Yoni refleksologi. De glemte følelser i vaginaen.

Yoni refleksologi. De glemte følelser i vaginaen.

Yoni (eller vaginaen) er et af de steder i kroppen, hvor vi som kvinde lagrer størstedelen af vores undertrykte følelser. Vaginaen er ligesom en svamp, der modtager og suger ind alt udefrakommende – lige fra dagligdagens stress og jag til glæde og kærlighed.

I den ældgamle taoistiske praksis forstår man de seksuelle organer som roden til alt liv. Når vores seksuelle energi strømmer frit, bidrager det til optimalt helbred, både fysisk, mentalt og åndeligt.

I zoneterapi trykker man på vise akupressurpunkter under foden for at helbrede forskellige organer i kroppen – men ifølge taoisterne er de mest kraftfulde punkter inden i vaginaen.

Når disse reflekspunkter er stimuleret og får ordentlig blodgennemstrømning og opmærksomhed, kan du få kontakt med nogle meget dybe følelser og oplevelser lagret i din yoni og åbne dig selv op til en helt ny verden af nydelse såvel som optimal vaginal og fysisk sundhed.

HVORDAN DET VIRKER

Vaginaen er inddelt i forskellige områder og disse områder er forbundet med forskellige organer og kirtler i kroppen. F.eks. er skedeåbningen og første del af vaginaen forbundet med nyrerne. Lidt længere oppe er g-zonen – det jeg kalder for Gudinde-punktet – som er forbundet med leveren.

Massage af disse punkter øger ikke kun forskellige organers fysiske sundhed, men holder også på en masse følelser, man kan få kontakt til og åbne op igennem massage eller punktpres. F.eks. er livmoderhalsen forbundet med hjertet, så massage af livmoderhalsen kan være en dyb helende oplevelse, hvor dybe sorger og traumer heles, så ens hjerte er i bedre stand til at modtage og give kærlighed.

En effektiv og kraftfuld måde at balancere sine følelser og hele sin krop og nervesystem på er altså ved at blive bevidst om disse punkter og arbejde med dem aktivt.

HVOR ER DISSE PUNKTER, OG HVILKE ORGANER HØRER DE SAMMEN MED?

Skedeåbningen:

Er forbundet med nyrerne, og hvis de er syge, vil du opleve frygt, skyld, skam, frigiditet. Når nyrerne er sunde, føler du dig blid, rolig, stille og fredfyldt.

G-punkt:

Er forbundet med leveren. En ubalanceret lever gør dig vred, grådig, frustreret, og når den er i balance, vil du føle dig generøs, venlig og accepterende over for dig selv og omverdenen.

Toppen af vaginaen / foran livmoderhalsen:

Er forbundet med milten. Når milten ikke har det godt, vil der være stress, bekymring og angst i dit liv, og når den er sund, føler du dig åben, centreret og jordnær.

Dybest inde i vaginaen og området rundt om livmoderhalsen:

Er forbundet med lungerne. Dette område i en kvindens seksuelle anatomi er en af de mest uberørte, da den er den dybeste del af vaginaen samt huden, der omgiver livmoderhalsen, altså ikke selve livmoderhalsen. Når lungerne er syge, føler du dig trist, deprimeret, selvkritisk og nostalgisk. Når lungerne er sunde og raske, føler du dig modig og tryg med en god selvtillid og centreret i nuet, fri fra fortiden.

På livmoderhalsen:

Dette er selve livmoderhalsen. Når der er ubalance i dette område, er der utålmodighed, hastværk og apati. Når området er sundt, har vi dyb respekt, ubegrundet glæde og entusiasme.

HVORDAN DU KAN ARBEJDE MED DISSE PUNKTER?

Jade æg og yoni æg

En af de ældste taoistiske fremgangsmåder til stimulering af disse reflekspunkter inden i skeden er ved hjælp af et jade æg eller et andet yoni æg. Regelmæssig brug af et jade æg er en af de nemmeste måder at begynde at massere og vække disse reflekspunkter inden i samtidig med, at du fysisk styrker og blødgør området.

Når du begynder at bruge et jade æg, vil du nok bemærke, at dybe følelser bliver aktiveret inden i dig. Det er simpelthen, fordi jade ægget begynder at massere og trykke ind mod disse reflekspunkter, der holder på en masse uforløste følelser.

Jeg har jade æg og forskellige yoni æg til salg på min webshop lige her.

Krystaldildo

En anden og måske endnu mere effektiv og kraftfuld måde at hele op for spændinger, blokeringer og uforløste følelser i sin krop og vagina er ved hjælp af en krystaldildo.

Du kan bruge en krystaldildo til at lave en yoni massage på dig selv, hvor du aktivt bruger de forskellige reflekspunkter inden i.

Med en krystaldildo kan du meget bedre mærke de forskellige punkter i vaginaen og aktivt massere, presse ind og holde ved et punkt, som du føler er spændt, smertefuldt eller følelsesløst. Når du holder på punktet med dildoen, kan du samtidig bruge dit åndedræt til at give slip på følelser eller energi lagret ved punktet.

Du vil nok opleve, at jo dybere du kommer ind i din vagina, jo mere gammel og primalt bliver energien også. At jo tættere du kommer på livmoderhalsen, begynder du at aktivere følelser, som du ikke en gang troede, at du havde.

Derfor er det godt først at massere og aktivere den første del af skeden og derfra gå dybere ind, når du er klar til at gå igennem en større helingsproces.

Skedeåbningen kan holde på en masse frygt og traumer, ligesom kønslæberne kan holde på skam og skyld. Det er derfor så vigtigt at have et 100% ja fra din fisse, inden du går videre til den inderste massage med krystaldildoen.

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle

 

PS. Jeg har skrevet en hel e-bog om krystaldildoer, "Din Guide Til Krystaldildoer – Seksuel Heling & Nydelse For Den Sensuelle Kvinde", hvor jeg går meget mere i dybden med, hvordan du kan bruge en krystaldildo til yoni refleksologi. Du kan køben e-bogen på min webshop her.

PPS. Har du brug for at gå dybere? Hvis du har brug for ekstra støtte til at frigive traumer, smerte, skam eller følelsesløshed i vaginaen, så er jeg her for dig. Jeg tilbyder 1:1 yonimapping sessions. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til mig.

Du kan booke en tid til yonimapping hos mig her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.