Sådan behandler du en KVINDE som en GUDINDE!

Sådan behandler du en KVINDE som en GUDINDE!

Hvad de fleste unge mænd er opflasket med er, at et forspil er et blowjob og et klap i måsen, og efterspillet er analsex. Altså, en kvindes nydelse og erotiske uskyldighed og langsomme, følsomme, kolde, bølgende seksuelle ophidselses-energi bliver skødesløst og let overset og færdiggjort til fordel for at komme hurtigere i mål: penetration og udløsning for fyren. Og det gør, at pigens grænser hurtigt overskrides!

At en kvinde kan have lyst til at blive rørt ved, kælet for, nusset og pirret og kysset på er ikke ensbetydende med pikken op af buksen, handjob, fingre i skeden og penetration. Men snarere en invitation til at mærke hinanden, føle, udforske og være tilstede med hinanden. Komme hinanden nærmere. Nyde. Elske.

En kvindes seksuelle energi er som vand. Først er det koldt og stille. Det kan tage noget tid at få det til at varme op. Men efter noget tid vil det begynde at blive varmere og til sidst koge. Og når det når kogepunktet, er det meget hedt og bølgende og nogen gange eksplosivt – og svært at nedkøle.

En kvindes seksualitet tager tid at varme op, og den tændes (eller slukkes) i en dans mellem krop, følelser, sind og omgivelser. Der er en grund til, at kvinder er så mystiske og svære at finde ud af, for vores følelser og sind og også cyklus har meget at skulle sige, når det handler om virkelig at TÆNDE os!

Denne video er derfor til dig, kære mand! I denne video vil jeg fortælle dig, hvordan du behandler en kvinde som en gudinde. For når du gør det – altså,forguder hende – vil du få lige præcis dét, du drømmer om. Nemlig, en våd, orgasmisk, sprudlende glad og ekstatisk kvinde, der bare vil have mere og mere! Og så vil pikken op af buksen være mere end velkommen.

 

SÅDAN BEHANDLER DU EN KVINDE SOM EN GUDINDE:
1) Ær og respekter hendes grænser
2) Overøs hende med komplimenter og søde ord
3) Vær tilstedeværende og prioriter hende med din tid
4) Rør ved hende med stor bevidsthed
5) Vær hendes faste holdepunkt
6) Vær som et træ
7) Forfør hende med romantik og pirrende overraskelser
8) Vær tro mod dig selv og hende
9) Ær og forgud hendes fisse


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!
/ Helle

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.