Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer

Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer

En intim guide til sprøjteorgasmer

En sprøjteorgasme er den mest fantastiske, juicy, sensuelle og erotiske følelse. Og det er en følelse, som jeg gerne vil have, at alle kvinder oplever. For det er virkelig alle kvinders føderet. Der er virkelig noget helligt over dette, fordi det kræver dyb kærlighed og overgivelse for at åbne op for.

Hvad er en sprøjteorgasme?

En sprøjteorgasme er en form for kvindelige ejakulation, hvor der kommer væske ud af kvindens vagina, når hun får en orgasme. Men det er en orgasme, der sker ved at stimulere G-punktet, som er et svulmelegeme inderst inde i vaginaen. G-punktet sidder 1-3 cm inde i skeden, øverst oppe, og det kan føles som en rillet overflade at røre ved med sine fingre. Når du stimulerer G-punktet enten med dine fingrer eller en g-punkts dildo, så vil det svulme op og blive tilført med blod og væske. Hvis du fortsætter og tilfører lidt hårdere og hurtigere pres, vil du i nogle tilfælde kunne opleve en g-punktsorgasme, hvor du også sprøjter. Så få at få en sprøjteorgasme, skal du først og fremmest lære dit g-punkt at kende.

Hvordan føles en g-punktsorgasme?

G-punktsorgasmer er meget anerledes end klitorisorgasmer. Ved klitorisorgasmer er der et klimaks og derefter en brat nedgang. Så ved klitorisorgasmer kan man hurtigt bygge seksuel energi op, men de udløses også hurtigt igen i en orgasme. G-punktsorgasmer er mere som en bølge, og det tager meget længere tid at bygge op, og det er en meget mere følelsesmæssig oplevelse.

Vækkelse af G-punktet = vækkelse af følelser

G-punktet associeres specifikt med følelserne frygt og vrede. Og når du rører ved dit G-punkt, så går du jo ind i din vagina, så du kommer i kontakt med alle de følelser, der er lagret i din vaginas væv. Så når du går i gang med at stimulere g-punktet, så kan der være spændinger, følelsesløshed og ubehag og en mangel på nydelse. For at vække g-punktet så kræver det, at du virkelig giver dig selv lov til at give slip på alle disse følelser af frygt og vrede, som er lagret der.

Sådan får du en sprøjteorgasme

Du vil starte ud med at tænde dig selv. Det er vigtigt, at din skedeåbning er stimuleret og fuldt ud vækket, før du kan vække dit g-punkt. Så stimuler bare din klitoris og din skedeåbning. Få en klitorisorgasme hvis det er, for når klitorisen er åben, så vil dens energi flyde ned og gøre at din skedeåbning svulmer op og fyldes med blod, og din fisse vil blive mere klar til g-punktsstimulering.

Husk at du skal have et 100% ja, inden du begynder at invitere din dildo eller finger ind i dig. Og det ja kommer i takt med, at du bliver mere ophidset og alle dele af din fisse begynder at fyldes med blod. Så tag dig god tid. Tålmodighed og tid er virkelig nøgleord. Det er så vigtigt at tage dig god tid. Hvis din krop får en fornemmelse af at blive presset eller skyndet på og kun have mål for orgasme, så vil du ikke kunne overgive dig i nuet og vil tage dig væk fra at opleve en g-punktsorgasme.

Tryghed og overgivelse

Du skal virkelig føle dig tryg, for at opleve g-punkts- og sprøjteorgasmer, for g-området er så uskyldigt, at stimulering af dette område skal komme fra et nysgerrigt og legende hjerte. Som jeg sagde er g-punktsorgasmer meget emotionelle, og de er især forbundet med frygt og tillid. Så jo mere tryg du kan føle, jo mere kan du åbne dig op til nydelse og orgasmer. Så tillid kommer især til udtryk ved sprøjteorgasmer.

sprøjteorgasme 

Glastonbury – Chalice Well / Red Spring

Når du sprøjter er det en meget dybtfølt overgivelse og given slip. Der er en stor sårbarhed. Når du stimulerer dit g-område og er på vej til at sprøjte, så det vil føles som om, du skal tisse. Så du vil automatisk få en følelse af, at du presser udad som om du tisser. Men følelsen kommer ikke af, at du skal tisse i virkeligheden, men mere fordi dit g-punkt presser op mod blæren. Så det handler bare om at overgive sig til fornemmelsen og slappe af. Jo mere du kan slappe af og eventuelt også aktivt presser ud ad, så vil du kunne få en sprøjteorgasme.

Oplevelsen ved en sprøjteorgasme

Sprøjteorgasmer er helt vildt vidunderlige og intense, og det er som en udrensning. Faktisk kan en sprøjteorgasme være som en helt kartarsis, hvor du føler dig som en helt ny kvinde. Nogle kvinder har endda oplevet at blive fri for migræne af en sprøjteorgasme. Det er nemlig helt vildt så meget væske, der kan komme ud. Vær forberedt på at du kan lave en meget stor plet. Og nej, det er ikke urin. Hvis du er bange for at lave en stor plet på lagnet, så kan det ubevidst holde dig tilbage fra at sprøjte. Så tag et vandtæt Gudindetæppe™ under dig, hvis det hjælper dig til at overgive dig til oplevelsen.

sprøjteorgasme

En statue der viser det hellige feminine springvand; fra et helligt tantrisk tempel i Karnataka, Indien

Amrita - den hellige nektar

Væsken som vi sprøjter ud under en sprøjteorgasme kaldes inden for tantra for Amrita, og den ses på som en dyb spirituel nektar, som repræsenterer den ultimative overgivelse og rene tilstedeværelse. Dette feminine vand ses i tantra som et flydende vandfald, der kommer fra hjertet, som flyder ned fra rygsøjlen og ud af yoni. Så sprøjteorgasme væske ses på som spirituel vand, som kommer fra en slags hellig flod for enden af rygsøjlen.

Fra min egen erfaring er det at sprøjte også en af de mest magiske oplevelser, som jeg har oplevet. Det er fantastisk og føles fantastisk og kan få en til at skraldgrine af glæde, derfor jeg kalder g-punktet for gudindepunktet.

sprøjteorgasme

Den nordiske gudinde Freja forbinder jeg med g(udinde-punktet)

Gudinden i g-punktet

Jeg har ligefrem mødt Gudinden i mit eget gudinde-punkt, helt præcis kriger- og kærlighedsgudinde Freja. Hun ønskede at hjælpe mig til at lægge alt frygt væk. Der er nemlig en dyb frygtløshed involveret i at tænde gudinde-punktet. Når du virkelig åbner dig op til nydelsen i g-punktet, så vil frygtløsheden være det, der får dig ud over kanten til en sprøjteorgasme. Det er frygtløsheden, der vil få dig til at overgive dig fuldt ud.

Du vil i denne video lære, hvordan du vækker dit g-punkt, så du kan opleve g-punktsorgasmer og endda lære kunsten at sprøjte fra dit hellige springvand i din fisse.

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

Helle L. 

 

Redskaber til g-punktsstimulering og sprøjteorgasmer:

Lilith G-punkt Krystaldildo

Sort Obsidian Amrita Krystaldildo

Afrodite staven™

Se alle g-punktsdildoer her.

Anbefalet bog:
- "Female Ejaculation The G-Spot" af Deborah Sundahl

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.