Krystallers betydning & kvalitet

Vi gør vores bedste for at finde krystaller af højeste kvalitet.

 Når du køber en krystaldildo, et jade æg eller et andet yoni æg fra Gudindeshoppen, kan du være sikker på, at produkterne er 100% ægte krystal, der er sikre at bruge intimt. Det betyder, at de ikke er blevet farvet, varmet eller kemisk behandlet.

Hvert produkt er lavet af et solidt stykke sten og slippes og poleres til et smukt kunstværk af vores leverandører i Kina. De tjekkes altid grundigt, inden de sendes til dig.

Vi opbevarer og håndterer krystallerne med kærlig hånd, og vi er omhyggelige med at oplade dem med kærlighed og god energi, inden de sendes ud til dig.

De energetiske egenskaber for hver krystal kan du finde ved at læse længere nede under hver krystals navn.

Nedenunder er en liste over oprindelseslandet for hver krystal, vi sælger.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os igennem kontaktformularen.

Krystallers betydning & oprindelse

Rosakvarts

Denne sten giver ubetinget kærlighed og hjælper med værdighed, medfølelse, selvkærlighed og heling af hjertesorger. Som en kvartskrystal vil den fremhæve det, der allerede er tilstede, så hvis der er mangel på selvkærlighed, vil dette blive tydeligere og arbejdet med. I den sammenhæng kan den også hjælpe med at forløse vrede og jalousi.

Vælg rosakvarts, hvis du mangler selvværd og ønsker at blive en magnet for kærlighed.

Oprindelseslandet: Brasilien

 

 

Nefrit Jade

Denne sten er kendt for at støtte kvinder i at hele vagina og bækkebund efter fødsel. Den afbalancerer nyrerne, der holder op al vores seksuelle energi og undertrykte følelser. Det er en robust sten, der er modstandsdygtig over for revner eller brud. Det giver beskyttelse og øger kreativitet og er den traditionelle vagina sten i den taoistiske praksis i det antikke Kina.

Vælg nefrit jade, hvis du vil genopbygge din seksuelle energi, balancere følelser og forbedre din generelle sundhed og vitalitet.

Oprindelseslandet: Kina

 

sort obsidian 

Sort Obsidian

Denne sten er en kraftfuld sort krystal dannet af hurtig afkøling af vulkansk lava. Den giver jordforbindelse, beskyttelse og hjælper med at rense og beskytte mod negativ energi.

Vælg sort obsidian, hvis du har uforløste seksuelle traumer og er klar til at møde de ubehagelige følelser, der kan stige op til overfladen for at hele (ikke for sarte sjæle – kun for dem der har arbejdet med jade æggets balancerende, helende energi i et godt stykke tid).

Oprindelseslandet: Mexico

indisk jade

Indisk Jade

Denne sten kaldes også for Grøn Aventurin og er kendt som “Mulighedens sten” og menes at være den heldigste af alle krystaller, fordi den hjælper med at tiltrække penge, overflod og rigdom.

Vælg indisk jade, hvis du foretager store ændringer i dit liv, har pengeblokringer, starter nye projekter eller har brug for held og lykke.

Oprindelseslandet: Indien

 

rød karneol

Rød Karneol

Dette er en rigtig feminin empowerment sten, der er den bedste for at styrke og hele den indre ild i livmoderen. Kendt som modergudinden Isis’ blod og kan hjælpe med at genoprette lidenskab, passion, sexlyst og kreativitet.

Vælg karneol, hvis du vil forbedre din sexlyst, blive mere sensuel og har brug for mod til at møde din frygt.

Oprindelseslandet: Brasilien

 

blå kvarts

Blå Kvarts

Denne blå kvartssten bringer rolig energi ind i enhver situation, reducerer stress, angst, frygt og hyperaktivitet. Den hjælper med at forbedre kommunikation, forbindelse og forståelse, og så fremmer den orden, balance og mental klarhed.

Vælg blå kvarts, hvis du har svært ved at komme ud af hovedet og ned i kroppen og har brug for at åbne op for din lyd og stemme i din kommunikation af nydelse, behov og ønsker.

Oprindelseslandet: Brasilien

 

 ametyst

Ametyst

Denne sten siges at give god nattesøvn og klarere drømme. Den er beroligende og hjælper mod stress, angst og afhængigheder af enhver art. Den arbejder med det tredje øje og krone chakra, så det er en rigtig meditationssten, der øger spirituel udvikling og højere visdom.

Vælg ametyst, hvis du har svært ved at slappe af under sex, døjer med angst, skam, uro og afhængigheder og ønsker at bruge din fisse og dine orgasmer som intuitiv visdom og guddommeligt kompas.

Oprindelseslandet: Brasilien

 

bjergkrystal

Bjergkrystal

Denne sten er kendt for at forbedre din intuition og åbne op for dit spirituelle potentiale. Den kan hjælpe med at skabe klarhed i dine tanker og bringe indre ro og harmoni. Bjergkrystallen er også kendt for at styrke intentioner og hjælpe med manifestation af ønsker. Den siges at være mesterhealeren og kan forbedre dit fysiske, mentale og åndelige velvære. Den kan rense og styrke din aura, samtidig med at den fjerner negativitet og blokeringer i dit energifelt.

Vælg bjergkrystal, hvis du ønsker fritflow af helbredende gudinde-energi i din krop og mærke din seksualitet som en kanal til klarsynsorgasmer.

Oprindelseslandet: Brasilien

 

rød jaspis

Rød jaspis

Rød jaspis har en tæt forbindelse til jorden og dens energi, og den har været brugt i århundreder til at bringe stabilitet, vitalitet og modstandskraft. Den er også kendt for at være en sten for mod og beskyttelse. Hvis du føler dig sårbar eller har brug for ekstra støtte i at bevare din energi og grænser, kan rød jaspis være et godt valg. Den kan hjælpe med at skabe en følelse af stabilitet og sikkerhed.

Vælg rød jaspis, hvis du ønsker at opnå jordforbindelse, tryghed og mod til i din seksualitet og sensualitet.

Oprindelseslandet: Sydafrika