FAQs - Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål inden forsendelse:

Skal jeg starte med et yoni æg eller en nydelsesstav?

Yoni æg og nydelsesstave er essentielle værktøjer for vaginal trivsel. De arbejder unikt på at opbygge bevidsthed og forbindelse mellem hoved, krop og vagina. De fungerer smukt sammen som komplementære redskaber, hvor stave frigiver spændinger i bækkenbunden, og æg genopliver og toner bækkenmusklerne. Da mange oplever bækkenubehag grundet spændinger, muskelsvaghed og mangel på forbindelse med sin fisse, giver kombinationen af disse redskaber en holistisk tilgang til at tackle disse udfordringer.

Hvorfor ikke overveje begge dele? Til begyndere anbefaler vi vores Gudinde Nydelsespakke, som indeholder Calypso Cervix Stav™, en Traditionel Nydelsesstav i rosakvartskrystal og et medium Nephrite Jade Æg.

Dog er der vigtige forskelle mellem de to:

Yoni æg anbefales primært til at styrke bækkenbunden, forbedre opmærksomheden, behandle urininkontinens, øge vaginal følsomhed og stimulere seksuel energi og kreativitet og helbrede disassociering fra yoni. De har en blid, feminin energi, der træner i at modtage og åbne op for seksuel nydelse, samtidig med at de har en stærk restorativ effekt på vulvaen og bækkenområdet.

På den anden side er nydelsesstave velegnede til vaginal de-armouring af skeden og livmoderhalsen. Stavens maskuline form og direkte energi fokuserer på at frigive seksuel energi og uønskede spændinger og følelser. De er ideelle til solosex eller partnersex og transformerer onani til at være en langsom elskov med sig selv, hvor seksuel heling og frigørelse kan ske.

Ved at kombinere begge redskaber kan du opnå en holistisk tilgang til seksuel sundhed, hvor yoni æg arbejder på styrke og forbindelse, mens nydelsesstave frigiver spændinger og transformerer forholdet til sex og selv-nydelse.

Du er velkommen til at kontakte os og beskrive din personlige situation. Vi vil med glæde give en specifik anbefaling.

Er jeres krystaller certificerede?

Kun vores nefrit jade æg og rosakarts yoni æg er certificeret. Det betyder, at vores leverandør har sendt et stykke af sten til GIA - Gemological Institute of America til tredjeparts test for at verificere ægtheden. Vi bestræber os på at sælge det højeste kvalitets krystal og samarbejder derfor med vores leverandører om at få flere af vores krystaller certificeret. Du kan læse om vores krystalkvalitet.

Hvor lang tid er leveringstiden?

Gudindetemplet leverer på alle hverdage.

Når ordren bestilles, sendes den inden for 1-3 hverdage.

Pakken leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage.

Gudindetemplet leverer primært til Danmark, men hvis du bor i et andet land, så skriv, og vi laver en aftale.

For shipping to Sweden see our Swedish sistersite: www.thegoddesstemple.se.

For other European shipping see our European sistersite: www.thegoddesstemple.eu

For international shipping see our international sistersite: www.goddess-temple.com.

Hvad koster levering?

Her hos Gudindetemplet.dk får du gratis levering på alle bestillinger over 599 kr. Det kan dog ikke kombineres med rabatkoder.

Levering med daoSHOP koster 42 kr eller 54 kr alt efter vægt.

Hvordan behandler I krystallerne, inden de sendes?

Vi gør meget ud af at elske og oplade krystallerne med rigtig god energi, inden de bliver sendt ud til dig. Vi renser alle krystallerne med røgen fra salvie, lige når vi får dem fra fabrikken. Helle kan især godt lide at bede til Gudinden om at oplade dem med en masse helende og vibrerende energi. Vi kan også finde på at tage dem ud under en fuldmåne.

Hvor sender I fra?

Fra 4700 Næstved hvor vi har vores lager.

Spørgsmål efter forsendelse:

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Når din ordre er blevet sendt, vil du modtage en bekræftelses-e-mail med sporingsoplysninger og instruktioner til at spore din pakke.

Kan jeg bytte eller returnere min vare?

Hos Gudindetemplet har du 14 dages returret på alle uåbnede og ubrugte varer. 

Hvis du ønsker at returnere en vare, skriver du til os igennem vores kontaktformular inden for 14 dage, efter ud har fået din pakke, og inden du sender den tilbage til os.

Du kan returnere varen/varerne til os på følgende måder:

 • Afvise modtagelsen af din pakke, hvis du har bedt om at få hjemmelevering.
 • Lade være med at hente din pakke på leveringsstedet, for det gør, at pakken automatisk leveres tilbage til os uden ekstra omkostninger for dig.
 • Sende selv de/den uåbnede og ubrugte vare(r) retur til os inden udløbet af din 14 dages fortrydelsesret. Omkostningerne til forsendelsen afholder du selv. Vær opmærksom på, at vi godtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når din pakke er returneret, vil den blive behandlet inden for 14 dage.

Hvis du har fået gratis fragt på dit køb, vil beløbet, du får tilbage, blive fratrukket omkostningerne til den gratis fragt.

Grundet produktets intime karakter og brug, tilbyder vi kun refundering og byttemuligheder på uåbnede og uprøvede varer, dvs. hvis du har åbnet pakken med silkepapir, bliver den set som brugt – udover meget sjældne tilfælde, hvor produktet er beskadiget under forsendelsen.

Min krystal har en lille ridse, indre revne eller ydre revne, er det normalt og sikkert at bruge?

Små ikke-slibede ridser på overfladen er helt almindelige for kvartskrystal og også sikre at bruge. Indre revner er også almindelige, og det er stadig sikkert at bruge.Man skal være ekstra varsom, når det kommer til revner, der er vokset til den udvendige overfalde. Store huller eller revner, der løber langs stenens yderside, er ikke sikre til indre brug.Små ikke-slibende ridser på overfladen af yoni æg eller krystaldildoer er helt sikre at bruge. Faktisk er de meget almindelige på visse typer krystaller. Indre revner er også almindelige blandt visse sten. Hvis din sten har en indre revne, er den sikker at bruge, så længe revnen ikke er vokset til den udvendige overflade. Store huller eller revner, der løber langs stenens yderside, er dog ikke sikre til intimt brug.

Kontroller altid din sten inden brug; med forkert pleje kan din sten udvikle revner eller huller.

Vi bruger ikke fyldstoffer på nogen af vores sten; Husk, at dette er ædelsten. Det er ikke støbt af plast eller andre syntetiske materialer, og derfor kan de ikke fremstilles helt perfekt.

Mit produkt er defekt ved levering

Vi gør alt for at forsegle og beskytte krystallerne så meget som muligt på sin rejse over til dig, men i meget sjældne tilfælde kan der ske det, at en krystal går i stykker i forsendelsen, og at den kommer leveret i to stykker eller med tydelige revner på overfladen.

Hvis du oplever dette og modtager en defekt vare, så e-mail info@gudindetemplet.dk med det samme, hvor du med billeder dokumenterer skaderne. Så sørger vi for at sende en ny til dig. Dette er selvfølgelig gratis for dig.

Spørgsmål om Yoni Æg

Hvad er et yoni æg?

Yoni betyder på sanskrit helligt tempel og refererer til en kvindes vulva og vagina.

Yoni ægget er en glat poleret krystal formet som et æg, der er designet til at blive indsat i skeden for at styrke bækkenbundsmusklerne og støtte i en helingsproces på et fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt plan. Når bækkenbunden er stærk, hjælper det til stærkere orgasmer. Brugen af et yoni æg øger desuden cirkulationen af seksuel energi, hvilket forbedrer kreativitet, energiniveau og libido. Endelig er yoni ægget særligt gavnligt for kvinder med urininkontinens, da praksissen hurtigt kan helbrede inkontinensproblemer.

Traditionelt er yoni æg brugt i den gamle kinesiske taoismetradition, især med Nephrite Jade, hvor ægget kombineres med meditative og energimæssige øvelser. Når du bruger dit yoni æg, er det vigtigt, at du sætter en intention for din praksis, fordi det forstærker de helende effekter på et psykosomatisk plan, herunder heling af misbrug, traumer, lavt selvværd, skam og blokeret energi. Som begynder anbefaler vi at starte med en medium størrelse, fordi det passer til de fleste kvinder.

Hvilke fordele kan jeg få ved at bruge et yoni æg?

Brugen af et yoni æg kan hjælpe med at styrke bækkenbunden, forbedre blodcirkulationen, øge følsomheden i bækkenområdet og hjælpe med at skabe større forbindelse til ens seksualitet, øge kropsbevidsthed og nydelse og give en følelse af at komme hjem til sig selv og gøre underlivet "helligt".

Er yoni æg sikkert at bruge?

Ja, når de bruges korrekt og med hygiejnen i højsædet, er yoni æg sikre at bruge.

Hvordan vælger jeg det rette yoni æg for mig?

Valget af et yoni æg afhænger af individuelle præferencer og følsomheder. Vi tilbyder forskellige krystaller, hver med deres egne energier og egenskaber. Vores vejledning her kan hjælpe dig med at vælge det, der passer bedst til dine behov.

Kan alle kvinder bruge et yoni æg?

Ja, alle kvinder kan bruge et yoni æg uanset alder. Dog er der visse tilfælde, hvor brugen bør undgås, f.eks. under graviditet, under visse medicinske tilstande, umiddelbart efter fødsel (vent 6-8 uger) og under menstruation. Læs mere om det her.

Hvordan kan krystaller hjælpe med heling af bækkenbunden og seksualiteten?

Krystaller er kendt for deres energi og terapeutiske egenskaber. Nogle krystaller siges at have egenskaber, der kan understøtte helingsprocessen og skabe balance i krop og sind. De kan være med til at frigøre blokeringer og fremme en dybere forbindelse til din egen krop og seksualitet.

Spørgsmål om menstruationsskiver

Hvordan indsætter jeg menstruationsskiven?

Først og fremmest skal du vide, at det godt kan tage lidt tid at lære at indsætte og fjerne en menstruationsskive gnidningsfrit. Så have lidt tålmodighed med det, og med lidt øvelse så vil du nemt lære det.

 • Start med at vaske dine hænder og menstruationsskiven med vand varmt vand og neutral sæbe.
 • Stil dig i en position, der gør det nemt at indsætte skiven. Det kan være at sidde på toilettet, stå med spredte ben eller sidde i dybt hug med det ene ben lidt mere strakt end det andet.
 • Klem siderne af skiven sammen, så den har samme størrelse som en tampon.
  Indsæt den klemte del af disken pegende nedad og før den ind i din skedekanal. Du vil have den til at sidde i en lodret vinkel, så den dækker din livmoderhals helt.
 • Sørg for a skubbe den forbi kønsbenet så langt ind som muligt, så kanterne af skiven sidder lige over knoglen.
 • Fjern dine fingre, fordi disken vil åbne sig af sig selv.
 • Er det din første gang? Så brug (vaskbare) bind eller menstruationsundertøj som backup
 • Tillykke, nu er du klar til at bløde!

Hvordan fjerner jeg menstruationsskiven?

Det kan være lidt mere rodet at fjerne en menstruationsskive modsat en menstruationskop, fordi hvis man er nybegynder kan blodet tippe over og spilde. Tricket er hele tiden at have den i en lodret position, når du fjerner den.

 • Vask dine hænder.
 • Sid på toilettet.
 • Ræk ind i din vagina med din langefinger og før den ind under kanten af disken og hiv den lige ud.
 • Hvis det er svært, så sæt dig i hugstilling og pres ud af med dine bækkenbundsmuskler, som om du vil føde et barn eller er på toilettet. Dette vil løsne kanten af disken fra kønsbenet.
 • Tøm indholdet i toilettet, en stueplante eller i en hellig kop for at ofre til jorden.
 • Vask den med varmt vand og mild sæbe.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Størrelsen på skiven afhænger næsten udelukkende af højden på din livmoderhals. Din alder, aktivitetsniveau og graviditetshistorik behøves ikke at påvirke størrelsen på din skive.

Desuden bør du ikke bruge din nuværende menstruationskopstørrelse som grundlag for din menstruationsskivestørrelse. For eksempel, hvis du bruger en lille Gudindetemplet-kop, betyder det ikke nødvendigvis, at du også skal vælge en lille Gudindetemplet-skive. At købe samme størrelse skive og kop vil ikke altid ende godt, medmindre det er tilfældigt.

For at finde din størrelse bør du måle din livmoderhals. Under menstruation ændres højden af din livmoderhals, så det er bedst at måle under din menstruation. Indsæt din pegefinger i din vagina og begynd at føle rundt. Din livmoderhals føles rund og har samme fasthed som spidsen af din næse. Mål hvor dybt din finger er gået ind i din vagina.

 • Lav livmoderhals: 4,4 cm eller kortere, tag Lille
 • Mellem livmoderhals: 4,5 - 5,5 cm, tag Lille
 • Høj livmoderhals: 5,5 cm eller længere, tag Stor

Hvad med sex og menstruationsskiver?

Menstruationsskiver optager ikke plads i din skede, hvilket gør det til et ideelt valg til menstruationssex. Hvis indsat korrekt sidder den i bunden af skeden, rundt om din livmoderhals, og derfor bør hverken du eller din partner føle den. Tøm dog skiven forud for tid!

Med det sagt, kan en særlig vild eller entusiastisk sex-seance få den til at skifte position. Nogle par kan godt mærke menstruationsskiven eller stadig lække under sex. Så husk at lægge et vandtæt Gudindetæppe™ under dig.

Spørgsmål om rabatkoder

Jeg har glemt at benytte min rabatkode ved checkout. Kan jeg stadig bruge den?

Vi udsteder ikke manuelt rabatkoder, hvis de ikke er blevet anvendt ved checkout. Det er kundens eget ansvar at huske at bruge rabatkoden, og vi kan desværre ikke efterfølgende tilføje rabatter til allerede behandlede ordrer. Hvis din ordre ikke er blevet afsendt endnu, har du muligvis mulighed for at annullere din ordre og genplacere den med den korrekte rabatkode.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg har anvendt min rabatkode korrekt?

Når du har indtastet din rabatkode i rabatkodefeltet under checkout, bør der være en bekræftelse af rabatten, der bliver fratrukket det samlede beløb, inden du fuldfører din ordre. Det er vigtigt at dobbelttjekke dette inden betaling.

Hvad hvis jeg har problemer med at anvende min rabatkode?

Hvis du oplever problemer med at anvende din rabatkode, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, før du fuldfører din ordre. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer.