G-punkt

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.16" _module_preset="default" min_height="329.7px" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.16" _module_preset="default" custom_margin="-30px|auto||auto||" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.20.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"]

G-PUNKT & SPRØJTEORGASME

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version="4.20.2" _module_preset="default" text_font_size="17px" hover_enabled="0" text_font_size_tablet="16px" text_font_size_phone="15px" text_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}" text_line_height="1.5em" sticky_enabled="0"]

Denne kategori indeholder g-punktsdildoer, som er fantastiske til for at stimulere, hele og vække dit g-punkt til dyb oceanisk nydelse og sprøjteorgasmer.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_gutter="on" gutter_width="2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" width="100%" max_width="1325px" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_shop type="product_category" include_categories="220" _builder_version="4.20.2" _module_preset="default" title_font="|700||on|||||" title_text_align="center" title_font_size="15px" price_text_align="center" rating_text_align="center" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" posts_number="20" show_pagination="on" sticky_enabled="0"][/et_pb_shop][et_pb_text _builder_version="4.17.3" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]

G-punkt

G-punktet er et område inden i en kvindes vagina, som alt efter den unikke vagina sidder to eller tre cm. inde oppe mod skedevæggen ud mod kønsbenet. Fra dette punkt vil du kunne åbne op for stor nydelse og endda vække dit indre springvand i en sprøjteorgasme.

Først og fremmest skal du vide, at G-punktet egentlig er meget mere end bare et punkt, men det er et helt område, der svulmer op med blod og væske, når man er virkelig seksuelt ophidset.

Jeg kan godt lide at kalde G-punktet for Gudinde-punktet, for det føles virkelig som, at man får vinger som en gudinde, når dette område vækkes og bliver levende. Men faktisk er navnet "G"-punkt opkaldt efter en videnskabsmand, der eftersigende skulle have "fundet" G-punktet – som om at kvinder lige siden tidernes morgen ikke allerede har kendt til dette erogene zone inden i sig selv.

Du skal nemlig vide, at du ikke behøves at finde noget punkt, men at det allerede er der for dig at udforske. G(udinde)-punktet er nemlig ikke så meget noget man finder, men mere noget man føler

 

Hvordan finder man G-punktet?

Du kan finde dit eget G-område ved at føre to fingrer ind i din skede og føre dem op ad mod kønsbenet. Her vil du mærke et rillet område ligesom overfladen på en valnød eller ganen inden i munden. Dette er stedet, hvor magien sker!

Men for virkelig at åbne op for G-punktet og sætte din gudinde fri, så er det allerbedst at være virkelig tændt. Så det er godt at varme sin krop op og være virkelig tændt inden man begynder at røre ved G-punktet. Jo mere tændt du kan blive, jo bedre vil stimulering af g-punktet blive.

G-punktet er noget, der altid har og vil være levende inden i kvinder, men på grund af forskellige følelsesmæssige og fysiske traumer og blokeringer, lukker vi ned for dette guddommelige sted. Så derfor kan det være rigtig godt at hele det ved at lære at stimulere det og vække det. 

 

Hvordan vækker man G-punktet?

På denne side kan du finde nogle gode gudinderedskaber til at hele og vække dit G-punkt. For at stimulere G-punktet kan du først og fremmest bruge dine fingrer til at lokalisere det. Du gør det ved at lave en C-form med dine fingrer og presse op imod G-området inden i dig, imens du laver en kom-her bevægelse. Dette vil aktivere en følelse af at skulle tisse, men det er kun, fordi at blæren ligger tæt op ad. Det kan være en god idé at tisse inden g-punktsstimulering, fordi det kan gøre dig mere rolig ved, at du egentlig ikke kommer til at tisse. Du fortsætter kom-her bevægelsen og alt efter hvor tændt du føler dig, kan du gøre det hurtigere og hurtigere og med et hårdere pres. Du kan godt presse ret godt ind i G-området, og det er, hvad der gør, at du faktisk kan opleve en sprøjteorgasme.

 

Hvordan bruger man en G-punkts dildo?

Det kan være rigtig gavnligt at bruge en g-punktsdildo til at stimulere g-punktet, fordi på den måde kan du slappe bedre af og overgive dig helt til din nydelse, uden at skulle bruge en masse kræfter. Det kan godt være hårdt for armen at stimulere g-punktet udelukkende med fingrene, fordi der kræves et ret godt pres i længere tid af gangen, hvilket kan gøre, at du bliver træt i armen. Derfor er det så fantastisk at bruge en G-punkts dildo. En G-punks dildo har en buet form, der kan presse op ad mod skedevæggen ved kønsbenet, hvor G-punktet er. En G-punkts dildo er også længere, hvilket tillader dybere g-punkts penetration.

På Gudindetemplet sælger vi forskellige G-punkts dildoer. Her er en liste over de allermest populære:

Rosakvarts G-Punkt krystaldildoen er lille i sin størrelse og giver en blid krystalhealing, hvilket kan være godt for kvinder, der har brug for seksuel heling, og som har brug for at forbinde hjerte og vagina og åbne op for sine følelser forbundet med at overgive sig til sine g-punktsorgasmer.

Afrodite staven er FANTASTISK til at støtte dig i DYB g-punktpenetration og vil hjælpe dig til at få en sprøjteorgasme. Den er lavet af rustfrit stål og vejer 0,6 kg., så den bærer på en maskulin energi, der kan give dig tryghed til at overgive dig til din feminine energi. Den har også en meget buet form, og dens tyngde tillader, at du kan få dybere pres, uden at skulle bruge flere kræfter. 

Den Magiske Sprøjter er formet som en blækstrutte fangarm og vil hjælpe kvinder med at opleve en sprøjteorgasme. Med dens tungelignende form og bumpede overflade, vil den stimulere og åbne g-punktet. Hvis du godt kan lide at oplade dig selv som en havfrue, så er denne for dig. Vi sælger også en smallere udgave ved navn Blæksprutten

Amrita staven er lavet af krystal enten af rosakvarts eller sort obsidian. Den har en kugleformet ende, der tillader, at du kan hægte den fast på g-punktet for at opleve en dybere stimulering. Navnet Amrita betyder "hellig nektar" og betegner den væske, som en kvinde sprøjter ud i en g-punkts- og sprøjteorgasme. 

Læs mere her: 

Den ultimative guide til G-punktsorgasmer!

Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer

Hvis du ønsker at gå dybere og blive støttet i din rejse ind i din hellige portal, kan du tjekke mit online kursus Vagina Wonderland ud. Du kan også få 1:1 støtte af mig med en yonimapping eller mit Kvindevisdom forløb. Find mere information her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kontaktformular

Ordre henvendelse:

Har du spørgsmål og henvendelser vedrørede din ordre, tracking informationer, skriv til os igennem vores kontaktformular.

Wholesale:

Ønsker du at købe wholesale fra os, læs mere her.

Kontaktinformation til stifter Helle Lykkebo:

Interview, samarbejde, 1:1 coaching, ring direkte til Helle.

Ring til Helle:

+ 45 22 98 25 03

Send en e-mail:

info@gudindetemplet.dk