6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme

6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme

Der findes en myte om, at det ikke er alle kvinder, der kan opleve en skedeorgasme.

Nogle kvinder har desværre fået at vide af forskellige årsager, at de ikke er i stand til at opleve en skedeorgasme, men det er langt fra sandheden. Vaginaen har faktisk en masse nerver og kan give dig masser af glæde og nydelse, hvis den stimuleres på den rigtige måde.

Som en yderst orgasmisk kvinde vil jeg gerne dele med dig, at der er mange former for nydelse og ekstatiske oplevelser, der kan hentes inde i vaginaen. Hvis du er født kvinde, så har du mulighed for at opleve så meget nydelse og mange ekstatiske former for orgasmer, også skedeorgasmer. Så lad os lige få det ud i det åbne: Hvis du er født kvinde, så har du mulighed for at opleve så meget nydelse og mange ekstatiske former for orgasmer, også skedeorgasmer!

Jeg forstår, hvor deprimerende tanker kan komme fra, hvis man er vant til ikke at kunne mærke noget i sin vagina under sex. Men det betyder ikke, at du ikke er skabt til at få en skedeorgasme, eller at du ikke er kvinde nok. Faktisk er det langt fra sandheden. Som kvinder er vi designet til at være yderst orgasmiske. Alle kvinder – og jeg gentager – alle kvinder er født som helkropsorgasmiske.

Følelsesløshed i skeden er ikke en naturlig tilstand. Men det er en tilstand, som mange kvinder lever med, fordi vi er blevet så vant til at lukke ned for denne vigtige del af os selv. Følelsesløshed skyldes ofte af en blanding af følelsesmæssige, psykologiske og fysiske faktorer, herunder tidligere traumer eller følelser af skam. Men det er vigtigt at vide, at intet er håbløst. Selvom det kan virke håbløst og frustrerende, så er der håb. Det er fuldt ud muligt at komme tilbage til den naturlige tilstand, hvor din vagina er levende, orgasmisk og fri til at føle alt under sex igen! Skedeorgasmer er fuldt ud muligt at opleve for ALLE kvinder.

Jeg, som tidligere har følt mig følelsesløs i min vagina, kan nu vidne om, hvor fantastisk det er at opleve en skedeorgasme og en sprøjteorgasme! Det er en følelse af saftig, sensuel og erotisk nydelse, som alle kvinder bør opleve. Så lad os tage fat på vores seksualitet med glæde og selvtillid og vide, at vi er skabt til at nyde og føle nydelse i vores kroppe. For husk på: det er din føderet at føle nydelse i din vagina!

I dette blogindlæg deler jeg 6 hemmeligheder til, hvordan du får livet tilbage i din vagina og én gang for alle oplever en dyb og seksuelt tilfredsstillende skedeorgasme.

Overblik

6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme:

1. Tryghed og et åbent hjerte
2. Åndedræt
3. Forspil
4. Brug et jade æg eller andet yoni æg (køb her)
5. Vagina massage (brug fingre eller køb glasdildo her)
6. Blid og langsom sex 

1) Tryghed og et åbent hjerte

For at få en skedeorgasme kræver det, at man føler sig fuldt ud tryg og i sikkerhed til at overgive sig til oplevelsen. Du skal kunne føle dig tryg i dine omgivelser og med den partner, du er sammen med. Fordi for at få en skedeorgasme, skal du kunne overgive dig fuldt ud til oplevelsen og kunne udtrykke dig lige præcis, sådan som du har lyst til under akten.

Hvis du ikke føler dig helt tryg, kan du ikke helt slappe af. Når kroppen er bange, udløses nemlig en adrenalinrefleks, der ofte kaldes frygt eller kæmp-reaktionen. Når vi bliver bange, tror vores krop, at vi enten må løbe væk eller blive og kæmpe for at redde vores liv, så derfor spænder vi op i vores bækken og pumper blod væk fra vores kønsorganer til de andre dele af kroppen, som vi har brug for for at komme væk eller for at blive og forsvare os selv. Det giver jo god mening for at opretholde livet i en farefuld situation, men det gør det meget sværere, når man gerne vil have seksuel nydelse med en partner. Derfor er det vigtigt at være tryg, at kunne slappe af og at vide, at man altid kan sige stop og gå langsomt frem. Hvis vi er glade og føler os trygge, så kan vi meget nemmere åbne os op og slappe af i vores bækken og åbne op til vores nydelse.

Fra naturens side er kvinder meget følelsesmæssigt involveret under sex, og derfor er det også essentielt at have sit hjerte med for at få en skedeorgasme. I ældre tider løb kvinder en stor risiko ved at have sex, både fordi vi har begrænset reproduktive muligheder, og fordi graviditet og børneopdragelse tager enorm stor energi og tid, hvis det skulle ske, at vi bliver gravide. Selvom vi har mulighed for at bruge prævention og tage fortrydelsespiller i dag, så er den intime forbindelse til vores partner som potentiel forsørger for vores kommende børn stadig en biologisk indgroet del i os som kvinder, når vi har sex. I tantra siger man også, at vejen til kvindens orgasmer går gennem hendes hjerte.

Det er derfor godt at vælge en partner, der kan give os den følelse af tryghed og kærlighed, så vi føler os fuldt ud holdt og støttet til at overgive os og åbne vores hjerte og fisse.

Det betyder dog ikke, at det skal blive alt for mageligt og kedeligt, for selvfølgelig kræver en ekstatisk orgasmisk oplevelse også en god portion af spænding. Der skal være balance mellem tryghed og spændingen ved det nye og usikre. Men spændingen skal være med afsæt i en respekt for dine egne grænser. Jo mere du lytter til din fisse og dit hjerte og respekterer dine egne grænser, jo mere sensitiv vil du også blive i skeden og derved øge muligheden for at kunne overgive dig fuldt ud til en skedeorgasme.

2) Åndedræt

Dit åndedræt er din bedste ven, når det kommer til at opleve disse dybe skedeorgasmer. Når du bruger dit åndedræt, hjælper du kroppen til at slappe helt af. Du hjælper dig selv til at komme helt ned i kroppen. Åndedrættet er direkte porten til at opleve så stor nydelse i kroppen. Faktisk kan du bruge åndedrættet alene til at få en orgasme – hvilket er rimelig cool. Så træk vejret ind og ud gennem en åben afslappet mund. Brug også din stemme, så støn og suk så meget du vil. Det sender nemlig et signal til din hjerne om, at du nyder det, og det vil øge din krops nydelsesrespons. Forestil dig også, at du trækker vejret ind i din fisse og ud af din fisse. Træk vejret ind i din klitoris, vagina, livmoderhals og livmoder. Det vil øge sensitiviteten i skeden og give dig meget bedre sex og muligheden for en skedeorgasme! Yeah.. Orgasmen sker nemlig først og fremmest i hjernen og ikke kun ved at stimulere et sted på kroppen. Det er derfor så vigtigt at bruge åndedrættet, fordi på den måde kan du åbne op for den del af hjernen, der kan sende dig ind i en slags trancetilstand, hvor seksuel ophidselse og orgasmisk ekstase opleves. Det handler om, at man skal kunne give sig hen til nuet og være med det, der er. Man skal kunne smide dagligdagsbekymringerne og overgive sig fuldt ud. Det er nemlig, når vi lader vores krop og psyke overgive os, at den orgasmiske følelse kan skylle ind over os. Så husk at brug dit åndedræt.

3) Forspil

Du skal være tændt i hele din krop for at opleve en skedeorgasme, derfor er det godt at røre ved hele din krop, inden du overhovedet begynder at røre ved din fisse. Masser dine bryster, arme, mave, inderlår og balder. Mærk hvordan du rødmer, og dit åndedræt bliver tungere. Prøv om du kan føre energien fra brystet ned til din klitoris og vagina.

Start med at stimulere din klitoris og din skedeåbning, indtil disse områder svulmer op af ophidselse. Disse områder er bygget op af svulmelegemer (erektil væv) hvilket betyder, at når du bliver seksuelt ophidset, fyldes de med blod og svulmer op. Det er det samme, som når en mand får erektion.

Det er derfor ikke nok bare at være våd. Bare fordi du er våd, betyder ikke, at du er klar til penetration. At blive våd er bare første skridt og et tegn på, at du lige er gået i gang.

Husk at du skal have et 100% ja, inden du begynder at invitere en penis eller en dildo ind i dig. Og det ja kommer i takt med, at du bliver mere ophidset og alle dele af din fisse begynder at fyldes med blod.

Det skal føles godt at blive penetreret! Når alle dele af din vulva er svulmet op med blod, føles penetration fantastisk. Men hvis ikke alle dele af din vulva er stimuleret og opsvulmet, så er penetration og sex ikke ligeså ophidsende og nydelsesfuldt, men kan faktisk være decideret ubehageligt.

Kvindens kønsorganer er designet til at føle nydelse og har endda potentialet til at give dig livsændrende orgasmer. Men fordi sex for mange af os går alt for hurtigt eller er alt for optaget af klitoris-stimulering alene, så når vi som kvinder ikke at aktivere alle dele af vores nydelsespotentiale.

Kvindens kønsorganer består af de sammenkædede, men alligevel adskilte strukturer: klitoris, skedeåbning, g-punkt og perinium (mellemkødet).

Klitorisen har omkring 8.000 nerveender og er designet alene til at give nydelse. Der er derfor en god grund til, hvorfor vi kvinder er så glade for at gnubbe denne lille kærlighedsknap. Men hvad hvis jeg fortæller dig, at klitorisen faktisk er meget større, end hvad vi lige kan se med det blotte øje. Den lille ærteformede knap beskyttet af klitorishætten er egentlig kun toppen af isbjerget. For din klitoris har faktisk to ben! Klitorisen er forbundet med et meget større netværk, der strækker sig længere ind i skeden. For enden af klitorisens lille skaft deler den sig i to ”ben”, som ligger sig på hver side af skeden. Når skeden stimuleres, kan man derfor ikke undgå også at stimulere klitorisen, fordi klitorisens to forgreninger er en del af skeden.

Skedeåbningen er porten ind til dit allermest hellige sted. Det er derfor vigtigt, at skedeåbningen får god opmærksomhed og stimulering. Skedeåbningen skal være godt stimuleret og opsvulmet, inden du inviterer din mand eller en dildo ind i dig. Det skal nærmest være sådan, at du tigger om at blive fyldt ud. Hvad mange kvinder ikke ved, er, at skedeåbningen består af to store buer af erektil væv, der er på begge sider lige under kønslæberne. De fungerer som en slags forhal eller som to vestibuler ind til din helligdom. De starter på hver side af skedeåbningen og strækker sig op af siderne. Ved toppen forbinder de sig direkte med klitorisen. Denne lækre forbindelse betyder, at når skedeåbningen stimuleres, bliver din klitoris også stimuleret og omvendt. Det er derfor vigtigt at stimulere klitoris og skedeåbningen først, inden man går videre til penetration. Din skedeåbning skal svulme helt op, for at penetration føles fantastisk. Grunden til at halvdelen af kvinder ikke oplever skedeorgasmer er nok, fordi de ikke kender til deres egen vaginas vestibule. Når de to buer ved skedeåbningen stimuleres og svulmer op med blod til nok dobbeltstørrelse, vil du ikke kun føle meget mere nydelse og få mulighed for at opleve disse dybe, intense skedeorgasmer, men buerne gør også, at skedeåbningen får en perfekt pasform til næsten hvilken som helst penisstørrelse. Det er, når din vulva svulmer og åbner sig som en blomst, at du er klar til penetration.

4) Brug et jade æg

Brug et jade æg til træne din hjerne til at få en orgasme igennem penetration. Jade ægget hjælper dig til at massere skedevæggene og vække nerveenderne i skeden og styrker derved forbindelsen mellem dit hoved og din vagina.

Du styrker også din bækkenbund, hvilket er vigtigt i forhold til intensiteten af dine orgasmer. Bækkenbunden er nemlig som en trampolin, der bouncer den seksuelle energi op og ned i en orgasme. Bækkenbunden skal både være stærk og afspændt. Så man skal lære at slappe af i sin bækkenbund, så den lækre nydelsesfulde orgamiske energi kan bounce op og ned i orgasmen. Vi har selvfølgelig alle sammen fået lært, at man skal lave sine bækkenbundsøvelser – at man skal knibe og knibe og knibe – men det er ligeså vigtigt at kunne afspænde sin bækkenbund. Faktisk er det endnu vigtigere. For mange kvinder er problemet nemlig ikke bækkenbundstyrke, men det er mere, at de går og er kroniske spændt i underlivet. At være kronisk spændt i bækkenbunden blokerer i den grad dig fra at kunne opleve en skedeorgasme. Ved at bruge et jade æg med det formål at styrke OG afspænde, så kan du gøre din fisse meget mere smidig, fleksibel og levende, hvilket i den grad øger sensitiviteten i skeden.

Øvelsen hvor du bevæger jade ægget op og ned i din skede er en rigtig god øvelse. Du kan f.eks. binde en snor i dit jade æg for at øge din opmærksomhed og sensitivitet i skeden. Og når ægget er inde i dig, kan du hive i snoren og klemme om ægget. På den måde vil du give noget modstand til klemmet, og det vil føles mere intenst. Du kan også vibrere let med snoren, mens du klemmer om ægget, hvilket vil stimulere dit g-punkt og derved hjælpe dig til at åbne dit g-punkt op til mere nydelse og disse dybe intense g-punkts orgasmer. Jo mere du stimulerer dit g-punkt, jo mere vil du åbne det punkt op til at føle nydelse. Dit g-punkt vil svulme op med blod, fordi g-punktet er i sandhed en kvindes prostata, og hvis du bliver på det længe nok med mere intens stimulering, kan du endda opleve en sprøjteorgasme. Sprøjteorgasmer er helt vildt vidunderlige og intense, og det er helt vildt, så meget væske, der kan komme ud af dig. Diskussionen om hvem der skal sove på den våde plet får her så en helt ny dimension.

5) Vagina massage

IMG_1186JPG

Brug en glasdildo til at vække din skede til mere nydelse og sensitivitet. Husk først at massere din skedeåbning, og når du er klar til det og føler dig rigtig tændt, så kan du begynde at indføre dildoen ind i dig. Samtidig kan du stimulere din klitoris for at øge den seksuelle energi, fordi når din klitoris er stimuleret og seksuelt ophidset, så kan den direkte sende et signal til din skede om også at føle nydelse. Men prøv om du kan lade din klitoris være en gang imellem, så din opmærksomhed kan være inde i din vagina. For der hvor du fokuserer, vil energien nemlig komme hen. Mærk virkelig hvad du føler og oplever, når du masserer de forskellige punkter i skeden. Det kan godt være, at du aktiverer en masse følelser i dig, når du masserer din vagina. Men det er helt naturligt. Som sagt lagrer vi rigtig mange følelser og oplevelser i vaginaens væv, hvilket er dem, der i første omgang blokerer os fra overhovedet at opleve en skedeorgasme. Så derfor er vagina massage rigtig godt, fordi det bearbejder og forløser det panser, som vores vagina har skabt for at beskytte sig selv. Så jo mere du kan overgive dig, trække vejret ind i din vagina og massere punkterne i din skede med den største kærlighed, opmærksomhed og nænsomhed, så kan du virkelig mærke og være bevidst om, hvad der sker derinde. Og på den måde vil du kunne slippe de fortidige traumer og spændinger og følelser, som blokerer dig fra at opleve en skedeorgasme. Men husk at det kan tage noget tid, så giv dig plads til at udforske og hele dig selv, f.eks. med hjælp fra en terapeut.

6) Blid og langsom sex

Få din partner til at penetrere dig langsomt og blidt. For selvom hurtig og hård sex nogle gange kan føles fantastisk, så er det langt fra det, der vil give dig en skedeorgasme. Så blid, langsom, nænsom, intim og elskovsagtig-sex er det, der vil gøre det. Det er, når sex er langsomt, intimt, kærligt og dybtfølt, at du virkelig vil kunne mærke de forskellige punkter i din skede og åbne op for nydelsen i dit g-punkt og i din magiske livmoderhals. Du skal kunne stole 100% på din partner, du skal kunne føle dig så holdt om og så elsket, når du inviterer ham ind i dit allerhelligste sted i din fisse. For som jeg har sagt er det igennem kærlighed og tryghed, at du fuldt ud kan overgive dig til den erotiske oplevelse, hvor du simpelthen overgiver dig til din partner. At kigge ind i din partners øjne, mens han glider ind og ud af dig, kan være en helt fortryllende, magisk, orgasmisk og overvældende oplevelse. Det er, når du føler så meget kærlighed, at du bliver blød i din vagina og kan overgive dig fuldt ud til de dybere ekstatiske orgasmer inden i din skede.

Det har været en fornøjelse at dele disse 6 hemmeligheder med dig, smukke kvinde. Husk på at du er inderligt sensuel, erotisk og naturligt orgasmisk. Det er din føderet at være i kontakt med din vagina og hele din smukke fisse. Men det kan tage noget tid at genetablere den kontakt. Men hvis du følger disse råd, jeg har givet dig til, hvordan du får en skedeorgasme, så vil du over tid endelig kunne komme hjem til din vaginas fulde orgasmiske natur.

Ønsker du at gå fra følelsesløshed til vaginal nydelse?

Ønsker du at få en levende, sensitiv og orgasmisk fisse, der har mulighed for at mærke så meget mere end blot klitorisorgasmer, men også skedeorgasmer og de dybere ekstatiske indre orgasmer?

Meld dig til vores 7 ugers online kursus, Det Magiske Jade Æg.

Køb dit eget GIA certificerede jade æg her.

Køb din egen glasdildo til vagina massage og de-armouring her.

 

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

/ Helle

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.