5 grunde til at lave yoni yoga

5 grunde til at lave yoni yoga

Yoni yoga er ikke en normal form for yoga, men det er helt præcis yoga for din fisse. Du vil simpelthen motionere med din vagina – og hvis du bruger et jade æg eller andet yoni æg, vil den træning blive endnu mere sensuel og kraftfuld.

Yoni yoga er gavnlig for dig som kvinde af mange forskellige årsager, men her vil jeg indvie dig i 5 grunde til, hvorfor jeg mener, at det burde være noget alle kvinder kender til:

1) Du får stærkere bækkenbund og vaginamuskler

Du vil styrke og vedligeholde en stærk, dog smidig og afspændt bækkenbund, hvilket er med til at forebygge inkontinens og endda prolaps, hvilket er noget som er meget tabubelagt, men alligevel er noget, som mange ældre kvinder oplever. Men med yoni yoga kan man helt forebygge og endda hele op for det, så du ikke behøves at være bange for at tisse i bukserne, når du går en tur eller hoster eller nyser.

2) Du øger din sexlyst, ophidselse og dine orgasmers intensitet

På grund af din øgede aktivitet, styrke og fleksibilitet i din vagina, vil du øge blodgennemstrømningen til området og vække nervebanerne, sådan at du øger sensitiviteten i skeden. Jo stærkere og mere afspændt en vagina, jo stærkere og mere tilfredsstillende orgasmer. Du skal se din bækkenbund som en trampolin. Hvis trampolinen er alt for svag, så kan man ikke hoppe på den, men den vil faktisk mere hænge løst og energien vil flyde ud af den. Men modsat hvis trampolinen er for spændt, så kan man heller ikke hoppe på den, for den kan slet ikke bevæge sig. Men hvis den derimod er stærk, men afspændt, så vil man kunne hoppe op og ned – og orgasmerne vil kunne bounce op og ned i din fisse og helt ud i kroppen til helkropsorgasmer. Mmmmhhhh...

3) Du øger din feminine energi, ungdommelighed og udstråling 

Ved at indsætte et jade eller yoni æg i din vagina under yoni yoga, vil du massere, styrke og blødgøre skedevæggene, hvilket stimulerer dine endokrine kirtler og organer og udløser en masse sunde hormoner. Det vil gøre dig mere våd, våd og atter våd, men også vil du opleve en øget vitalitet. Istedet for at lade din dyrebare energi sive ud af din vagina, vil du istedet hive din seksuelle energi op ad i din krop. Når du bruger et æg, vil du føre din seksuelle energi op ad i ansigtet, hvilket giver en smuk, mere ungdommelig hud og udstråling ud ad til, og du får et naturligt løft i dit ansigt og halsen. Du vil balancere din menstruationscyklus, mindske pms, men også nedsætte stresshormonet kortisol for istedet at booste alle de gode nydelsesfulde elskovs-hormoner såsom oxytocin.

4) Du forløser seksuelle blokeringer, skam og traumer

Yoni yoga hjælper dig med at forbinde dig til din seksualitet og dit underliv, hvilket gør, at du kommer i kontakt med ophobede følelser og traumer lagret i vaginaen. Kvinder lagrer mange af sine undertrykte følelser, stress og jag i vaginaen, så yoni yoga vil på nænsom vis forløse det og også lære at lytte indad til, hvad din krop har brug for for at være tryg og overgive sig til nydelse igen.

5) Du forbinder dig til din feminine urkraft og visdom

Dette er en af min absolut yndlingsgrund til, hvorfor du som kvinde skal prioritere din yoni yoga. Du vil nemlig åbne op for din kontakt til din livmoder, som er der, hvor du kan hente rigtig meget kreativ energi, livsenergi og visdom – direkte fra det guddommelige feminine inden i dig. Din fisse er faktisk din direkte portal til det guddommelige, din intuitive guide, gudinde, orakel – eller hvad du ellers vil kalde. Det vil øge dit selvværd, din viljestyrke og din kontakt til noget større, nemlig din egen fisse, som i sandhed er en badass dronning.

Jeg ønsker for dig, at du oplever alt dette...

Jeg ønsker for dig, at du oplever alt dette og mere til, for det er alle kvinders føderet at mærke sand kærlighed til sig selv og være fuldt ud i kontakt med sin fisses magi og nydelse.

Jeg inviterer dig derfor med til Det Magiske Jade Æg, hvor du vil lære øvelser og teknikker til at generobre din uskyldige erotik & nydelse og hele og vække din krop, bækkenbund og fisse på et meget dybt plan.

Mere end nogensinde har vi kvinder brug for at stå stærkt (& blødt.. & overgivende) i vores feminine urkraft og power.

Mere end nogensinde har vi kvinder brug for at være i kontakt med vores fisses visdom!

Mere end nogensinde har vi kvinder brug for at ære os selv og imødekomme vores krop, og hvad den rummer... af sorg, svigt, traumer.. og overøse den med selvomsorg, kærlighed, nydelse og måske endda orgasmisk ekstase.

Både for dig selv, andre piger og kvinder, men også for jorden, for den er også en sensuel feminin moder – Moderjord <3 

Jeg velkommer dig med glæde ind i min cirkel for sensuelle kvinder over 7 uger med din yoni!

Det Magiske Jade Æg online kursus er åben igen for tilmelding til start den 24. juli 2022.

Tilmelding sker her.

Læs mere om jade ægget her og køb dit eget yoni æg her.

Jeg håber at se dig, smukke gudinde.

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.