Yonimapping

Yonimapping er en kærlig og nænsom måde at komme hjem til sin erotiske uskyldighed, fantasi, glæde og livskraft. 

Er du interesseret i yonimapping, fordi du… 

Har smerter, spændinger, hypersensitivitet eller følelsesløshed i underlivet?

Har svært ved at få en orgasme eler føler knaphed på seksuel tilfredsstillelse og nydelse i dit liv?

Er meget oppe i hovedet og mangler kontakt til din nedre krop og dit bækkens dybe visdom og urkraft?

Har svært ved at mærke dig selv og finde ud af, hvad du egentlig vil, således at du har svært ved at kommunikere dine lyster, fantasier og grænser til en partner?

Har svært ved at give dig hen til nydelsen på grund af fortidige smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser, der har gjort, at du ikke føler dig tryg i din krop.

Har været udsat for overgreb, voldtægt, hårde børnefødsler eller overskridende gynækologi og har brug for seksuel heling.

Ønsker at genfinde kontakten til din feminitet, dit selvværd og din seksuelle lyst efter mange år uden sex, f.eks. på grund af skilsmisse, kærestesorg, dårligt selvværd eller problemer i parforholdet.

Ønsker at lære dig selv at kende på et dybere plan og er nysgerrig på, hvad din fisse kan give dig af visdom, magi, nydelse og spirituel indsigt og udvikling.

Under en yoni mapping vil du og din yoni blive behandlet som en gudinde.

Hvad vil du?

Hvad har du lyst til?

Hvad siger dit hoved?

Hvad siger din krop?

Hvad siger dit hjerte?

Hvad siger din fisse?

Yonimapping er funderet på dine grænser, for når dine grænser bliver respekteret, kan din krop, dit nervesystem og din psyke nemmere slappe af og føle sig tryg og holdt. Som resultat vil du kunne udfolde dig meget mere som en fri, levende sensuel kvinde og få mere nydelse, lyst og glæde tilbage i din krop og i dit liv.

 • Yonimapping og bækkenbundsafspænding

  Yonimapping er en behandling, hvor din unikke yoni kortlægges. Det er en måde at lære dig selv at kende og udvide dine muligheder for livsudfoldelse. Ofte tillader denne metode, at traumer kan slippes kropsligt og direkte, i stedet for at skulle genopleves som det kan være tilfældet i andre terapiformer.

 • Sensitivitets- og grænsetræning

  Stor grænsebevidsthed giver frihed. Derfor er et af de primære værktøjer at træne sensitiviteten for og bevidstheden om dine grænser, så du bliver bedre i stand til at mærke, hvad du har lyst til, og hvad du ikke har lyst til. Om dit hoved og din krop er enige. Hvad du har behov for, for at du føler dig tryg nok til at mærke. Hvor ofte dine behov ændrer sig. Og hvordan du kan øve dig i at udtrykke dine behov.

 • De-armouring

  Fra engelsk de- og -armour; at afvæbne/tage panseret af. Smertefulde, grænseoverskridende, angstfulde eller skamfulde oplevelser får os helt naturligt til at danne et panser, som skal beskytte os. Men når situationen bliver en anden, kan dette panser eller ufølsomhed sommetider have sat sig som en permanent tilstand i kroppen, ofte tidligt i livet. Kroppen husker – også det, vi gerne vil glemme. Dette kan fastholde os i mønstre af tilbagetrækning og undgåelse og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed, både seksuelt og på alle livets andre områder.

 • Yonihealing

  En yderst varsom tilgang for den, som er traumatiseret i forbindelse med alle aspekter af sex, herunder graviditet.

 • Bækkenbunds- og underlivsmassage

  Behandling af bækken, mave, bagdel, hofter, lyske og kønsorganer. Særlig velegnet for kvinder, som har indestængte følelser som vrede eller sorg, og måske oplever konsekvenser heraf i form af underlivsspændinger, rygsmerter eller maveproblemer.

 • Yoni tidslinje

  Dette er en behandling på gulv, hvor vi sammen laver en historik af din yonis liv. Du skal reflektere over dit liv, dit kvindeliv, og tænke på hvad der definerer din feminitet. Du skal identificere, hvornår du i dit liv blev såret i din krop eller sjæl. Hvor du var eller blev afkoblet fra din vagina, bækken og feminitet. Og hvor du var i kontakt med din feminine styrke og nydelse. Det vil du gøre for at anerkende det, du har oplevet som kvinde indtil videre og få en større klarhed over dit forhold til din yoni i dag.

 • Yoni transfiguration

  Yoni transfiguration er en behandling, der især er god, hvis du er meget visuel. Ved hjælp af din forestillingsevne vil du komme på en dyb rejse ind i dig selv, hvor du vil undersøge de følelser og oplevelser, som er lagret i din vaginas væv. Du kommer på opdagelse i din yoni og besøger de steder, som holder på fortidens traumer og oplevelser og transformerer disse til medfølelse, kærlighed og nydelse.

 • Yoni talk

  Denne behandling lærer dig at tale med din yoni og empower dig selv indefra. Du vil lære at forstå din yoni bedre og styrke forholdet til den feminine visdom inden i. Det er især godt for kvinder, der er meget oppe i hovedet og/eller ofte søger svar uden for sig selv.

Praktisk

Priser

En yonimapping session varer 2 timer. Pris: 1.500 kr.

Første session varer altid 2,5 timer. Pris: 1700 kr.

Har du nogle spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte mig igennem min kontaktformular eller booke en 15 min's opklaringssamtale.

Betaling foregår kontant eller via Mobilepay efter behandlingen.

Ændring eller aflysning skal ske højst 24 timer før vores aftale, enten over sms til 22 98 25 03 eller mail info@gudindetemplet.dk. Ellers betales fuld pris.

Sted

Behandling foregår i København.