Gudinde yoga forløbet

Gudinde yoga er en sensuel form for yoga, hvor du kommer i kontakt med din indre gudinde med udgangspunkt i kendte og ukendte mytologiske gudinder og kvindelige arketyper.

Udgangspunktet er, at enhver kvinde har en iboende feminin ynde og kraft i sig – den er vores skabende, kreative gudindekraft i livmoderen! Det er denne livmoderkraft, som vi igennem gudinde yoga vil få kontakt til og lære at kultivere og slippe løs, ikke kun på yogamåtten, men også i vores liv som skabende, kreative, seksuelle væsner.

Igennem gudinde yogaen vil du lære at styrke din kontakt til din krop, sensualitet, seksualitet og indre gudinde.

Gudinde yoga er en yogaform inspireret fra et mix af forskellige yogaformer, bl.a. fra vinyasa, yin, restorativ og yoni yoga. 

Du vil derfor blive guidet igennem ikke kun de typiske krigerstillinger fra den mere maskuline yang yoga, men også bækkenbundsløft, sensuelle danse-ritualer, åndedrætsøvelser, lange dybe stræk, meditationer og ikke mindst et magisk ritual, der hjælper dig til at tiltrække lige præcis det, du drømmer om i dit liv.

Gudinder er kraftfulde og kærlige, og de ønsker at hjælpe dig. Igennem gudinde yoga vil du blive bekendt med forskellige gudinder, der vil inspirere dig til at fokusere mere på selvkærlighed og selvaccept og derigennem føle mere fred, kærlighed, glæde, overflod, lidenskab og sjov i din krop og dit liv.