Om Gudindetemplet

Velkommen til Gudindetemplet - det moderne hjemsted for feminin empowerment og seksuel vækkelse! Vi sælger højkvalitets krystaldildoer og yoni æg og underviser kvinder i at træne sin bækkenbund og overgive sig til sin nydelse og orgasmer.

Hos os hylder vi sex og nydelse som hellige elementer af det feminine, og vores mission er at forvandle verden med Gudindens kraftfulde energi. Vi er dedikerede til at hjælpe kvinder med at finde heling og forbinde sig med deres indre sensuelle gudinde.

Hvis du leder efter en vej til at genopdage din seksualitet og forbinde dig med din nydelse, så er Gudindetemplet det rette sted for dig.

Om stifteren

Helle er en feminin empowerment coach, der hjælper kvinder til at mærke sin nydelse, sensualitet og seksuelle energi. Hun stiftede Gudindetemplet i 2018 med missionen om at bryde tabuer om kvindens seksualitet og minde kvinder om, at på trods af følelsesløshed, smerte og traume er der overflod af nydelse og orgasmisk ekstase tilgængelig i enhver kvindekrop.

Igennem hendes egen seksuelle helingsrejse med jadeægget, åbnede sig en helt ny verden op. Ved at bruge jadeægget regelmæssigt har hun oplevet at hele og forløse traume og følelsesløshed til fordel for tryghed, kærlighed og nydelse.

Siden hun fandt jadeægget i 2017 har hun udforsket sin krop, sind og seksualitet. Hun har fået ind under huden tantriske og taoistiske praksisser, uddannet sig til yonimapper og selv fundet blomstring i sin seksualitet. Alt dette driver hende til at hjælpe andre kvinder igennem Gudindetemplet.

Vores mission

Gudindetemplet er ikke kun begrænset til dette online univers. Det er ikke kun et sted, hvor du kan lære om gudindepraksisser og brug af yoni æg til at træne dit underliv. Nej, det er meget mere end det! Gudindetemplet er faktisk et sted, som du altid bærer rundt på - det er nemlig mellem dine egne hofter, i dit magiske underliv!

Vi vil gerne minde dig om, at du allerede har et gudindetempel indeni dig som kvinde. Din fisse er i sandhed en direkte portal til det guddommelige! Vores mission er at hjælpe kvinder med at genetablere eller fordybe deres hellige forbindelse til deres eget gudindetempel. Vi ønsker at styrke din nydelse, kreativitet, femininitet, seksualitet og orgasmiske kapacitet, som er tilgængelig for alle kvinder.

Så vi igen kan få Gudinden tilbage i verden – og lade al Hendes nydelse, fred, kærlighed og frugtbarhed blomstre på Jorden!