Hvordan vælger man sit første yoni æg?

Hvordan vælger man sit første yoni æg?

Et af de første spørgsmål jeg havde, da jeg begyndte at lære om yoni æg, var, hvilken type krystal jeg skulle vælge. Der er nemlig rigtig mange forskellige yoni æg på markedet. Man kan få yoni æg i jade, obsidian, rosakvarts, ametyst, karneol, rød jaspis, månesten, bjergkrystal og mange flere.

Enhver krystal har hver sine helende egenskaber og fordele. Det kan godt være, at du ikke tror eller kan mærke det. Sådan havde jeg det også for nogle år tilbage. Men det var først, da jeg begyndte at bruge et krystal yoni æg inden i min vagina, at jeg faktisk mærkede krystallers helende energier. Når man kombinerer krystallens energi med sin egen seksuelle energi i sit skød, vil der virkelig opstår en mulighed for stor selvransagelse og udvikling.

Når du vælger dit første yoni æg skal du føle efter en indre energimæssig forbindelse til krystallen. Det handler om at gå efter sin intuition og om at føle ind i, hvilken krystal man er mest draget til. Det kan være en følelse, du får ved at se på krystallens farve og udseende eller ved at holde krystallen i hånden.

Du vil nok finde ud af, at den krystal, du bliver draget mest til, indeholder den helende energi, som du har brug for lige nu.

Du kan også læse beskrivelsen af krystallens helende energi og se ud fra det, hvad du føler, taler til dig mest. Der er både fysiske og spirituelle egenskaber ved hver krystal, og når du læser om det, vil du kunne mærke, hvilken krystal der er den rette for dig.

Vær dog ikke for fastlåst i forhold til hver krystals spirituelle og metafysiske egenskaber. Ligesom du og jeg er unikke og har hver vores personlighed og oplevelse af verden, så er hver krystal også unik i sig selv. Vi kan ikke bare sige, at alle rosakvarts krystaller har de samme egenskaber, fordi du kan have to stykker rosakvarts, der arbejder med dig på forskellig vis.

Det er derfor vigtigt at lytte til sin intuition og tro på sit instinkt. Tro på dig selv og tro på, at den krystal, som du vælger er den rette for dig. Ofte er det egentlig også krystallen, der vælger dig!

Jeg vil i dette blogindlæg uddybe mere om de mest brugte yoni æg og også om, hvad der er vigtigt at vide i forhold til det rent sikkerhedsmæssige, når man vælger at bruge en krystal inden i vaginaen.

Sort obsidian

Sort obsidian var mit første yoni æg. Jeg blev tiltrukket af dens meget fyrige, dramatiske og kraftfulde energi med det samme.

Obsidian er en vulkansk lavesten, som arbejder virkelig hurtigt og med stor kraft. Ligesom en støvsuger suger obsidian yoni ægget alle traumer og blokeringer ud af vaginaen, og får os til at indse, bearbejde og give slip på vores skyggesider.

Sort obsidian er ren Kali energi (jf. Kali er gudinden for destruktion og transformation). Den er den stærkeste, mest bombastiske og kraftfulde sten, når det kommer til selvransagelse og dyb renselse af sind og krop. Den afslører alle fejl, svagheder og blokeringer og ønsker at få sandheden frem lige meget, om det gør ondt eller ej.

Når man arbejder med sort obsidian kan man vække meget store følelser inden i, og den kan måske være for voldsom, når man lige starter sin seksuelle helende rejse. Den anbefales primært ikke til nybegyndere, specielt ikke til dem, der bærer på meget dybe sår. Vær i hvert fald opmærksom på, at man kan aktivere en masse undertrykte følelser, som man bør være klar og stærk nok til at kunne rumme.

Det kan dog også være, at obsidians kraftfulde energi er lige dét, du har brug for for at se fortidens sår i øjnene, bryde fri, hele og komme videre.

Du kan nemlig opleve, at nogle sten vil du tage direkte afstand til. En kvinde jeg kender får det nærmest fysisk dårligt af sort obsidians energi. Hun har fortalt mig, at den får nogle gamle følelser op i hende, som hun i lang tid har undertrykt. Følelser fra et forlist ægteskab.

Men obsidian viser hende egentlig bare, hvad hun har brug for at arbejde med. Nogle gange kan de sten, man tager mest afstand til være dem, man netop har brug for at arbejde med for at hele og udvikle sig til en bedre version af sig selv.

Obsidian trækker alt det ud, som ikke længere tjener os, og det er gjort, vil den give stor beskyttelse og jordforbindelse. På den måde er den meget positiv. Nærmest som en skrap bedstemor, der altid siger sandheden, men som altid er der for at beskytte os.

Hvis du vælger at starte med et yoni æg af obsidian, er det rigtig godt at bruge den i kombination med en mere blid sten, f.eks. jade eller rosakvarts.

Rosakvarts

Rosakvarts bliver ofte brugt som et yoni æg og med sin bløde feminine energi forbinder den dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse. Med sin smukke lyserøde farve og feminine Maria Magdalene energi forbinder den dig også til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed.

Rosakvarts er en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer. Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin seksualitet igen.

Rosakvarts er en kvartskrystal og vil ligesom andre kvartskrystaller fremhæve det, der allerede er aktivt i dig. Det vil sige, at hvis du føler lavt selvværd, vil den forstærke netop det, hvilket kan være i modstrid med, hvad du egentlig gerne vil opnå.

Det betyder selvfølgelig også, at du får muligheden for at indse og bearbejde nogle af de negative mønstre og overbevisninger om kærlighed, som du bærer rundt på.

Men hvis du oplever, at rosakvarts forstærker nogle negative følelser i dig, kan det faktisk være rigtig givende at arbejde med obsidians dybderensende kvaliteter samtidig med rosakvarts. Obsidian renser de negative overbevisninger og blokeringer ud, mens rosakvarts tilfører god kærlig energi.

Det er dog ikke alle krystaller, der er beregnede eller ligefrem sikre at bruge inde i vaginaen, og rosakvarts er blevet udpeget som en af dem. Det er på grund af at den som kvartskrystal let kan gå i stykker, skaber revner på overfladen og deri samler bakterier. Det anbefales derfor at passe godt på sin rosakvarts. Altså, ikke gå med ægget ind i vaginaen i flere timer i streg og heller ikke hive kraftigt på sin yoni æg snor, når man har den inden. For den kan simpelthen flække midt over, mens den er inden i dig, hvilket ikke er godt for dig. Du bør også vaske dit rossakvarts æg grundigt. Du skal IKKE vaske din rosakvarts på høje varmetemperaturer, men med lunkent vand. Rosakvarts er mere modtagelig for det, der hedder termisk chok. I modsætning til Nephrite Jade, der kan modstå hurtige ændringer i temperatur, f.eks. når man koger sit æg for at rense det. Den molekylære struktur af rosakvarts er mere følsom og kan knække eller revne, når den går igennem en drastisk temperaturændring. Når et æg har en lille revne, er dette område mere modtageligt for at opbygge bakterier, hvilket kan forårsage infektion. Derfor er det vigtigt at rengøre rosakvarts ekstra grundigt.

I enhver yoni æg praksis er det vigtigt at tage ordentlig vare over for sine krystaller og ethvert sted, der kan holde bakterier. Det er vigtigt at rengøre sine yoni æg grundigt efter hvert brug, specielt i hullet, hvor man kan binde en snor på. Rosakvarts kan rengøres ved hjælp af andre metoder, f.eks. nogle få dråber af tea tree olie eller jod i noget lunket vandt.

Jeg ved at rosakvarts er meget helende, og jeg kan godt forstå, hvis du gerne vil bruge det som et yoni æg, og det kan du også sagtens, hvis du følger min vejledning øverst.

Men jeg ønsker dog, at du med sikkerhed ved, hvad du putter ind i din allerhelligste vagina og derfor ved, at du skal være ekstra varsom, hvis du vælger at bruge et rosakvarts yoni æg. Jeg har ikke lyst til at tage ansvar for, at et æg går i stykker inden i dig. Så lyt her til din intuition og vigtigst af alt: din egen fisse!

Nephrite jade

Det anbefales at bruge jade af mange gode grunde.

Jade er en af de mest kompakte og robuste krystaller, der kan tåle meget høje varme temperaturer og revner ikke eller går i stykker, hvis du ved et uheld skulle tabe det. Jade samler derfor ikke bakterier i revner modsat kvartskrystaller. Jade er også en af de tungere krystaller og kan med lethed bruges til at styrke bækkenbunden.

Det er egentlig ikke nødvendigt at bruge andre yoni æg andet end nephrite jade. Jadens nænsomme, men kraftfulde energi kan fuldt ud støtte dig i seksuel heling, selvkærlighed, nydelse og manifestation. Jade er forbundet med hjerte chakraet, og når den bruges inde i vaginaen hjælper den dig til at forbinde sex og kærlighed.

For mig er nephrite jade forbundet med Afrodite (den smukke forførende græske kærlighedsgudinde, der er født i havet). Jade vækker virkelig kærlighed, seksualitet, skønhed og femininitet for den kvinde, der bærer den.

Det er den perfekte begyndersten.

For at opsummere er jade den traditionelle vagina sten brugt i 5.000 år til at øge kvinders seksuelle energi, og den har videnskabeligt bevis for sine mange fantastiske fordele. Også gynækologer og sexologer er begyndt at indse dens mange helende egenskaber.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan prøve en anden krystal. Faktisk vil jeg ligefrem opfordre dig til at lytte mere indad og mærke efter, hvilken energi din fisse har lyst til at modtage ind i sig.

Det er virkelig vigtigt, at du som kvinde ved, at du kan gøre lige, hvad du har lyst til med din vagina. Det er din vagina! Der er ingen andre end dig selv, der kan fortælle dig, hvad du skal gøre med din krop og din fisse. Det er dit valg.

Det er godt at lytte til andre kvinders råd og vejledning, men vid at det er dig selv, der i sidste ende kun kan vælge, hvad der er bedst for dig.

Du skal dog stadig være varsom med, hvad du putter ind i dig selv. Altså husk at tjek op på, om ægget er lavet af ren krystal, og om hvor sikre de er i forhold til at blive brugt inde i vaginaen.

Æg lavet af andre krystaller end jade kan være kombineret med kemikalier, farvestoffer, olier, unaturlige materialer eller andre sten. Derfor: Aldrig køb et krystal æg fra en krystalshop. Altid køb et æg, der er skabt med det formål at blive brugt i vaginaen!

Vær opmærksom på, at forhandleren skal have et certifikat for krystallens ægthed og renhed.

På Gudindetemplet.dk sælger jeg kun 100% ægte nephrite jade æg, og det forsikrer dig om, at du køber et ægte æg lavet af jade, der er certificeret til at blive brugt i jade æg praksissen.

Er du i tvivl om hvilket yoni æg du skal vælge?

Hvis der ikke er nogen krystal, der står ud til dig, så anbefaler jeg, at du starter med at arbejde med Nephrite Jade, fordi den er den perfekte begyndersten, og den kan sagtens være det eneste yoni æg, du træner med. Den er den mest robuste af alle sten, og den holder hele livet (den er simpelthen umulig at ødelægge, ligesom en diamant!), og så kan den med sin nænsomme, men kraftfulde helende energi fuldt ud støtte dig i seksuel heling, nydelse, selvkærlighed og manifestation.

Men ligesom så meget andet i livet, kan det være spændende at arbejde med andre energier, fordi igennem livet og sin månedlige cyklus kan man have brug for noget forskelligt.

Her på Gudindetemplet sælger vi en hel række af forskellige yoni æg, der alle er helt sikre at bruge i vaginaen. Udover det mest populære og traditionelle nephrite jade æg, så sælger vi også rød karneol, sort obsidian, ametyst og bjergkrystal.

Se samlingen af yoni æg her.

Alle krystallerne er lavet af rå krystal, og der er ikke blevet brugt nogle tilsætningsstoffer, lim, farvestoffer, voks og kemikalier. Hvert æg er stærkt poleret og fri for enhver revner og uperfektheder – på trods af at det er naturlige sten fra Moderjord og derfor helt unik i sit udseende! Hvis du finder revner og brud i krystallen, så kør din tunge over den, og hvis det føles ubehageligt og skarpt, så stop med at bruge den vaginalt. Brug den istedet som pynt i dit hjem eller på dit alter eller giv den tilbage til Moderjord ved at grave den ned i haven eller ofre den til havguderne.

Husk: Det er ikke krystallen selv, der heler, men det er DIG

Yoni ægget er ikke kun et redskab, men det er et helligt instrument, som du over tid lærer at bruge i din seksuelle, sensuelle helende praksis. Det er dig selv, der skaber dit forhold til dit yoni æg, og jo mere du lærer dit æg at kende og træner med det, jo mere hjælper det også din krop til at åbne sig op til mere og mere indsigt og nydelse.

Det er ikke krystallen i sig selv, der vil hele alle dine seksuelle problemer, men det er DIG, der gør det. Det er dig, der gør det helende arbejde. Krystallen er som en mesterlærer, der vil give dig stor visdom direkte fra moderjord, og når du vælger at handle på den visdom, som du får fra krystallen, vil det over tid bringe stor heling og spirituel og seksuel udvikling med sig.
 

 

Jeg sender sig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.