Brystmassage for større og dybere kærlighed og orgasmer!

Brystmassage for større og dybere kærlighed og orgasmer!

Brystmassage – vejen til større kærlighed og orgasmer!

Jeg fik knust mit hjerte for første gang som 17-årig. Jeg havde aldrig oplevet at være så ked af det i hele mit liv. Sorgen lagde sig som en hård knude ved mit bryst. Det var først, da denne hårdhed gik væk, at jeg åbnede mig selv op til en ny kærlighed. Sorg lagres ved hjertet og kan blokere os fra at opleve kærlighed, forelskelse og endda større orgasmer.

Men hvad jeg ved nu er, at en regelmæssig brystmassage kan hele hjertesorg og åbne op til den store kærlighed og endda bedre orgasmer!

Fordelene ved en regelmæssig brystmassage

Brystmassage er rigtig godt at gøre hver dag for at nedsætte risikoen for brystkræft, øge lymfesystemets udrensning af giftstoffer og vedligeholde brysternes sundhed, fasthed og sensitivitet. Eftersom brystet og specielt brystvorterne er forbundet med det endokrine system, udskilles også en masse sunde hormoner fra brystmassage, hvilket giver løftet humør, en anti-age effekt og kan endda øge brystets fylde.

I taoistisk og tantrisk praksis er brysterne porten til hjertet, selvkærlighed og kvinders orgasmer. Ved at åbne vores hjerte, kan vi åbne vores fisse op til mere seksuel ophidselse og nydelse. For en mand er dette helt modsat, for der er det først hans lem, der er vejen til hans hjerte. 

Se det sådan her: 

  • Kvinden giver gennem sine bryster, mens manden giver gennem sin pik.
  • En kvinde modtager gennem sin fisse, og en mand modtager gennem sin brystkasse. 

Hvis vi som kvinde er lukket til over hjertet, er vi helt sikkert også lukket til over fissen. Derfor skal man som kvinde altid starte med at stimulere sig selv ved brysterne og brystvorterne – eller få sin partner til at massere, pirre eller sutte dem. Det er igennem brysterne, at en kvinde kan åbne sit hjerte til kærlighed og derved åbne sin fisse op til at modtage sin elskers penis, en glasdildo eller et jade æg ind i sig. Det er igennem et åbent hjerte fyldt med kærlighed, at man som kvinde åbner sin krop og fisse op til mere nydelse, orgasmer og den feminine kreative urkraft, der er iboende i enhver kvindes bækken.

Brystet på en kvinde er symbol på en kvindes seksualitet, og det er igennem dem, at en kvinde giver kærlighed til sin elsker. Det er igennem brystet, at vi som kvinder nærer et barn og kropsliggør vores moderlighed.

Det er derfor først, når vi accepterer vores brysters størrelse og udseende, at vi helt kan give kærlighed til os selv og åbne os op til det fulde seksuelle potentiale som kvinde. Vi skal forestille os, at ligesom vi giver næring til et barn gennem brystet, så kan vi via brystmassage give næring til vores indre barn.

Det er værd at overveje helt at frigøre brysterne, altså stoppe med at gå med BH og slippe BH’ens faste greb om brysterne. BH’er, specielt dem med bøjle og push-up, kan være med til at sammenpresse brystvævet og begrænse cirkulationen i brysterne, hvilket er blevet forbundet med udviklingen af brystkræft. Ved at slippe BH’en kan vores smukke bryster blive frie til at bevæge sig og bounce op og ned, som de lyster, hvilket øger blodgennemstrømningen og derved også livet og sensitivitet i brysterne.

Det er også værd at overveje at stoppe helt med at drikke og konsumere mejeriprodukter, da komælk og ost er forbundet med øget risiko for brystkræft. Koens yver (bryst) har i længere tid været et symbol på kærlighed, moderlighed og næring, hvilket jeg tror er grunden til, vi som mennesker overhovedet drikker modermælk fra et andet hundyr. Men ligesom vi selv har diet ved vores mors bryst og fået kærlighed og næring gennem det, så kan vi nærer os selv gennem livet ved regelmæssig brystmassage.

Regelmæssig brystmassage er en nydelsesfuld måde at give kærlighed og glæde til vores bryster og give slip på stagneret energi, der kommer af sygdom eller undertrykt sorg. Brystmassage blødgør området ved hjertet og smelter væk enhver sorg og skam lagret der. Når du begynder at massere dine bryster og giver slip på hårdhed ved hjertet, kan du opleve at forløse undertrykt hjertesorg og skam, og det er helt naturligt at begynde at græde. 

Jo oftere du masserer dine bryster, jo hurtigere vil de komme til at strutte af glæde, sundhed, liv og nydelse. Det er endda muligt at få orgasmer udelukkende ved at stimulere brystvorterne! Sådan at du kan opleve bryst orgasmer!

Når du heler dit forhold til dine bryster, vil du se, at dine bryster bliver dine egne, helt private erotiske magneter for den store kærlighed til dig selv og din drømmepartner!

Se min video for mere information om, hvordan man masserer sine bryster til mere kærlighed og nydelse, og begynd din brystmassage praksis allerede i dag!

Erotisk kærlighed til dig, smukke gudinde!

/ Helle

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.