7 måder at bruge sit jade æg

7 måder at bruge sit jade æg

Jade ægget er et fantastisk redskab til at styrke, afspænde, hele, smidiggøre og aktivere vaginaen, og det er et virkelig populært redskab til at øge sensitivitet og nydelse og øge orgasmisk potentiale. Men for mange kvinder kan det være svært at gennemskue, hvordan man bruger sit jade æg. Derfor har jeg samlet 7 måder at bruge sit jade æg i dette blogindlæg, så du kan blive inspireret til at starte din egen praksis med det.

Jeg sælger Nephrite Jade Æg på min Gudindeshop, og jeg har lige haft sendt en mail ud til alle mine kunder og spurgt dem, hvordan det går med at bruge ægget. Mange af dem har meldt tilbage, at de faktisk ikke rigtig ved, hvordan de skal bruge ægge. Ofte kan der nemlig ske det, at ægget bare ender med at samle støv i skuffen, fordi ægget ikke bare er en mirakelkur i sig selv, hvor du bare popper den ind, og så gør den alt arbejdet selv, men den er en del af en større praksis, som man har brug for at lære for virkelig at få det bedste udbytte ud af det.

Der er selvfølgelig nogle kvinder, der oplever en seksuel og spirituel opvågning ved første gang at poppe den ind, som om himlen og jorden åbner sig op og orgasmisk ekstase sker øjeblikkelig med jadens magi. Men det er altså ikke alle, og nok de færreste, der oplever sådan en stor transformation ved første gang at have indført jade ægget. For mange kvinder har man brug for at arbejde med ægget i en bevidst praksis over længere tid, før man mærker markante forandringer i sin seksuelle nydelse og sine orgasmers styrke og intensitet og tilfredsstillelse.

Jeg har lyst til, at du får så meget ud af dit jade æg som overhovedet muligt, derfor vil jeg i denne video give dig nogle foreslag til, hvordan du bruger det.

  

 

7 måder at bruge sit jade æg:

1) Sov med ægget
2) Gå med ægget rundt
3) Dyrk yoni yoga
4) Vagina vægtløftning
5) Meditation
6) Yoni åndedræt
7) Sex magi

 

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

 

<3

Helle L.

 

PS. Hvis du gerne vil dykke dybere ned i jade æg praksissen og lære hele praksissen fra inderst til yderst, så åbner jeg op for Det Magiske Jade Æg online kursus til sommer. Du er velkommen til at skrive til mig, så du kan komme på venteliste og få besked, når jeg åbner op for tilmeldning.

Læs om Det Magiske Jade Æg online kursus her.

PPS. Vær sikker på at du er klar til at bruge et jade æg, da det ikke er alle kvinder, der har glæde af det på grund af uforløste traumer, kroniske spændinger og smerter såsom vulvodyni og vaginismus.

Hør mere om når du IKKE skal bruge et jade æg lige her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.