Del 2: Våd, våd og mere våd

Del 2: Våd, våd og mere våd

Kvindelig seksualitet er en kompleks og smuk oplevelse, der ofte kræver mere end blot fysisk stimulering. Mange diskussioner om seksualitet fokuserer ofte på en meget maskulin tilgang til seksualitet, men det er vigtigt at anerkende, at kvinder ofte forføres gennem andre sanser og følelser end blot ret fysisk stimulering. Dette blogindlæg er 2. del af vores serie om at blive våd som kvinde. I dette blogindlæg vil jeg tage dig med på en opdagelse i, hvordan man som mand forfører en kvinde til at blive våd.

Jeg har opdaget en dyb indsigt, der har ændret min forståelse af, hvordan porten til kvindens orgasmer og vådhed åbnes op.

Fra at forstå at kvindens orgasmer sker gennem hjertet, så har jeg opdaget, at intellektuel forbindelse også er ufattelig pirrende og vigtig for overhovedet at åbne hjertet og derfra blive våd og tændt som kvinde. At have en dyb samtale og en intellektuel forbindelse gør, at energien fra oven kan strømme nedad til hjertet og derefter til kønnet.

5 spilleregler i sex – hvordan en kvinde forføres

Sex er ikke bare en seksuel akt, men er en del af den livsenergi, skaberkraft og glæde, som beriger vores liv i alle aspekter.

Sex er et smil fra en elsket.

En kærlig berøring.

Et varmt kram.

En passioneret dans.

En boblende glæde i hjertet.

En varme der spreder sig ud i hele kroppen.

Flettede fingre.

Et kys.

Et suk.

Sex og seksuel energi folder sig ud og levendegøres på smuk vis i vores egen krop og i vores partners langt før, at den fysiske seksuelle akt finder sted.

Det er i mødet og flirten, at den seksuelle magi bliver tændt.

Sex er en leg. Og for at få legen til at blomstre og udvikle sig til glæde, sjov og nydelse, er der nogle omstændigheder, der først skal imødekommes.

Langt før den fysiske leg er der nødt til at blive fastlagt nogle spilleregler. Og dette for at kunne blive opslugt fuldt ud til legen.

For at blive opslugt af den seksuelle leg og glemme tid og sted, handler det om at kunne overgive sig. Til kroppen, sanserne og væren. Til fantasien og magien.

En kvinde kan først overgive sig fuldt ud, hvis 5 fundamentale spilleregler imødekommes.

Det handler om at blive:

Set

Mødt

Tryg

Holdt

Elsket

Der er en antagelse om, at rigtig sex indebærer penetrations-sex, altså pik i fisse, og jeg tror, at det er, fordi vi lever i sådan en heteronormativ kultur, hvor det eneste vi forbinder med rigtig sex, er penetration. Vi ser det f.eks. i film og i medierne.

Men faktisk er der mange kvinder, der aldrig eller sjældent får orgasmer udelukkende via penetrationssex. Ifølge den store danske sexundersøgelse fra SEXUS mener 36% kvinder faktisk, at deres orgasmer er mere intense ved onani end ved samleje.

Derfor bør vi udvide vores definition af sex. Sex er ikke udelukkende pik i fisse-sex.

Faktisk mener jeg, at vi bør udvide vores definition af sex til at se, at sex slet ikke behøves at have med kønsorganerne at gøre, ikke en gang berøring af den fysiske krop.

Nogle tantriske udøvere kan faktisk mærke seksuel udveksling på det energimæssige niveau, hvilket er ret så fantastisk. Nogle kan få det der hedder åndedrætsorgasmer, hvor de udelukkende via åndedræt får orgasme. Jeg har også prøvet i mine yngre år, da jeg var meget sensuel og uskyldig, at være nær orgasme ved blot at flette fingre med en fyr, jeg var smaskforelsket i, og ved at blive kysset på nakken. Faktisk vil jeg mene, at sex er meget meget bedre og meget mere ekstatisk, når vi udvider vores forståelse af den og begynder at se sex som meget mere end penetrationssex men som en måde at forbinde os intimt, sanseligt, emotionelt og energimæssigt med et andet menneske.

For seksuel energi er i alt. Sex er levende hele tiden. Det er ikke bare, sådan at sex bare er forbeholdt soveværelset. Vi kan egentlig ikke bare slukke for den seksuelle energi, for den er altid med os, og den er overalt.

Øjenkontakt kan være sex.

Et smil kan være sex.

Holden i hånd kan være sex.

Et kys kan være sex.

Hvis det tænder dig, så kan det være sex.

Overordnet er sex noget med, hvordan vi forbinder os med livsenergien, med andre og os selv. Så dette er vigtigt at være opmærksom på, når man ønsker at forføre en kvinde.

Sex med en kvinde starter altså ikke bare i soveværelset, men sex med en kvinde starter allerede i mødet med hende.

1. Øjenkontakt: Porten til intimitet

Sex kan ske gennem blikket.

Den første spilleregel er at kvinden skal ses.

Øjenkontakt er en kraftfuld måde at skabe forbindelse på. Når en kvinde føler sig set og iagttaget, åbner det op for en dybere forståelse og tillid. Det handler om mere end bare at se på overfladen – det handler om at vise ægte interesse og tilstedeværelse. Når du formår at låse øjnene fast på hende og udveksle et varmt, interesseret blik, åbner du døren til hendes sjæl og skaber en potentiel kilde til seksuel ophidselse.

At blive set på kan være en ret ophidsende oplevelse for en kvinde. Specielt hvis det er af en mand, der virkelig begærer én, og hvis man selv er tiltrukket af ham.

Selvfølgelig kan det være invaderende, uhyggeligt og creepy at blive kigget på af en fyr, man slet ikke er interesseret i. Så kan det mere blive en stocker agtig oplevelse.

Sex gennem blikket er en ikke-verbal måde at kommunikere på, og dvs. at der er en udveksling af energi mellem parterne. I Tantra bruger man en metode, der hedder Eye Gazing eller Soul Gazing, hvor man kigger ind i hinandens øjne i 5-10 min’s tid. Det gør man for at blive mere intim med hinanden på et meget dybt niveau.

Øjnene kaldes ofte for ”sjælens spejl”. Gennem øjnene kan man nemlig se skjulte følelser og tanker, og det kan være en meget grænseoverskridende oplevelse for nogle, for man kan virkelig komme tæt på ved at kigge ind i hinandens øjne.

Ved at blive set på er også en måde at dirigere sin energi og udpege sit fokus. Så at en mand kigger på en kvinde eller rettere ser hende, viser for hende, at han er interesseret i hende, og det er derhen, at han fører sin seksuelle energi hen.

Man kan også se følelser såsom omsorg, kærlighed og begær i øjnene, og det kan være meget smigrende, ophidsende og være vejen til forelskelse. At blive set på kan derfor være en invitation til at komme hinanden nærmere.

Men jeg taler ikke her kun om at se en kvinde med seksuelt begær, men jeg mener som en spilleregel at se kvinden ind i hendes øjne, ind i hendes sjæl og se den person, som hun er inden i. Og her kan eye gazing virkelig være en meget intim øvelse og også øjenkontakt under den seksuelle akt. Men at blive set er i hvert fald 1. spilleregel.

2. At blive mødt i hjerte og sind

En kvinde har brug for at blive mødt i hvem hun er, i sine behov, tanker og følelser for at åbne op i sit køn og for at blive våd, våd og mere våd. Det er ikke nok bare at kunne forføre hende med blikket, men det er også vigtigt at kunne holde rum for hende og give hende plads til at være, hvem hun inderst inde er. Det er noget, der får hende til at smelte sine barrikader væk.

En dygtig elsker ved at lytte er lige så vigtigt som at tale. Når du giver en kvinde plads til at udtrykke sig og virkelig lytter til hendes tanker, følelser og ønsker, skaber du en følelse af værdsættelse og forbindelse. Når hun mærker, at hendes stemme bliver hørt og respekteret, åbner det døren til hendes indre verden. Aktiveringen af "tredje øje" og halschakraet skaber en åbenhed, der kan føre til en dybere seksuel oplevelse senere.

Og når en kvinde kan være sig selv, og at man som mand forstår hende og lytter til hende, så vil hun også blive meget mere tryg til at kunne åbne sig lidt mere op for sin flirtende og legende facon og blive villig til at modtage.

Der behøves altså ikke at være nogen berøring involveret, men efter en dyb tilstedeværende samtale kan man som kvinde blive tændt og viiildt våd af blot at få lov til at tale og blive imødekommet. Man åbner faktisk inddirekte op i sit bækken, når man åbner op sin tale, fordi bækkenet og halsen er faktisk neurologisk forbundet!!! 

3. Skab tryghed: Det fundament, der tillader åbenhed

Når blikket er låst, og samtalen flyder i en åben og kærlig atmosfære, begynder energien at bevæge sig ned mod hjertet. Det er i hjertet at vandet lever, og når hjertet åbnes, så kan en kvinde blive meget våd. For at låse op for hendes hjerte og derfra lade flodportene åbne sig til at blive våd, våd og mere våd, så har kvinden brug for at føle sig tryg. Uden tryghed er der ikke noget fundament for, at en kvinde kan åbne sig op og overgive sig til en mand, sådan dybt og inderligt. Tryghed er afgørende for, at en kvinde kan åbne sig og give sig fuldt ud hen. Det er derfor så nødvendigt at skabe et miljø, hvor hun føler sig tryg og beskyttet, så hun kan føle sig fri til at udtrykke sig både seksuelt og følelsesmæssigt.

4. Hold hende: Fysisk nærhed og intimitet

En kvinde har brug for at føle sig holdt for at kunne give helt slip. Fysisk ser det ud som kram, kys og berøringer, men at blive holdt menes også som emotionelt og åndeligt. Når en kvinde føler sig holdt, kan hun virkelig give slip på sine væsker. Nok kan men nemlig som kvinde blive våd, men for at få f.eks. en sprøjteorgasme og blive multiorgasmisk, kræver det at kunne overgive sig helt.

5. Elsk hende: Vis din kærlighed og hengivenhed

Når hjertet er åbent, og forbindelsen er stærk, kan kvinden begynde at føle sig mere åben og modtagelig for seksuel nydelse. Forelskelse og følelsesmæssig tilknytning kan være afgørende for at skabe det rigtige miljø til at blive endnu mere våd som kvinde. Når en kvinde føler sig dybt forbundet til sin partner og oplever en gensidig tiltrækning, skabes der en kraftfuld strøm af seksuel energi.

I midten af brystet af thymus kirtlen, som svulmer op, når man er glad, men når man er stresset, så bliver den lille og hård. Så når du føler dig imødekommet og forelsket, så svulmer den op og er faktisk det, der gør, at du føler dig forelsket, men det er samtidig også den, der gør, at du føler dig lukket. Hvis denne er lukket er det nærmest umuligt at blive våd og tændt. Men hvis den er åben strømmer der glædeshormoner længere ned som et vandfald til klitoris, for thymus kirtlen og klitoris er faktisk forbundet. Det kan måske endda være, at du vil få en følelse af at have mere lyst til at blive kysset på brysterne og brystvorterne på grund af denne åbning ved hjertet, hvilket er måden at få hjerte- og brystorgasmer!!

Denne åbenhed og forelskelse åbner op for en øget vådhed og intensitet under intime øjeblikke. Jeg har selv prøvet det, at følelsesmæssig intimitet under sex har ført til øjeblikkelig at blive dryppende våd. Men hvis der bliver mindre intimitet og følelsesmæssig forbindelse, så forsvinder det.

At blive våd som kvinde handler altså ikke kun om fysisk stimulation af kønsorganerne, men om at vække følelser og skabe en dyb forbindelse. Øjenkontakt, lytning og følelsesmæssig tænding spiller en afgørende rolle i at skabe den rette stemning for seksuel ophidselse og vådhed. Når en kvinde føler sig set, hørt og elsket, åbner hun sig op for en dybere og mere intens seksuel oplevelse. Så tag dig tid til at etablere denne forbindelse og skab et rum, hvor intimitet og udforskning kan blomstre. Ved at anerkende den kvindelige seksualitet i sin helhed kan vi skabe mere tilfredsstillende og berigende seksuelle oplevelser for både kvinder og deres partnere. Husk, at sex er mere end blot penetration. Det handler om at skabe forbindelse på forskellige niveauer, både fysisk, følelsesmæssigt og energimæssigt. Ved at følge disse spilleregler og udvide din forståelse af sex, kan vi skabe en mere intim og ekstatisk oplevelse i parforhold og i datinglivet.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.