5 tips til at få bedre orgasmer som kvinde

5 tips til at få bedre orgasmer som kvinde

God sex og orgasmer giver livet mere indhold og glæde. Udover at give en masse nydelse, er det også godt for helbredet. At få en orgasme øger glædeshormoner i kroppen og nedsætter stress og blodtrykket. Og så er en rigtig god orgasme med til at knytte tættere kærlighed og tiltrækning i et parforhold. Som kvinde føler du dig også meget mere godt tilpas i din krop og sind, når du får regelmæssige orgasmer. Kvindens krop har faktisk mulighed for at få mange forskellige orgasmer, og jo dybere jo mere tilfredsstillende. Kvaliteten af orgasmen spiller derfor en rolle i forhold til niveauet af tilfredsstillelse. Der er nogle orgasmer, der blot føles som et lille nys, imens andre er dybe og føles som at åbne op til andre dimensioner.

 

Her er nogle tips til, hvordan du kan få bedre og mere tilfredsstillende orgasmer som kvinde i stedet for de små nys af orgasmer.

 

1. Skab tryghed

Tryghed er det første skridt til at kunne få en orgasme og åbne dig op til dit fulde orgasmiske potentiale som kvinde. At få en orgasme handler altsammen om overgivelse. Og uden tryghed er det svært at kunne give slip. Hvis du har en masse bekymringer og ikke føler dig helt tryg i dine omgivelser, dit liv eller med din partner, så prøver kroppen mere at beskytte dig og lukke ned. Hvis du ikke har et 100% ja til sex eller penetration, så vil der altid være en form for modstand til overgivelsen ind i orgasmen. Først og fremmest er det derfor godt at skabe tryghed omkring dig selv. Lås døren, tænd for varmen i rummet, rul gardinerne ned, hvis det er, hvad der skal til. Derefter skab en rar, sensuel, erotisk atmosfære for dig (og en eventuel partner). Tænd stearinlys, sæt noget sensuel musik på, indret din seng med bløde puder og rene lagner. Skab et rum for dig, der gør, at du kan sætte dig selv fri, blive vild og komme ned i din krop uden forstyrrelse.

 

2. Udforsk dig selv uden noget mål

Inden du er sammen med en partner, kan det være rigtig godt at lære dig selv bedre at kende og udforske, hvad der tænder dig og ikke tænder dig. Eksperimenter først med dine hænder, inden du begynder at bruge et sexlegetøj. For når du bruger dine hænder, skaber du en slags feedback fra dine fingre til din hud, som gør, at du lærer dig selv bedre at kende, i stedet for at skulle mærke dig selv igennem en genstand. Det kan være rart at bruge en god glidecreme eller kropssikker olie, f.eks. mandelolie. Varm olien op imellem dine hænder og start med at give dig hen til simpel berøring, f.eks. af bryster, mave og inderlår. Jo mere afslappet og tændt du kan føle dig, jo mere orgasmisk vil det også føles at blive rørt ved vulva og vagina. Giv derfor god tid til at udforske. Det handler om at gå stille og roligt frem og være nysgerrig og udforskende på selv de mere blide sensationer, fordi det kan bygge op til mere og mere nydelse og en stor orgasme.

 

3. Brug en glasdildo til at få forskellige orgasmer

For at komme dybere kan du investere i et sexlegetøj. At bruge en glasdildo er et kropsikkert, bæredygtigt og ikke-vibrerende alternativ til de højtvibrerende dildoer af silikone og plast. Det kan være godt at vælge et sexlegetøj, der ikke vibrerer, fordi det gør, at du lærer at sætte tempoet ned og opleve de dybere mere stille sensationer, der skal til for at bygge op til en stor orgasme. En vibrator kan have en tendens at overstimulere de sensitive nerver i skeden og klitoris, og nogle piger bliver også afhængige af vibrationerne og ender med kun at kunne komme af vibrationerne. En glasdildo derimod inviterer til at slappe af ind i nydelsen, give slip og blive intim med dig selv. Brug den til at lave en indre massage på sig selv og udforsk de forskellige erogene zoner inden i skeden. Gudindetemplet.dk har en masse smukke feminine glasdildoer lavet af revnefri og højkvalitets borosilikatglas. Den Magiske Sprøjter er god, hvis du ønsker at lære at få sprøjteorgasmer. Cervix Serpent staven er lækker, hvis du ønsker at åbne op for dine dybere orgasmer såsom livmoderhalsorgasme. Du kan finde dem begge to her.

 

4. Massér dine bryster og åben dit hjerte

En kvindes hjerte og bryster er faktisk direkte forbundet med hendes seksualitet og køn. Der eksisterer både en neurologisk og hormonel forbindelse mellem kvindens brystvorter og klitoris. Det samme center i hjernen, som aktiveres ved klitorisstimulering, bliver nemlig også aktiveret ved at stimulere brystvorterne. Ved at stimulere brystvorterne aktiveres det endokrine systems udskillelse af sunde hormoner, hvilket er med til at øge kærlighedshormonet oxytocin og give vådhed i skeden. Det giver mening, når en kvinde ammer sit barn, fordi brystvortestimulering hjælper til at få livmoderen til at trække sig sammen og hele. Det knytter moderen til sit barn. I et parforhold og i elskov vil kvinden få større orgasmer og knytte et dybere kærlighedsbånd med sin elsker. For at blive mere orgasmisk kan du tænde dine bryster og brystvorter igennem en blid brystmassage. Brysterne er som en forlængelse af hjertet, så på det emotionelle plan vil en forelskelse gøre det lettere at få en orgasme. Det kan også hjælpe at have en sårbar samtale med sin partner. Det letter hjertet (og orgasmerne), når man får sagt de ting, der går og tynger.

 

5. Træn bækkenbunden med et Yoni Æg

Bækkenbunden har rigtig meget at skulle sige i forhold til, hvor store orgasmer vi kan få, og hvor meget vi kan nyde sex. Når bliver ophidset, så vil bækkenbunden være med til at øge blodtilførslen til kønsorganerne, og under orgasmen vil bækkenbunden lave rytmiske sammentrækninger. Du kan forestille dig, at bækkenbunden er ligesom en trampolin. Når du hopper på trampolinen, så vil den orgasmiske energi hoppe op og ned. Jo mere effektiv trampolinen er, jo bedre, dybere og mere tilfredsstillende orgasmer, kan du få. Det giver derfor god mening at træne sin bækkenbund. For hvis du har en meget slap bækkenbund, så vil din trampolin være helt løs og være ude at stand til at hoppe. Modsat hvis du har en meget spændt bækkenbund, så vil trampolinen være alt for hård at hoppe på. Det er derfor vigtigt, at bækkenbunden aka trampolinen er i en perfekt balance, og er både stærk, smidig og afspændt. Et yoni æg er et perfekt redskab til at træne sin bækkenbund. Det er en krystal formet som et æg, som du bruger inden i skeden for at klemme og slippe omkring. Du kan gå rundt med ægget indført eller lave aktive øvelser med det, hvor du klemmer og slipper omkring det ligesom normale bækkenbundsøvelser. Du kan læse mere om yoni ægget her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.