Karneol

KARNEOL

Denne krystal er en varm og stærk sten, der hjælper med kreativitet, lidenskab, mod og sexlyst. Den er en ægte frugtbarhedssten, der er kendt for at hjælpe kvinder med at forbinde sig til sin livmoder og lindre menstruationssmerter…  
Læs beskrivelse af Karneol

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Karneols betydning

Karneol giver dig et boost af energi og motiverer dig til at komme frem i livet og udfolde dig på en legesyg og passioneret måde. Den balancerer harachakraet, der er energicentret i kroppen associeret med seksualitet, kreativitet og penge. Den er derfor virkelig god at arbejde med, når det komme til nydelse og at udleve sine inderste længsler og drømme.
Udover at balancere disse områder i livet, er Karneol ofte brugt til at øge selvtillid, frygtsløshed, passion og at forbinde kvinder med deres livmoder og krop på en hellig måde.
Karneol er helt unik i sin farve og kan have en blanding af rød, orange, brun, hvid og sorte farver, hvilket får den til at ligne ild og varme. Man får helt associationer til lava og et vulkanudbrud, når man ser på dens skønhed. Nogle kan endda ligne at have strenge af blod, og dette er, fordi de røde farve indeholder jern.
Fysisk arbejder Karneol med blodet i kroppen, renser det og får det til flyde. Så hvis du er tæt op ad din menstruation og bare venter på, at det vil komme, er Karneol rigtig god at arbejde med, fordi den får blodet til at flyde gnidningsfrit.
I det antikke Ægypten blev Karneol associeret med menstruationsblodet fra modergudinden Isis, så der er noget virkelig kraftfuldt og guddommeligt feminint over denne rødbrune krystal. 
I mit eget feminine arbejde associerer jeg også stenen med gudinder som Bridgid, Afrodite, Medusa & den hawaiianske vulkangudinde Pele.

Her er en liste over dens egenskaber…

Kreativitet, inspiration & virkelyst
Passion & lidenskab
Fyrer op under sexlysten og den indre ild
Mod & frygtløshed
Giver positiv energi til at træffe beslutninger og føre dine drømme ud i livet
Budbringer af kærlighed og romantik
Styrker selvtillid og selvværd og hjælper til at stå ved sig selv
Renser blodet i kroppen & lindrer menstruationssmerter
Forbundet med harachakra
Heling og helligholdelse af livmoder og kvindekroppen

Læs mere om de forskellige krystaller og deres kvalitet her.

Kontaktformular

Ordre henvendelse:

Har du spørgsmål og henvendelser vedrørede din ordre, tracking informationer, skriv til os igennem vores kontaktformular.

Wholesale:

Ønsker du at købe wholesale fra os, læs mere her.

Kontaktinformation til stifter Helle Lykkebo:

Interview, samarbejde, 1:1 coaching, ring direkte til Helle.

Ring til Helle:

+ 45 22 98 25 03

Send en e-mail:

info@gudindetemplet.dk