Orgasme guide

Orgasmer er for mange højdepunktet på den seksuelle akt og med god grund, for det er her, hvor vi udløser så mange glædeshormoner og bliver oversvømmet i nydelse. Orgasmer er både godt for nervesystemet og vores generelle sundhed, men de giver os også muligheden for at lære os selv og vores partner bedre at kende. Både mænd og kvinder har mulighed for ikke bare at opleve én, men mange forskellige former for vidunderlige orgasmer. Her er en guide til de forskellige orgasmer, som kvinder kan opleve og hvilke egenskaber, der er forbundet med dem.

Klitoris orgasmen

Vi starter med klitorisen, fordi den er området i en kvindens krop, som er synlig og nemt kan røres ved. Klitoris er nok det sted, som de fleste piger starter ud med at opleve en orgasme fra. En klitorisorgasme vil normalt føles som et udbrud af forhøjet nydelse, der kommer fra klitorisen og spreder sig igennem resten af kroppen.

Klitoris siges at have 8.000 nerveender, men da dette er en undersøgelse, man har lavet på en ko, så er sandsynligheden for, at det er rigtigt rimelig lille. Men i hvert fald er denne lille perle kilde til så meget nydelse, og man kan forstå den som den første port til kvindens orgasmer.

Klitorisen kan se ud på mange forskellige måder. For enden af klitoris sidder perlen, som nogle gange er skjult bag en hætte. Hos nogle kvinder er klitoris stor, for andre kæmpestor og for nogle helt lille. Nogle klitoriser gemmer sig under klitorishætten, andre hænger frem eller er halvt i skjul eller har slet ingen klitorishætte.

Du kan nemt stimulere din klitoris med dine fingre i cirkler eller frem og tilbage, op og ned bevægelser eller rundt om klitoris.

Start langsomt og blidt i takt med at klitoris svulmer op, og du bliver mere våd og ophidset. Derfra kan du eksperimentere med forskellige rytmer og pres. Mærk efter hvad der føles godt for dig.

Du kan også bruge en klitorisvibrator for at øge stimuleringen, hvilket kan være rigtig lækkert. Men vær opmærksom på ikke at overstimulere dette sensitive område, for det kan skabe spændinger og nedsætte din kære klitoris' følelse.

Klitoris er ikke bare en DJ-pult, hvor man skal trykke på den for at få nydelse, men den er et levende organ, der åbner sig op ved kærlig og blid berøring og en nysgerrig legende tilgang.  

Skedeorgasmen

Skeden svulmer normalt op og bliver større, når du har brugt ordentlig tid på at varme kroppen op og har stimuleret og vækket din klitoris og vulva. Eventuelt fået et par klitorisorgasmer for dette øger vådheden i skeden, blodtilførsel og sensitivitet. Det er absolut ikke unormalt, at nogle kvinder har brug for 20-40 minutters forspil for at blive klar til vaginal sex.

En skedeorgasme kan du opnå ved at indsætte en eller to fingre, en penis eller en nydelsesdildo ind i din vagina. Du skal gerne have et 100% ja, og penetration skal føles ååhhh så godt og IKKE smertefuldt eller følelsesløst.

Lav en ind og ud bevægelse og forbliv tilstedeværende med sensationerne, og hvad du mærker i øjeblikket. Find et område eller punkt at presse blidt ind i, og hvis du føler for det kan du presse dybere ind i og ud og stimulere et mindre område med større intensitet og hastighed.

En skedeorgasme beskrives ofte som dybere og mere intens end en klitorisorgasme og kan vare længere og føles som noget, der spreder sig ud i resten af kroppen. Læs her mine 6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme.

 

G-punktorgasmen

G-punktsorgasmen er kendt for at være kilden til en våd og nydelsesfuld orgasme, og hvorfra du kan opleve en sprøjteorgasme. Denne orgasme får du oftest ved at stimulere og presse op imod det område, der sidder 1-3 cm. inden i skeden op mod skedevæggen mod kønsbenet. Du kan lave en C-form med dine fingrer eller bruge en buet dildo, f.eks. Den Magiske Sprøjter™, Rosakvarts Amrita Krystaldildo eller Afrodite stav™.

G-punktet føles som et rillet svampe-agtigt område, ligesom overfladen på en valnød eller ganen i munden. Det er også et svulmelegeme og siges at være kvindens prostata, så når du er rigtig ophidset, vil det svulme op med blod og væske. Ved at lave en kom-her bevægelse, kan du stimulere og vække området til at blive mere og mere sensitiv. Du kan faktisk godt presse ret hårdt ind, og i takt med at du bliver mere og mere ophidset, kan du godt lave bevægelsen hurtigere.

Når du stimulerer G-punktet, bliver klitoris faktisk stimuleret samtidig, fordi disse er forbundet.

Kunsten er at kunne slappe af i dine bækkenbundsmuskler, være fuldt tilstede i din krop, samtidig med at du stimulerer g-området. For det er i overgivelsen og det at slippe kontrollen til din kropslige oplevelse, at du vil kunne give slip på dine væsker, din vildskab og din nydelse i en g-punktsorgasme og ultimativt i en sprøjteorgasme.

Læs her den ultimative guide til G-punktsorgasmer.

Læs også her en intim guide til at få en sprøjteorgasme.

 

Analorgasmen 

Analorgasmen er en af de absolut mest vidunderlige orgasmer nogensinde. De er udadkroppen oplevelser, endda galaktiske. De er nydelsesfulde for både kvinder og mænd. En analorgasme sker, når anus bliver stimuleret, og det handler om at gå langsomt frem og starte med at stimulere åbningen til anus, gerne samtidig med at andre erogene zoner stimuleres f.eks. klitoris eller G-punkt. 

Faktisk skal du være drivende våd, før du overhovedet indsætter noget i anus. Du vil ikke blive våd i anus, men det er væskerne fra skeden, som vil løbe ned ad og give smørelse til din analleg. Det kan også være godt at bruge en masse glidecreme, men det skal absolut ikke stå istedet for naturlig smørelse. 

Fokus skal være på blid berøring og at bygge nydelsen op mere og mere. Analorgasmer tager tid og er meget intime og bygger på tillid og kærlighed. Faktisk behøves du ikke engang at komme særlig langt ind i anus for at opleve en analorgasme, men at stimulere åbningen kan være fuldstændig orgasmisk, og så når du mærker invitationen, kan du føre penis, butt plug eller dildoen bare lidt ind i dig, og det vil sende en strøm af orgasme op langs rygsøjlen til hjernen og føles som om, at tiden står stille, og du smelter sammen med din elsker og med kosmos og himlen. No shit! Eller jo, husk lige at gå på toilettet inden.

Læs mere om hvordan du får en galaktisk analorgasme her.

 

Livmoderhalsorgasmen

Livmoderhalsen sidder for enden af skedekanalen og bliver ofte ignoreret eller helt glemt, men det rummer et kæmpestort nydelsespotentiale. Kvinder beretter, at de føler, at de bliver genfødt på ny, når de oplever en livmoderhalsorgasme. Når livmoderhalsen stimuleres og åbner sig op, vil den begynde at pulsere mere og mere inden i dig. Din krop vil flyde over at kærlighedshormoner, og det vil føles som en kosmisk nydelse og en åbning til højere kærlighed.  Det er en livsændrende orgasme.

For at mærke din livmoderhals, kan du sætte dig i dybt hug eller på toilettet og indføre to fingrer dybt ind i dig. For enden af din vagina vil du mærke et organ, der føles som tippen af næsen. Livmoderhalsen ændrer sig dog alt efter, hvor du er i din cyklus. Når du har ægløsning, vil hun være mere flad og trukket tilbage, og når du menstruerer vil den være længere nede i skedekanalen og føles mere som en næsetip. Første skridt til en livmoderhalsorgasme er at blive bekendt med din livmoderhals, så mærk efter hvordan din føles på forskellige tidspunkter gennem din cyklus.

Livmoderhalsen kan siges at være en dronning og en portvogter, der bestemmer over, hvem der får lov til at træde ind i kvindens allerhelligste sted, livmoderen. Hun kan ikke så godt lide at blive rørt ved, når du ikke er afslappet eller ophidset. Så nøglen til en livmoderhalsorgasme er at være våd, tryg til at kunne overgive sig og være ordentlig afslappet i din krop og bækkenbund. Nogle gange kan vi have mange spændinger rundt om livmoderhalsen, derfor kan det være nødvendigt at skulle igennem helingsarbejde først.

Det kan være nødvendigt at bruge en nydelsesstav til at nå livmoderhalsen, f.eks. vores Calypso Cervix stav™ eller Rosakvarts nydelsesstaven. Hvis du gør det med din partner, så bed ham om at gå langsomt og blidt frem og stød nænsomt og kærligt frem og tilbage ind i livmoderhalsen eller bare lad hans penis blidt hvile op ad livmoderhalsen. Det er nemlig i sandhed kærlighed og tryghed, der åbner livmoderhalsen op til de orgasmiske riger.

Læs mere om hvordan du vækker din livmoderhals til livmoderhalsorgasmer her.

 

Blandede orgasmer, multiorgasmen og at leve livet orgasmisk!

Der findes så mange andre former for orgasmer, som du kan opleve, f.eks. blandende orgasmer, hvor du rører forskellige erogene zoner samtidig, A-orgasmen (der sidder mellem livmoderhals og G-punkt) samt energiorgasmer, helkropsorgasmer, hjerteorgasmer, hvor du bruger dit åndedræt og din forestillingsevne til at trække energi fra jorden, himlen eller op gennem din fisse op til områder af din krop, f.eks. hjertet.

Der er så mange former for orgasmer, som nok heller ikke er blevet opdaget endnu eller "fundet". For nok kan vi tale om at få en orgasme, men man kan også leve sit liv orgasmisk. Det at spise kan være orgasmisk, eller dufte til en blomst eller smøre olie på kroppen, se en solnedgang, lytte til musik. Jo mere at du kan være i dine sanser og mærke livet som var det en orgasme, jo mere vil du åbne din krop op til at blive multiorgasmisk.

Det er meget givende at udforske nye måder at opnå orgasmer på. Det kan godt være, at det ikke føles særligt orgasmisk i begyndelsen, men vid at jo mere, at du øver dig og stimulerer et område, jo mere vil du styrke nervebanerne og forbindelsen mellem dit hoved ned til kroppen. Hvor fokus går, vil energien flyde hen.

Orgasmer giver os mulighed for at åbne op til nye stadier af væren i verden samt en dybere forbindelse med os selv og til vores partner. Men husk på at det ikke er orgasmen i sig selv, der vil gøre dig tilfredsstillet, men det er at mærke sex og orgasmer som en måde at skabe forbindelse, intimitet og elskov med din partner – at smelte sammen som en enhed med sin elskede vil i sig selv give en super orgasme. Hvis du ikke har en partner endnu, så kan du udforske dig selv og have elskov med dig selv, lære dig selv bedre at kende og åbne dig op til, hvad du kan lide og ikke kan lide. Det vil styrke dig i at kommunikere tydeligere, hvad du kan lide til din kommende partner.

Livet bliver også bare meget mere sjovt og livsbekræftende, når man er multiorgasmisk.

 

Jeg har svært ved at få en orgasme.

Men hvad hvis du har svært ved at få en orgasme, tænker du måske? Faktisk har ca. hver femte kvinde svært ved at få en orgasme eller får aldrig en orgasme.

Det kan skyldes mange forskellige ting, men her er, hvad jeg tror er den primære årsag:

1) Kvindens seksualitet bliver ikke imødekommet, fordi den er helt anerledes end mænds. Den primære norm i kulturen er mænds seksualitet både af, hvad vi ser i porno og medierne. Mænd bliver oftest hurtigere tændt end kvinder og kan gå hurtigere frem i forhold til stimulering af kønsorganerne og ville have penetrationssex. Kvinder derimod tændes i højere grad af langsommere og bliver oftest mere tændt via følelser, romantik, kærlighed og oplevelsen af at være tryg med sin partner, og når hun bliver imødekommet med dette, så vil hun kunne opleve at ride på bølger af orgasme efter orgasme.

2) Kvinder og piger oplever meget i forhold til sit underliv, bl.a. menstruation, fødsel, gynækologiske undersøgelser og procedurer, spiralindsættelser, hormonforstyrrende præventionsformer samt et arbejdsmarked der ikke tager hensyn til den kvindelige cyklus. Kulturelt, religiøst og samfundsmæssigt er der også meget tabu og uvidenhed omkring kvindens seksualitet, som emotionelt og psykisk kan sætte en bremser for kvindens orgasmer.

Så det er ikke, fordi at kvinder og piger er mindre orgasmiske end mænd og drenge. Tværtimod, så besidder kvinder et kæmpe potentiale for at opleve mange forskellige orgasmer, som denne guide har vist dig allerede.

Så måske din orgasmiske rejse først og fremmest starter ud som en seksuel helingsrejse. Hvis det er din oplevelse, så er du velkommen til at tage kontakt til mig.

Se mine ofringer for coaching og 1:1 støtte lige her.