Våd, våd og mere våd

Våd, våd og mere våd

Hvad din vagina fortæller dig

Der er mange måder din vagina kan tale til dig. Sensationer, kilden, prikken, ekspansion og spændinger.

Og også igennem hvor våd hun er. Så lad os lige få det på det rene, din vaginas vådhed lyver ikke.

Naturlig vådhed

Når en kvinde er fysisk, emotionelt, spirituelt, psykisk og holistisk ophidset og klar, så er hun våd. 

Glidecreme og vådhed

Men glidecreme er blevet accepteret og normalt i samfundet, men bare fordi noget at blevet normalt, betyder det ikke er naturligt eller godt. Men når vi ikke føler, at vi er våd nok, eller vi måske oplever tørhed, så bruger mange glidecreme. Mens glidecreme kan være praktisk og hjælpe med at reducere ubehag under seksuel aktivitet, er det vigtigt at forstå, at det ikke er en erstatning for den naturlige vådhed, som kroppen producerer under seksuel ophidselse. Det kan faktisk være en stor bjørnetjeneste for din vagina, fordi når du overskrider din vaginas naturlige vådhed, så overskrider du din vaginas mest kraftfulde beskeder, som hun giver dig.

Betydningen af at lytte til sin vagina

At lytte til sin vagina og dens beskeder er afgørende for at blive våd og opnå en sund og til fredsstillende seksuel oplevelse samt en dybere forbindelse til ens krop. Vaginaen er ikke bare et organ, der er forbundet med seksuel nydelse, men den kan også fungere som en kilde til visdom og intuition. Vådhed kommer naturligt, når vi lytter til vores vagina og prøver at forstå hendes signaler. Dette relaterer sig ikke kun til sex, men også dine andre forhold og aktiviteter i dit liv. At være våd eller ikke våd kan virkelig sætte lys på, hvordan du har det i dit liv og i dine forhold. For vores krop lyver ikke. Den er fuldt ud ærlig og prøver at guide dig. Det er bare vores opgave at lytte.

Vores vagina taler til os på mange måder. Det kan være gennem vådhed eller tørhed, spændinger eller afslappethed, eller endda gennem følelsesmæssig reaktion under intime øjeblikke. Så hvis du bruger glidecreme for at kunne have gnidningsfri sex, så vil du skabe en disharmoni og egentlig ignorere din vaginas beskeder. Det vil gøre, at hun stopper med at stole på dig.

Så når du tillader at blive penetreret, selvom du ikke er fuldt ud våd, så vil du overskride din vaginas grænser, og hun vil ikke kunne fortsætte med at åbne sig op til mere nydelse. Hvis du ikke vil lytte og ære din vagina, så kan du ikke udvikle dig på din vej til seksuel empowerment. Men jo mere du lytter til hende og ærer hendes ja og nej og skaber tryghed for hende, jo mere vil hun have plads til at åbne sig op.

Vådhed er ikke altid et tegn på, at man er klar til penetration.

Men nu bliver det måske lidt mere avanceret, fordi nogle gange er vådhed ikke altid et tegn på, at man er klar til at blive penetreret. For vådhed er bare første skridt, men gerne skal du være fuldstændig dryppende våd og hungrende efter penetration, inden det virkelig er rigtig nydelsesfuldt at blive penetreret.

Har du ikke også prøvet det, at du har været våd til at begynde med og har tilladt af blive penetreret af din elskede, men så midtvejs så mister du vådheden. Men du bliver bare ved med at have sex og blive penetreret på trods af tørhed. Men hvis du virkelig tuner ind i, hvad din vagina prøver at fortælle dig, så vil du måske opdage, at vådheden forsvandt, fordi din partner måske mistede noget nærvær, intimiteten forsvandt lidt og den følelsesmæssige forbindelse, som du ønskede dig, var der måske ikke alligevel. Så mærk ind i det.

Det kan tage noget mod at lytte ind ad i disse øjeblikke og handle på det. Men for virkelig at ære din vagina, så er det bedste at gøre at stoppe og mærk ind i, hvad du har brug for og så spørge om det. Det er virkelig det, der er brug for for mere tilfredsstillende sex. Når du er virkelig tro mod dig selv og dine behov på den mest subtile niveau, så vil dine mest inderligeste og dybeste længsler blive tilfredsstillet, og dine ja ville også blive meget nemmere at høre, fordi du har mulighed for at sige nej, når du skal sige nej.

Du får så meget igen, når du begynder at lytte til din fisse og til hendes ja og nej.

Selvfølgelig er der en midlertidig fordel ved at overskride dit nej. Du vil f.eks. tilfredsstille din partner, du risikerer ikke at afvise dem, men over det lange løb kan det resultere i at du lukker meget mere ned og oplever tørhed på meget dybere niveau, hvilket kan resultere i sådan noget som spændinger, vaginismus, smerte og nogle tror også, at sådan noget som lichen slerosis kommer af ikke at ære sin vagina. Så at begynde at lytte til sin fisses ja’er i alle situationer giver så meget mening på den lange bane, fordi du vil i stedet for at lukke ned åbne op for så meget mere nydelse og glæde og tilfredsstillende orgasmer og også bedre helbred.

Og så ikke blot at snakke om hvad der sker, når du lytter til din vagina i alle andre situationer i dit liv. Så når det kommer med at tage store beslutninger, vælge karriere, bolig, forhold, så kan du egentlig spørge hende om alt. Og hun vil svare dig med hendes niveau af vådhed.

Du kan egentlig være våd hele tiden, hvis du lever i tråd med dit autentiske selv. Hvis du mærker efter, om du er tør, så kan du prøve at tune ind og spørge din vagina, hvad hun har brug for og på hvilke områder er du ude af kurs i dit liv.

Så det er så normalt for kvinder at tænke, at der må være noget galt med en, hvis man ikke er våd nok eller har problemer med at blive våd. Vi kan hurtigt tro, at der er noget galt med hormonerne, eller vi har en form for forstyrrelse og har brug for lægehjælp og hormoncremer og ændre kosten eller sådan noget. Men du kan stole på, at der ikke er noget galt med dig, men det er bare din vagina, der deler en besked med dig, og det er dit job at lytte til det.

Nogle gange vil hun fortælle dig noget af stor betydning, f.eks. at sige dit job op eller forlade et parforhold. Så at følge vejledningen fra din vagina tager stort mod. Og det er hvad der er brug for for at virkelig owne dit autentiske jeg og vise verden, hvem du virkelig er.

Våd i skeden efter overgangsalder

Der er nok nogle kvinder derude, der ikke vil tro på det og vil mene, at når man kommer i overgangsalderen, så ændrer hormonerne sig i kroppen og det er mere normalt at blive tør. Men jeg garanterer dig for, at hvis du bruger din vagina som vejviser og som et orakel, som hun er, og lytter til hende, så vil du ikke miste din vådhed.

Du vil heller ikke miste det, hvis du bruger hende. Altså, hvis du er afkoblet din vagina og ikke styrker din bækkenbund eller bruger hende, så vil din vagina blive svækket over tid. Din vaginas væv vil blive tyndere og der vil være mindre blodcirkulation og mindre smørelse. Så alle de øvelser, som du kan lave med et jade æg eller andet yoni æg, vil være med til at forbinde dig nydelsesfuldt med din fisse.

Så min udfordring til dig er at smide din glidecreme væk og begynd at lyt til din fisse, for hun lyver ikke.

Pussy Butter: En kærlighedsgave til din vulva for at helligholde og nære den

Hvis du gerne vil bruge noget glidecreme så prøv Pussy Butter™ en rigtig god ide, da det er en måde at helligholde og nære vulva og kønslæber. Så det handler ikke så meget om at bruge det for at blive våd, men mere for at give kærlighed til hende.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.