Forskellen mellem vibratorer og krystaldildoer

Forskellen mellem vibratorer og krystaldildoer

Hvis du er vant til at bruge en vibrator, så vil du nok mærke, at en krystaldildo er meget anerledes og måske endda kedelig til at starte med. Krystaldildoer er jo lavet af et naturligt råmateriale, som ikke vibrerer, roterer eller styres ved at trykke på nogle knapper.

Krystaldildoen.

Krystaldildoer er lavet er rå krystal fra Moderjord og emmer af en anden form for vibration. En vibration som er blevet skabt over flere tusindvis år i jorden. Krystaller indeholder hver sin form for energi og er forbundet med forskellige kvaliteter. Alt efter hvad du har brug for, kan du vælge den krystal, som du føler dig draget til og har brug for at arbejde med.

Rosakvarts er den allermest populære, da den er forbundet med selvkærlighed og en god heler for kvinder, der ønsker at åbne sit hjerte igen efter kærestesorg, aborter eller traume.

Sort obsidian er også populær, for den suger op alt det, der ikke tjener længere og som er blevet ignoreret eller undertrykt i skyggerne af dig selv og din krop. Den hjælper til at forløse traumer til fordel for dyb jordforbindelse og beskyttelse.

Indisk jade, også kaldet grøn aventurin, bringer lykke, held og kærlighed, imens blå kvarts åbner op til kommunikation og hjælper dig til at skabe en hals og yoni forbindelse…

Mange kvinder og piger, der er vant til at bruge en vibrator, skal først igennem en tilvænningsperiode, hvor de åbner sig op til at sætte tempoet ned og bygge nydelse op på en langsom og dybere måde.

En vibrator gør, at orgasmen kommer meget hurtigere og mere eksplosivt. Det kan ske på under et minut, hvilket også kan være rigtig lækkert, hvis man virkelig længes efter en orgasme og ikke har så meget tid og bare gerne vil have det fikset hurtigt!

Men vi fortjener mere end bare et hurtigt fiks. At bruge en vibrator kontinuerligt over det lange løb kan nemlig være ret voldsomt. Det manipulerer kroppen til at få en orgasme på kommando, hvilket kan give en følelse af at være afkoblet sin krop – og helt bestemt sin fisse.

At bruge en krystaldildo transformerer onani til at være en hellig selvnydelsespraksis med fokus på udforskning frem for et mål. Du bestemmer selv, hvor langsomt eller hurtigt det skal gå. Du kan ændre tempoet uden at skulle skrue igennem forskellige indstillinger. Du kontrollerer dybden, tempoet og hastighed fra øjeblik til øjeblik. Du bestemmer selv (med samråd med din fisse), hvor staven skal bevæge sig hen, og hvad der føles godt for dig, og du vil opdage, at din fisse faktisk har en stemme, sådan at du fordyber din kommunikation med Hende. Du kan gå langsomt frem, hvilket hjælper til at kunne slappe af ind i oplevelsen, frem for at spænde op.

At bruge en krystaldildo åbner op til en tilgang til sin seksualitet som hellig, og den fordyber forholdet til sig selv og sin vagina på en måde, der øger sensitivitet og åbner op for dybere, mere tilfredsstillende orgasmer. Orgasmerne, som du oplever med en krystaldildo frem for en vibrator, er meget anerledes. Man finder virkelig ud af, hvor meget mere nydelse, der er til rådighed i kvindekroppen!

Så det er faktisk ret så revolutionært! 🎆

Vibratoren.

Den er ofte lavet af gummi eller silikone og har forskellige hastigheder og funktioner at vælge imellem. Mange af os holder mest til den samme kendte indstilling, som vi ved giver en orgasme.

Den hårde stimulering fra vibratoren kan dog have en tendens til at overstimulere de sensitive nerver i skeden og på klitoris. Det er derfor, at der er en rimelig kendt debat om, hvorvidt en vibrator nedsætter følelse i kroppen. Teknisk set er der ikke nogle undersøgelser, der viser, at vibratoren kan have den effekt at nedsætte nydelse og sensitivitet. Der er altså ikke nogen risiko for, at du vil skabe en fysisk skade ved at bruge en vibrator. Men da vi som mennesker er vanedyr, så bruger vi ofte den samme indstilling og hastighed og stimulerer os selv seksuelt på den samme måde om og om og om igen, og over det lange løb vil det træne hjernen til kun at kunne opnå orgasme og nydelse gennem kunstig stimulering fra en vibrator. Det betyder, at det kan gøre det sværere at blive ophidset og tændt og få en orgasme og nydelse igennem naturlige metoder og partnersex.

Jo mere du bruger din vibrator jo stærkere bliver denne nervenbane, og det vil blive nødvendigt at skulle have hårdere stimulering for at opnå nydelse den vej.

På den måde kan vibratoren virke grænseoverskridende og manipulerende på den feminine seksualitet og nedsætte sensitiviteten i andre måder at udtrykke den på – i hvert fald hvis man ikke er bevidst om det.

Vibratoren som behandling for kvindelig "hysteri".

Hvad mange ikke ved er, at vibratoren faktisk blev opfundet som en psykiatrisk behandling for kvindelig hysteri i midten af 1900-tallet. På denne tid (og nok også endnu længere tilbage til oldtiden) var jordermødres og gynækologers grundlæggende holdning, at livmoderen var et ”problem”. Mange psykiske og fysiske symptomer hos kvinder blev tilskrevet en ”omvandrende livmoder”. Det betød, at når livmoderen kom i kontakt med andre organer såsom lunger, lever og hjerne, ville det gøre kvinden hysterisk. Symptomerne kunne være lige fra åndenød og rygsmerter til irritabilitet og angst til skrivekrampe til seksuel lyst og seksuel adfærd. Kuren på hysteri var ofte en behandling med en medicinsk massager, der enten var damp- eller håndtrukket – en af de første former for vibratorer.

Dette i sig selv er virkelig tankevækkende, fordi denne opfindelse har haft en kæmpe påvirkning og udvikling af sexlegetøjsindustrien og den måde, som nogle kvinder onanerer på. Det er værd at være bevidst om i forhold til, hvordan man bruger en vibrator – ikke bare som et hurtigt manipulerende redskab til at ”få det overstået”, få en hurtig orgasme eller tage presset. Ikke fordi der er noget galt med det, men når man ser over det lange løb, kan det lukke ned for de dybere orgasmer.

Hvis du er vant til at bruge en vibrator og føler, at der må være mere end en maskindrevet orgasme, så er tiden til at skifte til en krystaldildo praksis.

Det gode er nemlig, at man godt kan genfinde sin forbindelse og skabe nye nervebaner. Ved at skifte din vibrator ud med en krystaldildo (eller glasdildo eller endda blot dine hænder), kan du udforske nye veje til nydelse og orgasmer.

Det kan være, at det tager noget tid at gå ad nye veje i Orgasmeland, men med tålmodighed og en åbenhed til at udforske, vil du begynde at kunne ekspandere din nydelse og dit orgasmiske potentiale. Samtidig vil du få en dybere forståelse for dig selv og din kvindelighed og endda åbne op til din indre kvindevisdom – krystaldildoen er trods alt lavet af naturligt materiale og dens rødder rækker helt tilbage til den palæolitiske æra i stenalderen, hvor de sandsynligvis brugte dildoer lavet af sten.

Ny tilgang til vibratoren.

Du behøves faktisk ikke at smide dine gamle vibratorer ud! Der er mange kvinder, der oplever krystaldildoens nye yo-yo vibrationer og ender med at smide alle sine gamle vibratorer ud. Det behøves du egentlig ikke, for du kan faktisk også bruge dem sammen med din krystaldildo.

Den feminine seksualitet er ikke bare en statisk ting og kun har lyst til én ting hele tiden. På nogle tidspunkter af en døgnet, cyklussen og kvindelivet er der brug for noget forskelligt for at holde den indre seksuelle ild i live.

I den taoistiske praksis ser man kvindens seksualitet som hovedsageligt yin energi (ligesom vand). Når man fylder en gryde med vand, tager det tid for at få vandet til at koge – og få den feminine seksuelle lyst til at tænde. Men når den så koger, vil den skabe yang energi (ild), og så vil den kunne fortsætte i meget lang tid. Men hvis du tror på, at du kan blive ved med at være hed og varm hele tiden, så vil du overophede, og vandet vil fordampe. Dette er, hvad der kan ske, når man overforbruger en vibrator og hele tiden søger hurtig, hård stimulering. Det kan, som skrevet før, lede til nedsat følelse og sværere og sværere ved at få en orgasme.

Men på den anden side, hvis du i lang tid har haft stilleliggende vand (for meget yin energi), vil du føle dig flad på energi, doven, handlingslammet og have lav sexlyst. Hvis det er din oplevelse, kan vibrationerne fra vibratoren faktisk være rigtig gode. De hjælper til at øge nerveforsyning, blodcirkulation og en fornyet vækkelse af lyst. Du kan endda bruge vibratoren andre steder på kroppen, f.eks. ved nedre mave, balder, haleben og inderlår for at øge blodcirkulation. Leg med den andre steder på kroppen!

Rose vibratoren – ikke en traditionel vibrator.

Hvis du godt kan lide vibratorer, kan det være, at Rose vibratoren kan blive din nye bedsteven.

Rose vibratoren er specielt til dig, der har lyst til at genfinde lysten og legesygen og opleve noget nyt i din seksualitet. Den er super pirrende og kan bruges i samspil med en krystaldildo. Og så er dens rosenform så feminin og et symbol på det guddommelige feminine. ⚘

Rose vibratoren kan bare noget, fordi den er en klitorisvibrator og ikke en traditionel vibrator, men den både vibrerer og suger på samme tid. Så vibrationerne bevæger sig forselligt ind i dit nervesystem, imens du stimulerer dig selv med den. Det tillader mindre direkte stimulering og mere blid stimulering med en mindre tendens til at overstimulere klitorissen, hvilket vi ikke har lyst til. Så du kan finde dit nydelsesfulde punkt ved at bruge de forskellige programmer og du kan vælge hvor intenst det skal være og den er god til for at lege med hele klitorissen og ikke bare klitoris perlen.

Den vil sende dig i himlen og kan også bruges til stimulering af brystvorter og i kombination med en krystaldildo og andre gudinderedskaber.

Lad mig høre, hvad er din erfaring med at bruge en vibrator i forhold til en krystaldildo? Skriv gerne i kommentarfeltet.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.