Kvindevisdom 1:1 forløb

Kære smukke kvinde

Længes du efter at komme hjem i din kvindekrop?

At føle dig fuldt ud forbundet med din inderste essens som kvinde?

Med din glæde, nydelse, livskraft, flow og din rene uskyldige intimitet med dit feminine jeg?

Jeg forstår udemærket din længsel, for det er også en længsel jeg selv har, og mange er mine klienter kommer med den samme dybe længsel efter mere kontakt til sit køn… til noget mere.

Og det er også klart, fordi tiden er virkelig også til nu, at vi som kvinder kommer hjem i vores kvindekrop, til vores livmoderområde…

Det guddommelige feminine er på sin vej ind i vores verden med en styrke, vi ikke længere kan ignorere.

Du kan måske mærke det i din bevidsthed, dine drømme og i dit hjerte som en dyb længsel efter at komme hjem som Kvinde. Som et dybt kald fra din livmoder om at komme hjem til hendes kreative skabende juicy kvindevisdom, som du har til rådighed i dit bækken.

Al denne kraftfulde visdom har vi fået fra vores formødre og generationer af kvinder før dem, og de kalder på os om at komme hjem og træde ind i den kraft og saft, som vi besidder som kvinder.

Vi skal ikke gemme os længere, men endelig tage del i al den overflod og nydelse og glæde og vitalitet og livskraft og saft, som vi som kvinder bærer rundt på og bærer videre igennem vores skød til de fremtidige generationer.

Det er så vigtigt at på dette tidspunkt i vores historie at genvinde det, der altid har været vores – vores feminine intuition, lederskab, urkraft, nydelse og erotiske uskyldighed.

Tiden er nu! Tag din Kvindevisdom! Den er og har altid været din!

)o(

Hvem er denne rejse for?

Denne rejse er for dig, der føler dig kaldet til at tage skridtet videre i din seksuelle heling og udvikling, og som ønsker at lære din kvindekrop at kende på et dybere plan og komme tilbunds i nogle af de udfordringer, du må have med din seksualitet og kvindekrop.

Det er en rejse, der vil tage dig dybt ind i dig selv; ind til det sted, hvor din ældgamle kvindevisdom og feminine urkraft er iboende, nemlig dit magiske underliv.

For mange kvinder kan denne rejse ind i sig selv være fyldt med frygt, skam, skyld, modstand og tvivl. Der er nemlig mange af os kvinder, der har oplevet traumer, grænseoverskridende oplevelser og en kultur, der har afkoblet os fra det naturlige og hellige ved sex og vores feminine køn.

Men ved at lære at ære, forstå, elske og imødekomme sit køn, kan du generobre din kvindevisdom igen.

)o(

Hvorfor dette arbejde er vigtigt

Kvindevisdom er noget, som alle kvinder har inden i sig, og som i traditionelle samfund var en vigtig og naturlig indgroet del af kvindelivet og sammenhængskraften i fællesskabet.

Når du lærer at forbinde dig til dit køn, tage tilbage ordet Fisse og helligholde og lytte til hende, så vil du som kvinde åbne dig op for en helt ny verden af glæde, balance og nydelse.

Når du er forbundet med Hende, din fisse, og lærer at lytte til hende og leve ud fra hendes visdom (hendes pulsering af lyst og nydelse), så vil du opleve at føle dig fuldendt inden i dig selv. Du vil mærke at komme hjem i dig selv. Du vil opleve mere forbundethed til dig selv, en højere følelse af selvværd og selvkærlighed, en dybere intimitet med din partner, mere nydelse og sensitivitet under sex, og du vil være mere kreativ og inspireret – fordi du vil være forbundet med din seksuelle energi, som i bund og grund er din livsenergi og skabende urkraft fra livmoderen.

Det er, når vi er forbundet med vores skød og livmoder eller energien fra livmoderen, at vi kan hente så meget visdom, styrke og kreativitet. Det vil ikke kun transformere dit sexliv, din nydelse og dine orgasmiske fylde, men hele dit liv og verden omkring dig.

Kvindevisdom er din styrke – men det er også den, som vi frygter allermest.

Det kan derfor godt være, at rejsen bliver svær. Hvis du har aldrig har forbundet dig til dit køn på denne hellige måde før eller har mange uforløste traumer siddende i underlivet, så kan det være, at du skal igennem en større udrensningsproces, hvor sorg, smerte, følelsesløshed og/eller skam og skyld kommer op til overfladen. Men igennem tryghed og respekt for kroppens grænser vil det langsomt heles og transformeres til mere og mere åbenhed, glæde, kærlighed, nydelse og styrke.

)o(

Velkommen til Kvindevisdom

Med Kvindevisdom vil du komme på opdagelse i dit indre landskab i bækkenet, hvor du vil åbne op for en verden, som du nok slet ikke vidste fandtes inden i dig.

Der er en grund til, at jeg kalder fissen for den direkte portal til det guddommelige – fordi når man kommer ind i vaginaen, så kan ældgamle energier, mønstrer og historier forløses for at give plads til dybere nydelse og større stadier af orgasmer såsom de livsændrende livmoderhalsorgasmer. Men også en dybere urvisdom, som er forbundet til generationer af kvinder før dig og til selve livspulseringen i livmoderen og Universet.

Du vil opleve på egen krop, hvilken verden af magi, visdom og heling, som du kan møde inden i dig selv.

Din rejse vil blive guidet af tre kvindelige arketyper…

Ungpigen

Moderen

Troldkvinden

Hver enkelt arketype vil give dig kraftfuld visdom ind i aspekter af din feminine psyke, kraft og mission her på jorden. De vil vejlede dig på din vej til seksuel heling og hjælpe og støtte dig i at generobre sider af dig selv, som du har undertrykt, holdt nede eller glemt på grund af fortidens sår.

Er du parat til at komme på en magisk rejse ind i din Kvindevisdom?

)o(

Om mig

Hej smukke kvinde, mit navn er Helle, og Gudindetemplet er min passion. Jeg brænder for at hjælpe kvinder til at genfinde sin kontakt til al den glæde og nydelse, der er indeni. Jeg ved selv, hvordan det er at blive fuldstændig afkoblet mit eget magiske underliv, og jeg ved, hvor tomt, trist og traumatisk det føles.

Igennem min egen rejse til seksuel heling & nydelse har jeg kropsliggjort og fået ind under huden praksisser, der vækker sand heling og skaber blomstring i den feminine seksualitet.

Jeg er uddannet yonimapper fra Copenhagen Heart Awakening Institute i København og ved på egen krop, hvad yoni mapping terapi kan skabe af forandring og dyb indsigt i sig selv som kvinde. Derudover har jeg taget utallige kurser relateret til yoni, seksualitet og orgasmer, gået i fodsporene af Afrodite og fulgt kaldet til at blive initieret i det guddommelige feminines mysterier igennem Dakota Chanels Water Priestess Mystery School. Mine behandlinger er derfor en god blanding af fysiske, emotionelle og spirituelle praksisser til feminin heling og vækkelse.

Min intention for dette forløb er at aktivere en kvindes hellige forhold til sin krop, hjerte, sind & ånd.

Jeg vil empower dig til at skabe sunde grænser for dig selv og forbinde dig til din medfødte gave i at være kvinde, nemlig din kvindevisdom inden i.

Du vil igennem en feminin indvielse, hvor du på en blid og nænsom måde generobrer din iboende foderet til at være kvinde – din dybe ukrænkelige forbindelse til din urkraft, nydelse og feminine visdom og skattekiste af juveler inden i.

Sådan at du efter forløbet kan tage din dronningekrone på og gå videre ud i verden som den kvinde, du er født til at være.

)o(

Din hellige rejse

Du er din egen stærkeste guide, så din rejse ind i din Kvindevisdom er skræddersyet unikt til dine behov og intentioner.

Du kan vælge mellem tre forskellige forløb, som hver giver indblik i en kvindelig arketype. Denne gudinde vil vise sig og guide dig på vej til, hvad du har brug for at vække inden i dig. Dette sker gennem yoni mapping sessioner, vandpræstinde ritualer og gennem din egen feminine hjemmepraksis.

Disse er dine hellige arketyper og guider…

1. søjle

UNGPIGEN

Uskyldighed, indvielse, åbent hjerte

Gudinde-guider: Bridgid, Persefone, Artemis

Dette forløb er til dig, der ønsker at hele seksuelle traumer, åbne hjertet og generobre jomfruelighed og erotisk uskyldighed

I dette forløb vil du modtage:

 • Yoni tidslinje
 • Yoni steam behandling
 • Yoni talk
 • Yoni mapping session
 • Rituel afvaskning af hjerte & womb
 • Hjemmepraksis: Hjerteåbnende brystmassage og hjertemeditation guidet praksis + Cord cutting meditation guidet praksis

PRIS: Pris på henvendelse

2. søjle

MODEREN

Hengivenhed, kærlighed, næring, grænser, seksualitet

Gudinde-guider: Isis, Afrodite, Hathor

Dette forløb er til dig, der ønsker at åbne op for din sensualitet og nydelse og udforske, hvad du kan lide og ikke lide

I dette forløb vil du modtage:

 • Yoni steam behandling
 • Grænse-, behov- og sensitivitetstræning
 • Yoni talk & worship
 • Yoni mapping session
 • Yoni transfiguration
 • Yoni dans
 • Massage af mave og bækken
 • Water blessing
 • Hjemmepraksis: Guidet yoni meditation & yoni vagina massage praksis

PRIS: Pris på henvendelse

3. søjle

TROLDKVINDEN

Intuition, mysterie, død, transformation

Gudinde-guider: Baba Yaya, Hekate, Cerridwen, Kali

Dette forløb er til dig, der ønsker at integrere dine skyggesider og lytte til din indre visdom i livmoderen.

I dette forløb vil du modtage:

 • Yoni steam behandling
 • Yoni mapping & de-armouring session
 • Yoni talk
 • Yoni transfiguration
 • Yoni maske
 • Yoni dans
 • Water scrying
 • Gudinde orakellæsning
 • Hjemmepraksis: En guidet livmoderhals de-armouring praksis

PRIS: Pris på henvendelse

* Vær opmærksom på at det ovenstående er foreslag. Det præcise forløb kan variere ud fra dine unikke behov og ønsker.

** Hver session inkluderer altid samtaleterapi, anatomi/køn/yoni relateret uddannelse og coaching om bevidst selvnydelse.

)o(

Fordele ved dette hellige arbejde

Omfavner dig selv som en hel, autentisk kvinde, sådan at du kan hvile mere i dig selv

Genetablerer din kontakt til din fisses kvindevisdom, sådan at hun bliver din indre guide, der vejleder dig igennem din cyklus og dit kvindeliv

Lærer dig at lytte og handle på dine grænser og din fisses “ja” og “nej”

Bliver støttet igennem processen af bearbejde, forløse og hele tidligere dårlige oplevelser, traumer, skam og skyld for at give plads til mere kærlighed, tryghed, ro og nydelse

Lærer dig gode selvelskende og helende øvelser, meditationer og ritualer, som du kan bruge derhjemme og komme tilbage til igen og igen, når du har brug for det

Øger din kontakt til din bækkenbund, så spændinger og smerte kan få lov til at løsne sig, og nydelse og sensitivitet kan øges

Mulighed for at åbne op for mere nydelse, øge livsglæde og få en stærkere fornemmelse af værdighed som kvinde

)o(

Kvindevisdom er for dig, hvis…

Du er klar til at lære dig selv at kende på et dybere, mere autentisk og intimt plan.

Du længes efter intimitet og forbindelse med dig selv og at komme hjem i din krop og mærke din egen feminine storhed og magi.

Du er træt af at føle dig afkoblet fra dig selv, din livsgnist og glæde og vil nu gerne komme tilbunds i nogle af dine seksuelle udfordringer.

Du er klar til at møde dybere lag af dig selv fro at opleve større tilfredsstillelse, dybde, passion, nydelse og potentiale i dit liv.

Du er klar over, at rejsen ikke bare er et hurtigt fiks, men kan være påbegyndelsen på en længere helingsrejse, der går udover dette 3 måneders forløb.

Du er åben for spiritualitet og feminin praksis, der er dybt forankret i din egen visdom inden i.

Du ønsker at blive støttet 1:1 på din rejse ind i din kvindevisdom af en anden kvinde, der har gået lignende rejse.

Du er dedikeret til at gøre arbejdet og ved, at du selv i sandhed er den største heler.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til info@gudindetemplet.dk,

og jeg vil elske at støtte dig.