Hvordan vælger man sit første yoni æg?

Hvordan vælger man sit første yoni æg?

Et af de første spørgsmål jeg havde, da jeg begyndte at lære om yoni æg, var, hvilken type krystal jeg skulle vælge. Der er nemlig rigtig mange forskellige yoni æg på markedet. Man kan få yoni æg i jade, obsidian, rosakvarts, ametyst, karneol, rød jaspis, månesten, bjergkrystal og mange flere.

Enhver krystal har hver sine helende egenskaber og fordele. Det kan godt være, at du ikke tror eller kan mærke det. Sådan havde jeg det også for nogle år tilbage. Men det var først, da jeg begyndte at bruge et krystal yoni æg inden i min vagina, at jeg faktisk mærkede krystallers helende energier. Når man kombinerer krystallens energi med sin egen seksuelle energi i sit skød, vil der virkelig opstår en mulighed for stor selvransagelse og udvikling.

Når du vælger dit første yoni æg skal du føle efter en indre energimæssig forbindelse til krystallen. Det handler om at gå efter sin intuition og om at føle ind i, hvilken krystal man er mest draget til. Det kan være en følelse, du får ved at se på krystallens farve og udseende eller ved at holde krystallen i hånden.

Du vil nok finde ud af, at den krystal, du bliver draget mest til, indeholder den helende energi, som du har brug for lige nu.

Du kan også læse beskrivelsen af krystallens helende energi og se ud fra det, hvad du føler, taler til dig mest. Der er både fysiske og spirituelle egenskaber ved hver krystal, og når du læser om det, vil du kunne mærke, hvilken krystal der er den rette for dig.

Vær dog ikke for fastlåst i forhold til hver krystals spirituelle og metafysiske egenskaber. Ligesom du og jeg er unikke og har hver vores personlighed og oplevelse af verden, så er hver krystal også unik i sig selv. Vi kan ikke bare sige, at alle rosakvarts krystaller har de samme egenskaber, fordi du kan have to stykker rosakvarts, der arbejder med dig på forskellig vis.

Det er derfor vigtigt at lytte til sin intuition og tro på sit instinkt. Tro på dig selv og tro på, at den krystal, som du vælger er den rette for dig. Ofte er det egentlig også krystallen, der vælger dig!

Jeg vil i denne video uddybe mere om de mest brugte yoni æg og også om, hvad der er vigtigt at vide i forhold til det rent sikkerhedsmæssige, når man vælger at bruge en krystal inden i vaginaen.

Hvis der ikke er nogen krystal, der står ud til dig, så anbefaler jeg, at du starter med at arbejde med Nephrite Jade, fordi den er en perfekt begyndersten, og den kan sagtens være det eneste yoni æg, du træner med. Den er den mest robuste af alle sten (den er simpelthen umulig at ødelægge, ligesom en diamant!), og så kan den med sin nænsomme, men kraftfulde helende energi fuldt ud støtte dig i seksuel heling, nydelse, selvkærlighed og manifestation.

Men ligesom så meget andet i livet, kan det være spændende at arbejde med andre energier, fordi igennem livet og sin månedlige cyklus kan man have brug for noget forskelligt.

Her på Gudindetemplet sælger jeg en hel række af forskellige yoni æg, der alle er helt sikre at bruge i vaginaen. Udover det mest populære og traditionelle jade æg, så sælger jeg også karneol, sort obsidian, ametyst og bjergkrystal.

Se samlingen af yoni æg her.

Alle krystallerne er lavet af rå krystal, og der er ikke blevet brugt nogle tilsætningsstoffer, lim, farvestoffer, voks og kemikalier. Hvert æg er stærkt poleret og fri for enhver revner og uperfektheder – på trods af at det er naturlige sten fra Moderjord og derfor helt unik i sit udseende! Hvis du finder revner og brud i krystallen, så kør din tunge over den, og hvis det føles ubehageligt og skarpt, så stop med at bruge den vaginalt. Brug den istedet som pynt i dit hjem eller på dit alter eller giv den tilbage til Moderjord ved at grave den ned i haven eller ofre den til havguderne.

 

 

Jeg sender sig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.