Moon Flower Medicin kvindecirkler

Moon Flower Medicin kvindecirkler undervist af Helle er et trygt sted for kvinder, der ønsker at blødgøre og overgive sig ind den vilde frie erotiske feminitet, smelte væk det hårde maskuline panser og finde ro og tryghed med andre kvinder til at være sig selv og imødekomme sin kvindekrop som den er, og rejse ned til hjerte/yoni og sin sensualitet/seksualitet med nysgerrighed og kærlighed.

I et varmt og smukt rum vil du blive undervist i forskellige feminine ritualer og sensuelle praksisser. Der vil være meditationer, sharings, dans og sang, hvor du kan opleve at forløse ensomhed, tomhed, traumer og sorger, der holder dig tilbage fra at mærke sand kærlighed i hjerte, livmoder og nervesystem. En følelse af blomstring i din yoni og livmoder sker, når vi samles sammen med andre kvinder og deler fra hjertet og bliver mødt, som hvem vi virkelig er.

Forløbet foregår over 6 cirkler. Hver cirkel har et tema.

Er dette dig?

 • Savner du en dybere forbindelse, men har stadig ikke mødt den rette partner?
 • Føler du dig træt af gentagne gange at blive forladt af mænd og savner den dybe kærlighed?
 • Måske føler du endda, at der er noget galt med dig, fordi du ikke har en mand, der elsker dig?
 • Har ensomhed og sorg sat sig dybt i dit hjerte og underliv?
 • Bærer du mindreværdskomplekser om din krop og skam over din seksualitet?
 • Har du svært ved at forbinde dig til din nydelse og orgasmer?
 • Oplever du svært ved at forbinde dig med andre kvinder og føler jalousi og misundelse?
 • Har du lukket ned for din selvkærlighed og taget skammen og skylden indad?
 • Tror du som kvinde, at din lykke og opfyldelse kun kan komme fra en mand?
 • Venter du på din egen prins på den hvide hest for at redde dig fra sorger og traumer?
 • Giver du din seksualitet ud for andres skyld og med håbet om at få kærlighed, opmærksomhed og omsorg istedet?

Opdag nøglen til ægte kærlighed

Ofte tror vi som kvinder, at vores lykke og opfyldelse kun kan komme fra en mand. Vi venter på vores egen prins på den hvide hest, som skal redde os fra alle vores sorger og traumer og give os den fulde kærlighed, næring og tilfredsstillelse, vi længes efter.

Men hvad hvis, at nøglen til at møde den rette mand ligger i dig selv og din feminine energi? Du kan ikke tiltrække ægte kærlighed fra en mand, hvis du ikke først elsker dig selv og udstråler feminin energi. Det maskuline tiltrækkes af det feminine, og hvis du ikke emmer af den magnetiske tiltrækning, vil mænd ikke føle sig tiltrukket af dig. Det maskuline og feminine er to modpoler, som magneter, der tiltrækkes hinanden. Vi er altså nødt til at fylde vores egen kop op med kærlighed og næring, før vi kan tiltrække den rette partner.

Men du kan ikke gøre det alene. Du har brug for søsterskab med andre kvinder.

I et stærkt søsterskab kan vi finde næring og støtte på mange niveauer. Når man er i et støttende søsterskab udskilles oxytocin, kærlighedshormonet, som aktiverer den ebbe og flod, der findes i vores livmoder. Vi harmoniserer vores cyklusser og aktiverer hinandens livmoder. Vi fylder i sandhed hinandens kop op med feminin energi.

Det er altså ikke en mand, vi har brug for - det er søsterskab. Når vi heler og fejrer vores feminitet i fællesskab med andre kvinder, så vil vi automatisk blive magnetiske for den rette mand. Med et stærkt søsterskab bag os vil vi ikke føle os desperate eller tomme uden en mand. Vi vil blive næret indefra og ud gennem vores bånd til andre kvinder.

Det fantastiske sker også, at vi heler et dybt søstersår, som har holdt kvinder fanget i et mindset om ikke at være gode nok. Vi vil blive stærkere, smukkere og mere orgasmiske af at være samme med andre kvinder. Vi vil begynde at forstå, at vi er døtre af jorden, og at vi som kvinder kan hele hinanden og jorden og derigennem vores forhold til det maskuline.

Hvad betyder måneblomstmedicin?

I den taoistiske tradition i Kina bliver kvindens væsker under en sprøjteorgasme kaldet for "moon flower medicin", og det er sådan et smukt ord, fordi det passer så godt til det. Gennem sprøjteorgasmer frigiver vi stor nydelse, men også en kraftfuld, helende essens, som har været æret i ældgamle kulturer i mange tusinde år.

"Måne" repræsenterer kvinders forbindelse til månens cykliske natur, ligesom ebbe og flod i vores egen cyklus.

"Blomst" symboliserer vores yonis skiftende natur, der er som blomster, der åbner, når de er tændt, og lukker når de ikke er. De har forskellige størrelser og farver.

"Medicin" henviser til de medicinske egenskaber i disse væsker, der indeholder stamceller og proteiner. I gamle kulturer blev sprøjteorgasmer anset for hellige og vigtige for kvinders helbred.

Der er en feminin kilde inden i os alle. Ligesom en hellig kilde i naturen kan den begynde at flyde igen igennem dans, sang, musik, kærlige ord og ofringer. Når kvinder samles med andre kvinder, så begynder vi at bløde samtidig. Vores cyklus harmoniserer sig med hinandens rytmer. Vores blod og væsker begynder at trække i hinanden. De usynlige røde tråde styrkes fra livmoder til livmoder.

Så prøv at tænk på, når kvinder mødes i kærlighed og fejrer hinanden i stedet for at bagtale og konkurrere, så vil din måneblomstmedicin begynde at strømme og blomstre.

Hvis du søger at fylde din kop op og forbinde dig med din indre kilde af kærlighed, nydelse og glæde, samt ønsker at styrke din forbindelse til din femininitet sammen med ligesindede womb søstre, så er Moon Flower Medicin kvindecirkler det rette sted for dig. Lad os skabe et kraftfuldt søsterskab, der vil nære din sjæl og tænde din indre ild. Kom og deltag i vores cirkler, hvor vi sammen kan vække den magi, der bor i os alle.

IMG_0388JPG

Hvad du modtager?

Hver cirkel har et tema, hvor Helle vil undervise i et yoni, sex og kærlighedsrelateret emne og guide i nærende og transformative praksisser. Der er altid sharing, hvor hver kvinde kan dele ud af sin egen kvindevisdom.

1. Cyklusvisdom

2. Prævention

3. Gudindepraksis

4. Yoni æg praksis

5. Yoni steaming

6. Yoni gazing

7. Water blessing

8. Fødsel & postpartum

9. Magnetisk brystmassage

10. Ritual afvaskning

11. Womb healing

12. Yoni worship

13. Fallos worship

14. Yoni de-armouring metoder

15. Sensorium

16. Hellig hårpleje

17. Ceremoniel cacao & andre drikke

18. Dans, sounding og tromme

19. Menstruationsmagi

20. Sprøjteorgasme teori

21. Selv-nydelsespraksis med gudinderedskaber

22. Parforhold & hellig forenelse

23. Sorg ritualer

20. Orgasmisk åndedræt

 • 1. Undfangelse

  Temaer: Cyklusvisdom, prævention, frugtbarhed, undfangelse, aborter

 • 2. Fødsel

  Temaer: Fødsel, din egen og eventuelt dine børns, postpartum

 • 3. Menstruation

  Temaer: Menstruation, ritualer, PMS, smerter

 • 4. Seksualitet

  Temaer: nydelse, seksuelle traumer, orgasmer, lyst, begær, kærlighed, parforhold

 • 5. Overgang

  Temaer: sexlyst, vådhed/ikke-våd, parforhold, kærlighed, hjertesorg, skilsmisse, længsler

 • 6. Død

  Temaer: død, transformation, sygdom, sorg, efterdød, alkymi

1 af 6