Sådan bruges en obsidian krystaldildo til de-armouring & skyggearbejde

Sådan bruges en obsidian krystaldildo til de-armouring & skyggearbejde

Sort obsidian er en meget kraftfuld beskyttende sten, der er perfekt at bruge som en dildo til vagina de-armouring og skyggearbejde, og det vil jeg gerne fortælle dig om.

Obsidian dildoen er en skyggearbejder

Det er rigtig kraftfuldt at bruge en obsidian dildo til vagina massage & de-armouring, fordi dens energi støtter dig i at slippe seksuelle og følelsesmæssige bånd, der har lagret sig som spændinger og 'armour' i vaginaens væv.

Obsidian er en meget kraftfuld krystal, som er lavet af vulkansk lavasten, der formes når smeltet lava afkøles hurtigt. Den er energetisk meget transformerende at bruge inden i sin vagina, fordi den ligesom en støvsuger suger alle traumer og blokeringer ud og får os til at indse, bearbejde og give slip på vores inderste skyggesider

Sort obsidian er ren Kali energi.

Fra min egen erfaren er det den stærkeste, mest bombastiske og kraftfulde sten, når det kommer til selvransagelse og dyb renselse af sind og krop. Den afslører alle fejl, svagheder og blokeringer, for den ønsker at få sandheden frem lige meget, om det gør ondt eller ej.

Den er god at bruge til erotisk skyggearbejde, fordi den går ind til roden af problemet og er specielt god til at forløse underlivsproblemer, der kommer af fortidige overgreb eller traume eller uønskede seksuelle overbevisninger, der ikke længere tjener dig.

Åbner op for den skjulte underverden i vaginaen

Når man bruger sin obsidian krystaldildo inden i sin vagina, så kan man vække meget store følelser inden i. Altid når vi går ind i vaginaen så går vi dybere i os selv og får kontakt med skjulte følelser, for vaginaen lagrer rigtig meget af vores skjulte og undertrykte følelser, skam og skyld og traumer.

Ved at bruge en obsidian dildo vil du få endnu mere kontakt til denne underverden af følelser, så hvis du holder på meget traume i underlivet, så kan dens energi måske være for voldsom lige til at starte med. Så vær bevidst over om du er klar til og kan rumme at arbejde med meget dybe ting, når du vælger at bruge en obsidian dildo til vagina de-armouring.

Sort obsidian dildoen styrker din feminine power!

Sort obsidian dildoen vil dog for dit eget bedste frigøre blokeret energi i din rod og derefter efterlade dig med en stor beskyttelse og jordforbindelse. Som resultat øger det din sensitivitet og nydelse i vaginaen og giver dig en personlig styrke som kvinde. På den måde er obsidian en virkelig kraftfuld sten og fantastisk til feminin empowerment.

I denne video går jeg i dybden med, hvordan du bruger en sort obsidian krystaldildo til vagina de-armouring og erotisk skyggearbejde:

Køb din egen Sort Obsidian Krystaldildo

Hvis du også ønsker at bruge en obsidian dildo til de-armouring og seksuel vækkelse og erotisk skyggearbejde, så kan du købe en obsidian krystaldildo igennem Gudindeshoppen.

Køb en Sort Obsidian dildo på gudindeshoppen.
Læs mere om sort obsidian her.

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.