Kali - gudinden for ødelæggelse og transformation

Kali - gudinden for ødelæggelse og transformation

I min jade æg praksis forestiller jeg mig tit, at jeg er en gudinde. En dag tænkte jeg, at jeg gerne ville føle mig som den græske kærlighedsgudinde Afrodite og tilegne de kvaliteter, som hun repræsenterer. Så jeg satte mig ned og lukkede øjnene og forestillede mig som Afrodite. Men pludselig så jeg dog noget helt andet for mig.

For mit indre blik så jeg mig selv med flere arme, mørk hud og sort hår. Jeg var absolut ikke Afrodite. Jeg var derimod en gudinde med flere arme, som var meget seksuel, vild og orgamisk – og jeg var decideret omringet af stive pikke og red på en mand med hans stive lem inden i mig.

Senere samme dag trak jeg et orakelkort fra Doreen Virtues gudinde dæk, og jeg fik hindugudinden Kali. Jeg følte sådan en aha-oplevelse.

kali

 

Ved at søge billeder frem af Kali på nettet fandt jeg også hurtigt ud af, at hun selvfølgelig ligner præcis den mørke gudinde, der kom igennem til mig under jade æg praksissen. Altså, hun har mange arme, sort hår, mørkblå hud og en vild, ukontrollerbar energi. Faktisk fandt jeg flere billeder af denne vilde gudinde, hvor hun rider en mand (Shiva) i seksuel penetration - ligesom jeg selv oplevede for mit indre blik.

I tantra repræsenterer den sorte Kali feminin seksualitet og empowerment (også kaldet Shakti). Hun bryder konventionelle stereotyper om feminin skønhed og seksualitet. Hun er den dominerende seksuelle partner.

kali

Kali er en kraftfuld gudinde for ødelæggelse og transformation. Hun har sort hår, blå hud, mange arme og en vild og ukontrollerbar energi. Hun suger al negativitet og blokeringer ud, frigiver og renser, så nye gode begyndelser kan træde istedet. Derfor hun er sort i huden. Hun er nærmest som en obsidian. På voldsom vis skubber hun os til at give slip på destruktive vaner, handlinger og attituder, hvilket symboliseres i de afhuggede hoveder omkring hendes hals og afhuggede arme omkring hendes talje. Lige gyldigt om man vil det eller ej, så sørger Kali for, at ting ændrer sig. Det kan godt være, at det føles rigtig ubehageligt, men det er for det bedste og vil begynde at åbne døre til meget bedre tider, hvor man kan udleve sit fulde potentiale og livsformål.

kali

 

Jeg synes, at det er vildt spændende, fascinerende og fantastisk, at jeg har haft denne oplevelse med en guddommelig energi. Før vidste jeg ikke, hvem Kali er – udover mit lidt overfladiske bekendtskab med hende fra gudindekortene. Jeg vidste ikke, at hun havde mange arme og en stor seksuel appetit.

Efter mødet med Kali føler jeg, at noget i mit liv er begyndt at ændre sig. Jeg er blevet guidet til at give slip på nogle ret store ting, der har stået i vejen for, at jeg kan blive helt lykkelig og glad. Det er skræmmende og hårdt – men også vildt befriende på en måde. Med Kalis hjælp er jeg dog tryg og bevidst om, at jeg er på vej mod bedre tider. Jeg skal ligesom give slip på det gamle for, at det nye kan komme ind. Det er den evige cyklus af Liv/Død/Genfødsel. Så det vil jeg gøre. Give slip. 

 

Transformerende Kali-energi til dig, kære gudinde. 

/ Helle

 

Psst... Ønsker du at vække din indre gudinde, så er du kommet det helt rigtige sted. Her i Gudindetemplet kan du tilmelde dig forskellige kurser og forløb, der lærer dig hellige praksisser, der lader dig gå i fodsporene af gudinden og lader hende få en stemme i verden. Se Det Magiske Jade Æg & Afrodites Rose.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.