Medibation: Genopdag din autentiske erotik gennem meditativ onani

Medibation: Genopdag din autentiske erotik gennem meditativ onani

Onani er en naturlig og sund del af vores seksualitet, men lad os være ærlige, det har været tabubelagt i årevis. Og ved du hvad? Det er ingen overraskelse, at så mange kvinder kæmper med at forstå deres egen seksualitet og opnå fuldstændig eksplosive orgasmer. Vi bliver bombarderet med urealistiske skønhedsstandarder og seksualiserede budskaber, der fortæller os, hvordan vores orgasmer og seksualitet burde være. Og lad os ikke glemme, at vores samfund ofte fokuserer mere på nydelse, nydelse, nydelse og orgasmer, orgasmer, orgasmer, mens vores åndelighed er blevet skubbet til side.

Men ved du hvad? Der er noget vigtigt, som vi må genopdage. Noget, der kan være utroligt helbredende for vores seksualitet. Det handler om at genoprette forbindelsen til vores autentiske erotik og mærke efter, hvad vi virkelig ønsker og føler. Og det er her "medibation" kommer ind i billedet. Ja, du hørte rigtigt - "medibation", et nyt og spændende begreb inden for selvnydelse, der bringer meditation og onani sammen.

Forestil dig at skabe et rum, hvor du kan forbinde dig til din indre guddommelige seksualitet og udforske dine dybeste ønsker. Det er en rejse, der kombinerer meditationens ro og åndelighed med onaniens sensuelle nydelser. Det er en invitation til at tage dig tid til at lytte til din egen krop, finde ud af hvad der virkelig tænder dig og opdage en forbindelse mellem din seksualitet og din spirituelle side.

Så lad os tage på denne magiske "medibation" rejse sammen og udforske, hvordan vi kan skabe balance mellem vores krop, sind og sjæl. Klar til at åbne dørene til et univers af nydelse, selvopdagelse og spirituel forbindelse? Så lad os dykke ned i denne spændende praksis, der kan transformere vores forhold til vores seksualitet og åndelighed. Er du med?

Medibation, et begreb introduceret af den inspirerende sexcoach Rosie Rees, har fanget min opmærksomhed som uddannet yonimapper. Det er en praksis, der kombinerer meditation og onani og giver os mulighed for at dykke dybt ned i vores seksualitet og opnå en dybere forbindelse til vores krop. Jeg har personligt erfaret, hvordan vores seksualitet kan være den direkte vej til noget dybt spirituelt. Som jeg plejer at sige, så er "fissen den direkte portal til det guddommelige". Derfor er det utroligt kraftfuldt at have et begreb som medibation, der sætter ord på denne forbindelse.

I dette blogindlæg vil jeg gerne dele min egen tolkning og give dig mine bedste øvelser til at omdanne din selvnydelse til en medibation-praksis. Forbered dig på at udforske nye dimensioner af nydelse, selvopdagelse og åndelighed, når du åbner op for denne spændende rejse.

 

Golden Goddess Body meditation

En måde at integrere meditation i din onanipraksis er ved at skabe et rum for ro og indre refleksion. Start med at finde et behageligt sted, hvor du kan være uforstyrret. Sid i en behagelig stilling og begynd at fokusere på din vejrtrækning. Bemærk hvordan luften strømmer ind og ud af din krop. Tillad dine tanker at passere uden at blive fanget i dem – lad dem blot flyde forbi som skyer på himlen.

Når du er i en rolig og afslappet tilstand, kan du begynde at udforske et ønske eller en intention for din oplevelse. Det kan være et ønske eller en intention om at fordybe dig til din egen sanselighed og forbindelse til din krop. Luk dine øjne og forestil dig selv som en kraftfuld gudinde, der stråler af sensualitet og selvkærlighed.

Når du berører dig selv, lad din visualisering komme til live. Lad den blive en kilde til inspiration og en forstærkning af din sensuelle oplevelse. Forestil dig, at hvert sted, hvor du rører ved din krop, bliver det til guld. Lad dig selv opleve en forvandling, hvor din berøring bliver til guld og symboliserer din forbindelse til din indre gudinde. Mærk, hvordan guldfarven strømmer gennem dig og forstærker din nydelse og selvforkælelse.

 

Lyd under selvnydelse

Jeg vil gerne dele en anden dimension af medibationspraksis med dig, som involverer lyd. Lyd kan spille en afgørende rolle i vores forbindelse til vores krop og seksualitet. Det er ikke kun det, vi føler og rører ved, der kan bringe os dybere ind i vores oplevelse, men også det, vi hører og udtrykker med vores stemme.

Forestil dig at bruge lyd som en måde at udtrykke og forstærke dine følelser under selvnydelse. Prøv at eksperimentere med bevidst at lave lyde eller synge for dig selv under din onanioplevelse. Disse lyde kan være blide, sensuelle og sexede, men de kan også være mere melodiske, dybe og skingre. Lad lyden flyde naturligt fra dig og lad den være en udtryksfuld del af din oplevelse.

Lyd er helende og medicin for sjælen, men det er ofte noget, vi undertrykker i os selv, fordi vi ikke tør at sige vores mening, at blive hørt eller fordi vi ikke mener, at vi har den flotte sangstemme. Men prøv at inkorporere lyd i din onanioplevelse ved at lave lyde eller synge for dig selv. Lad lyden flyde naturligt og lad den forstærke din oplevelse. Dette kan bidrage til at frigøre spændinger og bekymringer og fordybe din forbindelse til dig selv. Lyd er en kraftfuld kilde til forbindelse med vores følelser og vores autentiske selv og med noget urgammelt i os før sprog. Lad lyden være en del af din rejse mod selvopdagelse og selvudfoldelse. Det er en måde at bringe mere heling, intimitet og sjælfuldhed ind i dit forhold til din egen krop og seksualitet.

 

Det mikrokosmiske kredsløb

En anden vigtig praksis, der kan beriges gennem medibation, er det mikrokosmiske kredsløb. Dette er en kinesisk traditionel metode, der involverer at visualisere en energistrøm, der cirkulerer gennem forskellige punkter i kroppen. Det mikrokosmiske kredsløb kan styrke din forbindelse til kroppen og forøge din seksuelle energi. Du kan følge denne guide til det mikrokosmiske kredsløb:

Aktivering af energibanerne:

Forestil dig en energibane, der starter fra roden af din krop, dit bækkenområde (under navlen) og bevæger sig op ad rygsøjlen, langs bagsiden af ​​kroppen, og slutter ved toppen af ​​dit hoved (kronechakraet). Dette er den midterste meridian. Forestil dig også en energibane, der løber fra dit kønsområde op ad maven, forbi brystet og ned ad armen til fingerspidserne. Dette er frontmeridianen.

Cirkulation af energien med visualisering:

a. Begynd ved at indånde og visualisere, at energien stiger op ad den midterste meridian, og når toppen af ​​dit hoved. Forestil dig, at denne energi har en bestemt farve, der symboliserer det ønske, du gerne vil manifestere. Det kan være grønt for helbredelse, pink for kærlighed eller blåt for indre ro. Vælg en farve, der resonerer med dig.

b. På udåndingen forestiller du dig, at denne farvede energi strømmer ned ad forsiden af dit ansigt, hals, bryst, mave og ned ad frontmeridianen tilbage til kønsområdet. Visualiser, hvordan denne farvefyldte energi fylder hver celle og struktur i din krop, bringer dit ønske eller intention til live.

Mærk energien strømme gennem hver del af din krop og specielt gennem dine kønsorganer og bryster og oplev, hvordan den forstærker og intensiverer din sanselighed.

Brug af lyd på udåndingen:

Som du udånder, kan du tilføje en lyd, der understøtter og forstærker din praksis. Dette kan være en langsom og dyb toning af en bestemt frekvens eller et ord eller mantra, der repræsenterer dit ønske. Lyden hjælper med at sende energien ud og forankre dit ønske i universet.

Gentagelse og fortsættelse:

Fortsæt med cirkulationen af energien med visualisering og brug af lyd på udåndingen i en jævn og flydende bevægelse. Gentag denne praksis i 10-15 minutter eller længere efter behov.

Når du afslutter praksis, sidder du stille i et øjeblik og mærker effekten af ​​det mikrokosmiske kredsløb. Vær åben for at modtage de gaver og muligheder, som dit ønske bringer med sig, og vær taknemmelig for din forbindelse til kroppen, sindet og ånden.

Bemærk at du kan lave dette hurtigere for at aktivere det sympatiske nervesystem, hvis du har brug for at blive aktiveret og mærke din seksualitet mere intenst. Du kan trække vejret og lave denne øvelse langsommere for at aktivere det parasympatiske nervesystem, hvis du har brug for ro og langsom oplevelse med din sensualitet og nydelse.

 

Yonipilgrimsrejse

I visse spirituelle praksisser og tantriske traditioner anvendes en meditationsteknik, der kombinerer brugen af en glasdildo med en yoni massage. Formålet med denne praksis er ikke blot at opnå en orgasme, men derimod at dykke ned i en indre yonipilgrimsrejse, hvor man ser sin yoni som et landskab eller et tempel, der kan udforskes på en dybdeplan.

I denne meditationsteknik skaber man et roligt og helligt rum for sig selv. Man kan tænde stearinlys, bruge aromaterapi eller andre elementer, der fremmer en følelse af indre fred og tilstedeværelse. Når man er klar, tager man en glasdildo og begynder at udføre en yoni massage på sig selv.

I stedet for at fokusere på at opnå en orgasme, er formålet at bruge dildoen som et redskab til at åbne op for det indre blik og opleve sin yoni som et landskab eller et tempel. Man kan visualisere, hvordan ens indre blik udforsker de forskellige rum og verdener inden i yoniens symboliske landskab.

Undervejs kan man forestille sig at åbne døre til forskellige rum, der repræsenterer forskellige aspekter af ens seksualitet, sensualitet og følelsesmæssige dybder. Man kan opdage nye lag af bevidsthed og forbindelse, mens man fortsætter sin indre rejse.

Det er vigtigt at bemærke, at denne praksis kræver tid, tålmodighed og respekt for ens egen krop og grænser. Det handler om at være i kontakt med sig selv på en dyb og kærlig måde, og det er en personlig rejse, der kan åbne op for en større forståelse og accept af ens seksualitet og selvudfoldelse.

Det er vigtigt at understrege, at denne praksis er meget individuel, og at det er vigtigt at finde en tilgang, der føles autentisk og behagelig for dig.

Jeg håber, at dette kan inspirere dig til at udforske din egen autentiske erotik og åbne op for en mere spirituel forbindelse til din seksualitet. Gudindetemplet tilbyder online kurser, der kan hjælpe dig med at opdage seksualitetens transformative kræfter og styrke din forbindelse med din indre gudinde. Hvorfor ikke tage det første skridt og tilmeld dig enten Afrodites Rose, Det Magiske Jade Æg eller Vagina Wonderland.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.