Få mere seksuel nydelse ved at pleje din indre ild

Få mere seksuel nydelse ved at pleje din indre ild

Hvad er den indre ild, og hvorfor er den vigtig for seksuel nydelse og orgasmer?

Hvis du oplever vanskeligheder med at føle seksuel nydelse, opnå orgasmer eller er disassociativ fra din krop og dit underliv, så kan det være en indikation på, at din indre ild ikke bliver passet på. Din indre... hvad for noget... tænker du måske. Nu skal jeg forklare.

Din indre ild repræsenterer din seksuelle energi, din kundalini-energi, og din Shakti-energi - den feminine, flydende, våde yin-energi, der koger i livmoderens arne og hjælper dig med at opleve seksuel nydelse og orgasmer.

 

En personlig oplevelse med den indre ild og en advarsel fra en indre ældre kvinde

I min spirituelle praksis har jeg fået en del erfaring med min egen seksualitet. Jeg har tidligere offentliggjort et blogindlæg om mit første møde med min livmoder, hvor jeg følte mig hjemme i en dyb del af mig selv som kvinde. Sidst jeg mediterede på min livmoder, oplevede jeg noget uforudset. Jeg så en ældre kvinde, som var meget vred på mig, fordi jeg ikke passede godt nok på min egen indre ild. Hun var meget svag og døende, fordi ilden var svag. Da jeg spurgte ind til mit sexliv, sagde hun, at min indre ild ikke var stærk nok, og jeg var derfor ikke klar til mere.

Jeg ved, at den seksuelle energi er en af de bedste ting i livet, og den vil aldrig forsvinde helt! Men det kan ske, at den bliver lidt træt og kedelig, og så kan det godt være en udfordring at få gang i sexlivet igen. Men hey, det er jo ikke verdens undergang! Min indre troldkvinde fortalte mig, at jeg skal passe på min indre ild i livmoderen, men hvordan gør man det så? Jeg tror, det handler om at pleje og værne om sin seksualitet på samme måde, som man passer på et lille kæledyr. Giv det kærlighed, opmærksomhed og omsorg, og så vil det blomstre og vokse! Måske skal du tage på en sensuel rejse med din partner, læse op på tantra eller prøve nye ting i soveværelset. Bare husk på, at den indre ild skal holdes i live, så den kan brænde lystfuldt og intenst!

Her er 4 tips til at pleje din indre ild

Jeg forstår, at det kan være udfordrende at pleje din indre ild, men det er vigtigt at tage skridt til at gøre det. Hvis du ønsker at opnå mere nydelse og bedre orgasmer og samtidig booste den kreative ild i dig så følg nogle af disse tips:

  1. Sæt gang i energien ved at danse, grine, lege og røre dig selv mere i løbet af dagen. Jo mere du aktiverer din krop og din sjæl, desto mere vil din indre ild brænde stærkt.

  2. Skab noget, der får din sjæl til at synge og gør dig glad og tryg i kroppen. Når du gør noget, der føles meningsfuldt og autentisk, vil din indre ild også brænde stærkere.

  3. Kommuniker med din livmoder og lyt til din intuition, dit hjerte og din indre vise troldkvinde. Følg din indre stemme og handle på det, du mærker og får at vide.

  4. Beskyt din seksualitet og sæt sunde grænser i kærlighed, sex og i dit liv generelt. Sørg for at omgive dig med mennesker, der respekterer dine grænser og værdier. På den måde vil din indre ild kunne brænde klart og kraftfuldt.

En invitation til at gå dybere...

Lad os dykke ned i dine favoritaktiviteter, projekter og personer, der giver dig en masse glæde, energi og nydelse i livet! Men lad os også tage fat i de aktiviteter, projekter og personer, der dræner dig og trækker energien ud af dig. Lad os så se på, hvad du skaber i dit liv lige nu, der giver dig energi, sjov og kreativt flow, og hvad der dræner dig. Og lad os til sidst brainstorme, hvad du kan gøre for at få mere leg, sjov og nydelse ind i din dagligdag - for livet er for kort til ikke at have det sjovt!

  • Identificer aktiviteter, projekter og/eller personer, der giver dig mest glæde, energi og nydelse i dit liv
  • Identificer aktiviteter, projekter og/eller personer, der dræner dig
  • Reflekter over, hvad der skaber energi, sjov og kreativt flow i dit liv lige nu
  • Reflekter over, hvad der dræner dig lige nu i dit liv
  • Overvej, hvad du kan gøre for at få mere leg, sjov og nydelse ind i din dagligdag – for livet er for kort til ikke at have det sjovt!

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

/ Helle L.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.