Tilbedelse af pikken

Tilbedelse af pikken

Mænd har ligesom kvinder også utrolig meget brug for seksuel heling. Jeg er jo meget begejstret for at fejre kvinder som gudinder, hvilket er fantastisk, men vi glemmer måske også at fejre mænd som de guder, de er. Som de konger, de er.

Og hvor er det dog bare perfekt at gøre ved 1. maj, hvor man traditionelt fejrer solen ved at danse rundt om en stor majstang, som er et klart fallossymbol og en direkte fejring af det mandlige kønsorgan.

Dagen i dag kaldes også for Beltane. Navnet Beltane kommer fra det keltiske ord ”tan” som betyder ”ild”, og ”Bel” er navnet på en keltisk himmelgud. Kombineret betyder ordene ”ild på himlen”, hvilket betyder solen, og solen bliver traditionelt forbundet med det maskuline.

Så det er det bedste tidspunkt at vise sin begejstring og kærlighed og begær og tilbedelse til manden.

Mænd oplever også en masse seksuelle traumer og smerte, så de har også brug for at blive forgudet. Og som elsker til en mand, kan man komme meget dybt ind i hans hjerte og hjælpe ham til at hele op for nogle af de ting – fordi som kvinder er vi meget mere i kontakt med vores ebbe og flod af følelser, sådan at vi vil kunne hjælpe en mand til også at forbinde sig til sit hjerte og følelser.

En af de måder, hvor man kan vise sin kærlighed til en mand, er direkte at forgude hans pik. Jeg kender det i hvert fald fra mig selv, jo mere jeg elsker en mand, jo mere elsker jeg også hans pik. Hans pik er en del af ham, det er hans manddom, og hvis man viser sin kærlighed og tilbedelse til hans manddom, vil han føle sig elsket.

I tantrisk forståelse er vejen til en mands hjerte gennem hans pik. En mands lystcenter sidder nemlig i hans kønsorgan, så en mand har brug for at blive seksuelt stimuleret på sin pik for at åbne sit hjerte, hvilket er modsat en kvinde, der ofte har brug for at blive stimuleret ved sine bryster og på resten af kroppen, inden man rører mellem hendes ben. En mand kan faktisk føle sig helt forladt eller afvist, hvis man helt undgår at give hans kønsorgan opmærksomhed. Det er nok derfor, at nogle mænd kan have en tendens til at være overfikseret på sin pik, svinge den rundt til højre og venstre, både fordi de mangler omsorg, og måske også fordi de er meget ubalanceret i deres maskulinitet.

Vi lever nemlig i en kultur, der er meget fokuseret på vækst, gøren og handling, og det gør, at det maskuline bliver overstimuleret til det ubalancerede. Mænd lærer fra en lille alder, at rigtige drenge ikke græder og at for at være en rigtig mand, så skal man handle, præstere, være stærk, have nosser osv til sådan en grad, at en mand kan ende ud i at presse sig selv hele tiden for at blive anerkendt.

Mænd kan altså være meget vant til at være den aktive dominerende part i livet såvel som i sexlivet. For mænd kan helt klart have et stort pres på sig i forhold til at skulle være evig hård, stærkt og sej. Og det gør, at han også får det forhold til sit køn, om at den også skal være evig hård under sex, at han skal præstere med sin pik og have en stor én for at tilfredsstille en kvinde eller udøve magt over sine omgivelser osv osv.

I tantrisk forståelse er det, når en mand kan holde på sin seksuelle energi og føre det op i hjertet, at han vil blive mere balanceret, for det er når han kan stoppe sine primale lyster til at få udløsning og føre den seksuelle energi op i hjertet, at han vil kunne forbinde sig til sin feminine energi, sine dybere følelser og få en følelse af dyb omsorg, næring og kærlighed og intimitet.

Det kan derfor være meget meget helende for en mand at kunne overgive sig og være den modtagende part under sex, for det tillader ham at blive sårbar og blød og være i sin modtagende feminine energi, hvilket mænd længe har fået fortalt er et svaghedstegn. Istedet for at det er ham, der skal være aktiv og tilfredsstille og føle et pres under sex, så kan det være fantastisk og utrolig helende og forløsende for ham at være den modtagende part. At det er hans pik, der bliver forgudet, uden der er noget pres til at den skal gøre noget bestemt, eller se ud på en bestemt måde eller være hård, stor, viral osv osv. Men bare at være som den nu er.

Forgud pikken med ord.

En måde at gøre det på er selvfølgelig med ord at fortælle ham, hvor lækker han er, og hvor lækker og fræk den er, føles og smager. Det er utrolig vigtigt for en mand at blive anerkendt med ord og komplimenter, fordi så får han at vide, at han er god nok, som han er. Han behøves ikke hele tiden at præstere og præstere for at få anerkendelse; men hans pik er også bare god nok som den er ligegyldigt om den er hård eller blød, stor eller lille; han er god nok som han er. Så forgud hans pik med ord. Sig: "Jeg elsker pik, din pik!"

Hold om den.

En anden måde er at blot holde om den. Holde den med så stor kærlighed og omsorg og tilstedeværelse, for det viser, at du ærer hans manddom, hvilket kan være en helt utrolig oplevelse for en mand, fordi en mand kan være så vant til at gøre noget med den, stimulere den så den bliver hård eller blive seksuelt ophidset. Så det at holde den kan være en hel ny oplevelse af faktisk at blive holdt; at hans manddom og hele hans væsen bliver holdt uden at det behøves at være seksuelt, men mere som en måde at forgude ham på. Det kan åbne op for en helt ny måde til hvordan man relaterer til seksualitet som noget, der er helligt og helende.

Giv ham et blowjob som en gudinde.

Og nu kommer vi ind i den mere juicy del, for noget tredje er selvfølgelig at give ham et super lækkert blowjob – som en rigtig sexgudinde. En mand elsker blowjobs. Men kun hvis du virkelig nyder det. Du skal altså gøre det af lyst – og ikke af tvang eller på grund af en forestilling om, at hvis du bare opfører dig som en pornostjerne, så vil du sende ham i himlen. For din nydelse er ultimativt også hans nydelse. Så når jeg siger, at du skal give et blowjob som en sexgudinde, så mener jeg helt bestemt, at du skal gøre det fra et sted, hvor du er forbundet med din egen guddommelige feminitet i dig selv.

En kvindes mund er et direkte spejl til hendes vagina. Både halsen og kvindens kønsorgan er mandelformede med læber. Begge er vores eneste åbninger ind i kroppen, hvor ting kan komme dybt ind i os. Der er akupressurpunkter inden i munden, der bliver masseret og stimuleret, når man giver et blowjob, og de punkter kan åbne dig op til nydelse både i halsen og i vaginaen. For halsen og vaginaen er neurologisk forbundet. Så når du åbner din mund op, så åbner du også automatisk din fisse op. Men det sker kun, hvis du nyder det.

Hvis du ikke nyder det eller endda bliver tvunget til det, så vil det føles rigtig forfærdeligt at give et blowjob – og det kan gøre, at du faktisk får kvalme og lyst til at kaste op, og du vil lukke i din hals og derfor også lukke i din fisse. Men i takt med at du heler enhvert ubehag over at give et blowjob, så vil du begynde at kunne nyde det mere og mere. Så får du automatisk lyst til at forgude en mands penis. Ære den på alle måder. Så det at give et blowjob kan blive en fantastisk meditation. Jo mere du elsker din mand, jo mere vil du også kunne elske hans pik. Pikken symboliserer ikke kun den nydelse, den kan give dig, men også mandens manddom, den ultimative maskulinitet, kilden til skabelse, nydelse og magt, penetration, højere bevidsthed, tilstedeværelse og fokus.

At give et blowjob er altså dybt intimt og en måde at tilbede, forgude, begære og elske din mand. Det at give et blowjob får altså en helt ny betydning. Det handler ikke bare om at skulle give din partner nydelse, men også ligeså meget om at give dig selv nydelse.

Giv ham et handjob med din vagina.

Så det næste du kan gøre for at forgude din mands pik er at bruge din egen vagina. Dette er en meget avanceret øvelse, så det kræver noget øvelse. Som kvinde har du mulighed for at kultivere din egen nydelse igennem forskellige seksuelle teknikker, f.eks. at bruge et jade æg eller et andet yoni æg. Men vidste du at ved at vække din fisses erotiske energi, feminine urkraft og seksuelle energi og nydelse, så kan du bruge dine vaginamuskler til at give din elsker mere nydelse?

Der er en teknik, der hedder ”malkning”, hvilket er super lækkert og frækt, hvor du bruger din fleksibilitet, styrke og muskelkontrol til at malke eller massere din partners lem. Det er helt bestemt hvor du giver et handjob med din vagina! Dette giver en mand stor nydelse, og giver ultimativt også dig rigtig meget nydelse.

Jeg tror ikke på, at sex kun handler om én persons nydelse. Men det handler om to mennesker, der forener sig i erotisk kærlighed. Det handler om to mennesker, der giver og modtager nydelse. Når du lærer at isolere og træne dine vaginamuskler, så vil du blive mere våd og din vagina mere sensitiv, levende og nydelsesfuld for dig og din partner. Der er en misforståelse om, at man skal have en stram fisse for at give sin mandlige partner nydelse, men egentlig vil vi ikke have en stram skede, men vi vil gerne have en levende vagina, der er stærk, fleksibel, afspændt og åben, sådan at din vagina bliver modtagende og sådan at din guddommelige bevidsthed inden i dig som kvinde er fuldt vækket. Når du har en levende, stærk og sensitiv skede, så vil du skabe en større intim forbindelse under sex med en mand. Du vil kunne mærke din mands pik meget bedre, og du vil kunne give et handjob med din vagina, fordi du kan aktivere alle dele af din vagina. Så du kan bevæge, klemme, røre, suge og presse. Og det er en meget meget bedre følelse for en mand end en stram fisse. Det en fisse, der ikke bare lægger passivt, men er aktiv og griber det, hun gerne vil have. Teknikken at malke din partner med din vagina er en måde at forgude din partners pik, men det er også en måde at give en helende massage.

I den kinesiske taoiske praksis siges det, at der er forskellige reflekspunkter inden i som er forbundet med forskellige organer og kirtler og følelser. Disse reflekspunkter er inde i skeden, men de er også på en mands pik. Så når du har elskov med din mand, så vil du kunne give hans pik en god massage med din vagina og aktivere de forskellige reflekspunkter, sådan at du faktisk giver ham en helende massage med din magiske fisse. Gennem din vagina og dens klem på forskellige reflekspunkter på mandens penis, laver du seksuel refleksologi og gør manden i stand til at mærke de blide sensationer og følelser under sex og giver ham lov til at overgive sig uden at skulle gøre noget. Dette giver både heling til dig og ham og stor nydelse og intimitet under elskoven.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

PS. Hvis du har lyst til at lære om, hvordan du vækker din vagina til mere sensitivitet, styrke og nydelse, så kan du være med til mit Det Magiske Jade Æg, som jeg kører 2 gange om året og forløber sig over 7 erotiske uger med din yoni. Du lærer bl.a. at lave et handjob med din vagina. Læs mere her.

PPS. Jeg inviterer dig også, kære kvinde, ind i min private facebookgruppe, Gudindetemplet, hvor jeg i anledningen af Beltane holder jeg et lille ritual helliget det maskuline, pikken, solguden, fallosen, mandens lem... Det er et lille sødt, sjovt ritual, som du ikke må gå glip af.

Jeg håber at se dig til mit Online Yoni Yoga ... og også til mit lille gratis Beltane ritual – og husk gerne at tage en gulerod med! ;)

Gudindetemplet – for den sensuelle kvinde

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.