6 grunde til at nyde menstruationssex!

6 grunde til at nyde menstruationssex!

At have sex under sin menstruation med sig selv eller sin partner kan være en meget intim og dyb oplevelse!

Her er fire grunde til, hvorfor det er værd at fejre sin menstruation og prioritere sin nydelse under sin menstruation...

1. Orgasmer nedsætter menstruationssmerter

Først og fremmest hjælper det på at nedsætte kramper og smerter relateret til menstruation. Under en orgasme sammentrækker og afslappes musklerne i livmoderen, og denne bevægelse bliver en naturlig smertestillende.

Så hvis du har virkelig mange mensessmerter, så prøv at giv dig selv en orgasme eller to, tre, fire og mærk forskellen. Det er meget sjovere end at tage en panodil!

Hvis du har svært ved at få en orgasme, kan det at massere vulva og vagina med sine hænder og eventuelt en Calypso Cervix stav være en rigtig god måde at slappe af i musklerne og frigøre smerte.

2. Menstruation er tabu!

Hvad der har været tabuiseret, gemt væk i skyggerne, frygtet og ignoreret er ofte vejen til personlig frigørelse!

For at sætte dig selv fri er man ofte nødt til at grave dybt i sig selv og frigøre sine begrænsende overbevisninger. 

At velkomme sex under sin menstruation kan være med til at forløse kropshad, kropsvæmmelse, skam og skyld og istedet omfavne sin kvindelighed i alle dens faser.

Plus det at omfavne tabuer i sin seksualitet kan gøre sex meget mere intenst og ophidsende! ?

3. Det åbner op for den indre vildkvinde

Hvis man taler om kvindelige arketyper, så er perioden op til og under menstruation ofte associeret til den mere vilde mørke gudinde, der reagerer over Underverdenen og udtrykker sin lyst og liderlig uden begrænsninger.

At have sex under menstruation åbner også op til en seksualitet, der er mere vild og PRIMAL. En vildskab der giver og modtager nydelse uden begrænsninger.

Som mand kan det også være super ophidsende (og helligt) at omfavne kvindens blod uden skam. 

At bruge et vandtæt Gudindetæppe kan med fordel bruges til at undgå blodplettede lagner og sætte stemningen til at kunne overgive sig fuldstændig til sin nydelse under menstruation.

4. Menstruationen er porten til det erotisk feminine!

I den før-kristne tid blev den menstruerende kvinde helligholdt og forhøjet som mystikeren med clairvoyante beskeder.

At have menstruationssex kan låse op til mystikken og gøre sex en mere hellig oplevelse, hvor kvinden potentielt kan indvie manden i det erotisk feminine.

Livmoderen og livmoderhalsen er trods alt mest åben og forløsende på denne tid, og par har udelukkende sex for nydelsen og kærlighedens skyld og ikke befrugtning.

5. Naturligt mere våd

Blødningen gør, at du naturligt bliver mere våd i skeden, og det kan gøre sex meget mere nydelsesfuldt.

Du behøves altså ikke tænke på glidecreme! 

Nogle piger og kvinder oplever også at være mere sensitive og have højere sexlyst under sin menstruation – dette vides ikke med sikkerhed, men hvis du oplever det, så er det uden tvivl kroppens signal til dig om, at tiden er til noget sexyness.

6. Øget følelsesmæssig intimitet 

Lige siden ungdomsalderen lærer vi ofte at se menstruation som noget, der skal gemmes væk og er skamfuldt.

Men menstruation er helt naturligt og ikke ulækkert. Det sker hver evig eneste måned, hvor livmoderslimhinden forløses, når befrugtning ikke er trådt ind. Ved at have menstruationssex tager du stigmaet væk fra menstruation og kvindekroppen, hvilket er revolutionært i sig selv. 

Det øger din forbindelsen til din autentiske rene seksuelle kerne, som du blev født med – der hvor der ikke findes skam eller skyld!

Det i sig selv vil øge din følelsesmæssige intimitet med dig selv og med din partner. Det kan endda blive en romatisk og følelsesmæssigt helende oplevelse for begge parter.

Bonus til manden: 

Du vil indse at lidt blod på pikken ikke er noget at frygte eller væmmes over! Og nej, du vil ikke lige pludselig forvandle dig til en forkæmper for kvinders menstruationsrettigheder og begynde at uddele tamponer og menstruationskopper i din frihed. 

Den kollektive frygt for den menstruerende kvindekrop har været i vores bevidsthed de sidste 600 år på grund af den katolske kirke, og igenne menstruationssex kan den erstattes af en frygtløshed til istedet at udforske hendes krop. Dét er vildt sexet & tiltrækkende og er med til at skabe et endnu dybere følelsesmæssigt bånd imellem mand og kvinde.

 

For at bestille et luksuriøst vandtæt Gudindetæppe™ og fejre din menstruation med en masse dejlig pletfri menstruationssex, klik her!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.