Hvad er et jade æg og hvorfor bruge et

Hvad er et jade æg og hvorfor bruge et

Jade æg er et kraftfuldt redskab at bruge inden i sin vagina for bækkenbundsstyrke, vaginal fleksibilitet og seksuel heling. Det er en krystal, der er formet som et æg, og som du indsætter i din vagina for derefter at lave forskellige bækkenbunds- og åndedrætsøvelser. 

Når du bruger et jade æg, masseres skedevæggene og de inderste muskler i vaginaen, og når den gør det, stimuleres samtidig de forskellige reflekspunkter i vaginaen, som er forbundet med livsvigtige organer og kirtler i kroppen. 

At bruge et jade æg kan også hjælpe med at hele seksuel skam og traume. Eftersom kvinder lagrer rigtig mange af sine traumer og uforløste følelser i bækkenet, er et jade æg et rigtig kraftfuldt redskab at bruge for fysisk som emotionelt at forløse enhver smerte, spænding eller følelsesløshed forbundet med disse.

Et jade æg hjælper også med at styrke og tone bækkebunden samt at træne bækkenet til at kunne slappe helt af, hvilket også er meget vigtigt for en sund og levende bækkenbund. Det forebygger urin inkontinens og udvider din seksuelle nydelse og dit orgasmiske potentiale.

Traditionelt er jade ægget lavet af ægte nephrite jade. Nephrite jade er blevet brugt i tusindvis af år i den gamle taoistiske praksis i Kina, hvor den kinesiske kejsers mange kvindelige konkubiner brugte jade ægget til at øge og bruge sin seksuelle energi (ching chi) for øget vitalitet, udstråling, nydelse og spirituel udvikling.

Jade ægget er altså meget mere end bare en æggeformet krystal, man indsætter i sin fisse. 

Det er en hel praksis – lidt ligesom yoga – der inkl. åndedrætsøvelser, dans, visualisering, brystmassage og energiarbejde.

Lyder det måske lidt for avanceret, så bliv gerne ved med at læse.

Disse konkubiner af det kinesiske royale hof var egentlig kurtisaner, og de var anset som holdende dyb visdom omkring seksualitet, heling og spiritualitet. De trænede med et jade æg for at øge deres livsenergi, nydelse og heling til hele kroppen og for at kunne smelte sammen med kejseren til højere nydelse og spirituel opvågen.

For første gang i historien er hemmeligheden om jade ægget ikke kun forbeholdt de kinesiske konkubiner, men nu har den moderne kvinde ogsåmulighedfor at blive indviet i dens helende og styrkende egenskaber. I lang tid har kvinder slået sig til tåls med at have problemer i underlivet og sin seksualitet og har gået og lidt i stilhed. Enten fordi kvindens seksualitet er blevet undertrykt, ignoreret eller endda hadet af etpatriarkalsk dominerende samfund, og derfor har det været for sårbart og for ydmygende overhovedet at snakke om. Eller fordi der simpelthen ikke har været nogle kendte metoderfor en kvinde at bruge for at hele op for problemer i underlivet. 

Inden for det terapeutiske felt er der meget fokus på samtale- og kropsterapi, men meget terapi undgår helt at fokusere på en kvindes underliv som et område, der også har brug for heling – ogikke bare som en gynækologisk procedure, men som en måde at hjælpe kvinden tilbage til seksuel heling og frihed. 

Mange taler ikke om dette, fordi samfundet og mange kulturer stadig er bange for en kvindes magt. Der er stadig mange, der er bange for en kvinde, der står stærkt i sin seksualitet, i sit lys, sin genialitet og sin power. For når en kvinde har kontakt til sin seksualitet og sin fisses visdom, glæde, uskyld, nydelse og vildskab, så er hun ikke til at blive manipuleret med.

Modsat er det dog, når en kvinde er afkoblet sit seksuelle center, så er hun meget vel også afkoblet livet, sin saft og kraft og sit potentiale i den her verden.

Vi kan ikke tænke eller snakke os ud af det, at en kvinde kan have problemer i underlivet og i seksualiteten, men vi er også nødt til at komme ind til roden af problemet, nemlig ind i kroppen og ind i vaginaen, hvor mange af kvindens frossede følelser og minder er lagret. Men det er også derinde, at en kvindes glæde, lys og vildskab findes. Derfor det er sådan et tabubelagt emne.

For første gang i historien har kvinder mulighed forat hele sin seksualitet og styrke sit forhold til sit bækken på dybere plan. 

For første gang nogensinde har kvinder mulighed for at blive fri for skam, skyld, frygt og undertrykkelse.

For første gang i historien kan en kvinde bruge et krystal æg uden at blive socialt udstødt, straffet eller nedgjort.

Mere end nogensinde før har kvinder mulighed for at komme tilbage til sin sande autencitet og føle heling, kærlighed og glæde på et dybt plan.

Og som moderne kvinder må vi ikke misse denne chance. Vores mødre og deres mødre før dem, havde ikke muligheden for at bruge et jadeæg til seksuel heling, nydelse og empowerment.

Kære kvinde, du har muligheden i dag til at vække din seksuelle energi i din fisse til meget mere nydelse og glæde og dirigere den energi ud i dine forhold, dit arbejdsliv og ud i dine kreative projekter.

Med et jade æg heler du nemlig ikke kun dig selv som kvinde, men du vil også hele kvinderne omkring dig og energimæssigt hele generationer af kvinder før dig og efter dig – og endda også hele manden i dit liv! Fordi når du bruger et jade æg vil du øge din indre styrke og intimitet i vaginaen og derfor skabe en større intim forbindelse under sex med en mand.

Et jade æg kan altså ikke andet end hjælpe til også at hele strukturer på et mere samfundsmæssigt niveau og gøre den feminine måde at gøre ting på mere acceptabel og attraktiv.

For du vil kunne give meget mere til verden af din glæde, kærlighed, omsorg, intuition og visdom, når du forstår og ærer dig selv på sådan et dybt plan. Når du står stærkt og centreret i din fisse og handler ud fra, hvad der får din fisse til at synge, så vil du meget bedre kunne være tilstede i dine kærlighedsforhold og udtrykke din stemme, intuition og kreativitet i dit arbejde.

Et jade æg er derfor sådan et kraftfuld redskab at bruge, fordi verden har virkelig brug for kvinder og piger, der står stærkt i sig selv, og som forstår at vække sin seksuelle energi til mere glæde, nydelse og skabelse på alle fronter – både i sine forhold, på arbejdet og i samfundet.

Det har givet mig så meget udvikling og heling at starte min egen jade æg praksis – men egentlig endnu mere at blive en jade æg entreprenør, fordi nu har jeg muligheden for at dele hemmeligheden om jade ægget til andre kvinder.

Hvis du ønsker at få et GIA certificeret nephrite jade æg, kan du købe et fra min webshop. Med i købet får du også en 40 minutters basis jade æg praksis på lydfil og min jade æg e-bog, hvor du bliver indviet i nogle begynder-øvelser med jade ægget.

Du kan købe dit eget ægte nephrite jade æg her!

Og download helt gratis en kopi af min jade æg e-bog her!

Og hvis du gerne vil dykke dybere ned i jade æg praksissen og lære hele praksissen fra inderst til yderst, så tilmeld dig mit jade æg online kursus, Det Magiske Jade Æg.

 

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.