1:1 støtte med Helle

Helle er en feminin empowerment coach, der støtter kvinder i at genetablere en hellig forbindelse til sin krop og seksualitet.

Hun er specialiseret i at støtte kvinder i at frigive traumer, smerte, skam eller følelsesløshed i underlivet igennem yonimapping sessioner. Hun underviser også i brug af jade æg, der hjælper i en seksuel helingsproces og med at styrke bækkenbundsmuskler til mere sensitivitet, lyst, nydelse og sensuel energi.

Hun tror på, at når kvinder helligholder sit underliv, så vækker vi Gudinden i verden. At arbejde med Helle vil derfor være en dyb lære i en gudindepraksis, der omfavner både krop, sind og ånd.Helle kombinerer sine behandlinger og tjenester med viden fra forskellige terapeutiske grene. Hun er uddannet yonimapper, vandpræstinde, postpartum doula og yogalærer.

Du er velkommen til at tage kontakt til hende.

2 timers session

Yonimapping session

Yonimapping er en nænsom og intim terapeutisk behandling, hvor vi fokuserer på at kortlægge din yoni. Gennem blide berøringer, strøg og punktpres kortlægges yoniens sensitivitet og grænser for at skabe en dybere forbindelse til kroppen og styrke forståelsen for ens eget poentiale. Det er en helende rejse, der søger at frigøre spændinger, lette traumer og genoprette forbindelsen til feminin kraft og sensualitet. Yonimapping skaber et trygt rum for selvudfoldelse og empowerment, hvor grænsesætning og komfort prioriteres højt.

Lær mere

Ekstra 30 min, 300 kr

Yoni steam behandling

Yoni steam er den perfekte ledsager til din Yoni Mapping session. Det er en blid og forførende måde at dykke ned i kroppen og forbinde sig til sin yoni på. Gennem århundreder er yoni steaming været anvendt til at fremme kvinders sundhed og velvære. Ved hjælp af varm damp og blide urter mod underlivet åbnes op for sanserne og inviterer til en dyb forbindelse med dit feminine center. Yoni steam behandlinger er designet til at give dig en dybdegående følelse af afslapning og foryngelse. Der skabes en beroligende atmosfære, hvor du kan rejse ind i dit indre og lade stress og spændinger smelte væk. Yoni steam beroliger nervesystemet, øger blodcirkulationen og vækker blidt vaginaen til live og er en fantastisk måde at starte sin Yoni Mapping session.

en til tre måneders forløb

Kvindevisdom forløb

Dette forløb er specieldesignet til dig, der føler dig kaldet til at tage skridtet videre i din seksuelle heling og udvikling, og som ønsker at lære din kvindekrop at kende på et dybere plan og komme tilbunds i nogle af de udfordringer, du må have med din seksualitet og kvindekrop. 

Lær mere