Kali - gudinden for ødelæggelse og transformation

Kali - förstörelsens och förvandlingens gudinna

I min praktik på jadeägg inbillar jag mig ofta att jag är en gudinna. En dag tänkte jag att jag skulle vilja känna mig som den grekiska kärleksgudinnan, Afrodite, och ta på mig de egenskaper som hon representerar. Så jag satte mig ner och slöt ögonen och föreställde mig att jag var Afrodite. Men plötsligt såg jag något helt annat för mig.

För min inre blick såg jag mig själv med fler armar, mörk hy och svart hår. Jag var definitivt inte Afrodite. Jag, å andra sidan, var en flerarmad gudinna som var väldigt sexuell, vild och orgasmisk – och jag var definitivt omgiven av stela kukar och red på en man med sin stela lem inom mig.

Senare samma dag drog jag ett orakelkort från Doreen Virtues gudinna kortlek och jag fick den hinduiska gudinnan Kali. Jag kände en sådan aha-upplevelse.

kalium

Genom att söka efter bilder på Kali på webben fick jag snabbt reda på att hon så klart ser ut precis som den mörka gudinnan som kom fram till mig under jadeäggsövningen. Så hon har många armar, svart hår, mörkblå hud och en vild, okontrollerbar energi. Faktum är att jag hittade flera bilder på denna vilda gudinna som rider en man (Shiva) i sexuell penetrering – precis som jag själv upplevde för min inre blick.

I tantra representerar den svarta Kali feminin sexualitet och bemyndigande (även kallad Shakti). Hon bryter mot konventionella stereotyper om feminin skönhet och sexualitet. Hon är den dominerande sexpartnern.

kalium

Kali är en mäktig gudinna för förstörelse och förvandling. Hon har svart hår, blå hud, många armar och en vild och okontrollerbar energi. Hon suger ut all negativitet och blockeringar, släpper och rensar så att nya bra början kan ta deras plats. Det är därför hon har svart hud. Hon är nästan som en obsidian. Hon pressar oss våldsamt att släppa destruktiva vanor, handlingar och attityder, symboliserade av de avhuggna huvuden runt hennes hals och avhuggna armar runt midjan. Oavsett om du gillar det eller inte, får Kali saker att förändras. Det kan mycket väl kännas riktigt obehagligt, men det är till det bästa och kommer att börja öppna dörrar till mycket bättre tider, där du kan leva ut din fulla potential och livssyfte.

kalium

Jag tycker att det är galet spännande, fascinerande och fantastiskt att jag har fått den här upplevelsen med en gudomlig energi. Förut visste jag inte vem Kali är – förutom min något ytliga bekantskap med henne från gudinnakorten. Jag visste inte att hon hade många armar och en stor sexuell aptit.

Efter att ha träffat Kali känner jag att något i mitt liv har börjat förändras. Jag har blivit vägledd att släppa några ganska stora saker som har stått i vägen för att jag ska vara helt lycklig och glad. Det är läskigt och jobbigt – men också vilt befriande på ett sätt. Med Kalis hjälp är jag dock trygg och medveten om att jag är på väg mot bättre tider. Jag måste liksom släppa det gamla så att det nya kan komma in. Det är den eviga cykeln av liv/död/återfödelse. Så det ska jag göra. Släpp taget.

Förvandlar Kali energi till dig, kära gudinna.

/ Helle

Psst... Om du vill väcka din inre gudinna har du kommit rätt. Här på gudinnans tempel kan du anmäla dig till olika kurser och kurser som lär dig heliga övningar som låter dig följa i gudinnans fotspår och låta henne ha en röst i världen. Se The Magic Jade Egg & Aphrodite's Rose .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.