Afrodite yoga – feminitet, sensualitet og selvkærlighed!

Afrodite yoga – feminitet, sensualitet og selvkærlighed!

Afrodite yoga er en sensuel form for yoga, hvor du lærer at kropsliggøre Afrodites naturlige feminine sanselighed, ynde og frihed. Du lærer at fejr dig selv, din krop, din sensualitet, seksualitet og erotiske uskyldighed, hvilket vil hjælpe dig til at mærke dig selv som en yderst sensuel kvinde.

Der er en god grund til, at kærlighedsgudinden Afrodite er dybt beundret og elsket.

Du vil nemlig opdage, når du arbejder med hendes energi, at du begynder at tiltrække mere og mere sensualitet, skønhed, rigdom, nydelse og luksus ind i dit liv.

Afrodite giver os nemlig sensuel og seksuel energi og minder os om, at vi er værdige og fortjener at modtage, hvad vi begærer.

Igennem Afrodite yoga lærer du at oplade dig selv med Afrodites kærlighedsenergi og uimodståelige lækkerhed.

Du lærer at overgive dig selv til dine inderste sensuelle og seksuelle fantasier og nydelser uden frygt for, hvad andre tænker. 

Sådan at du giver dig selv lov til at imødekomme din seksualitet, dit begær, din lyst og din erotiske energi – hvilket kan hjælpe dig som kvinde til at åbne dig op til flere og mere nydelsesfulde og potente orgasmer.

Er du blevet nysgerrig på at lære Afrodite at kende?

Så kom til Afrodite yoga henhover sommeren i Aarhus.

Du kan få en forsmag på yogaen lige her i denne video:


Jeg underviser i Afrodite yoga i mit 8 ugers Afrodite yogaforløb, Afrodites Rose, som inkluderer fysisk yogaundervisning i lokaler i Aarhus plus online hjemmelege med hellige praksisser æret Afrodite.

Om sommeren gør jeg dog det, at jeg underviser direkte på Moesgård strand! Grunden til at jeg laver yogaen direkte på stranden, er at du på den måde vil føle dig i endnu tættere kontakt med Afrodites feminine energi – fordi Afrodite blev nemlig født i havet af skummet, der opstod, da den kastrerede Uranos’ lem ramte havet! Denne information gør måske, at du får endnu mere lyst til at lære Afrodite at kende.

>> Læs mere om mit 8 ugers Afrodite yogaforløb, Afrodites Rose her.

>> Tilmeld dig Afrodite Yoga på Moesgård strand igennem min Facebook-side her.

Psst... Hvis du har et jade æg eller et andet yoni æg, så tag det endelig med, da yogaen også inkl. sensuel bækkenbundstræning.

Læs også:

Påkald Afrodite for mere sensualitet, kærlighed, nydelse og skønhed


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!
<3
Helle L.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.