De seksuelle årstider

De seksuelle årstider

Alt blomstrer i naturen lige nu, og jeg er helt i ekstase over, hvor smukt det er. Kirsebærblomsterne er sprunget ud, og de er bare som lyserøde candy floss skyer.

I japansk kultur siger man, at kirsebærblomsternes blomstring hedder Sakura, og det står for nye begyndelser og livets skønhed.

Og dette føles så rigtigt på denne tid, at også imødekomme sin egen indre blomstring, sit indre forår og sommer. At komme ud og lege og forelske sig på ny i livet.

Måske du mærker den samme fornyede lyst og blomstring af liv inden i. En lyst efter eventyr, nye seksuelle møder og nydelsesfulde ting. Eller måske gør du ikke - og det er også helt okay.

Kvindens seksuelle årstider

Kvinder er cykliske væsner, og vi går igennem forskellige årstider - forår, sommer, efterår, vinter. Og det er sååå vigtigt at ære alle faser for at have et optimalt helbred og balance.

Ifølge den taoistiske tradition er det vigtigt at se menneskets helbred og liv som noget, der går igennem en rytme og cyklus, ligesom naturens. Og endnu vigtigere er det at ære alle faser af cyklussen.

Dette koncept kan vi overføre til den kvindelige seksualitet som noget, der også går igennem fire årstider.

Det kan nemlig være, at du føler dig underlig over, at du ikke mærker en pulsering af liv og blomstring inden i din egen fisse, når alt i naturen emmer af erotisk energi og skønhed. Men det kan være, fordi du endnu ikke er kommet ud af din indre vinter.

At lære om de fire seksuelle årstider vil ændre helt den måde, man går til sin seksualitet. Det betyder, at du ikke længere skal presse din krop og din fisse til at præstere på en bestemt måde. For du ved, at din fisse er naturligt levende. Din fisse er naturligt sexet, den har naturligt lyster, den er naturligt nydelsesfuld, og den føler alle forskellige ting, fordi den er livet selv. Den pulserer livsenergi. Og helt ligesom livet, så vil den gå gennem forskellige faser.

 

Sommer

Nogen gange vil den være i sommer, den vil være levende, vibrerende og fyldt med lyst og blomstring.

Du vil mærke orgasmerne! Liderligheden! Lysten! Og den ultimative følelse af været forbundet med din sexethed.

Og du har lyst til sex og er ikke bange for at spørge efter det og udleve dine inderste erotiske længsler.

For at opnå en god sommer, skal du acceptere din uperfekthed.

Sommer er en opadgående energi, hvor der er et klimaks. Det er ligesom en fødsel og opnåelsen af et projekt eller det at have en orgasme eller tre, fire, fem... Det er kulminationen af energi.. Det er klimakset på en lang sommer.

Efter klimakset vil der naturligt være en nedadgående energi. Så hvis man forbliver i sommer, så vil man have en tendens til at skulle fake sine orgasmer, og seksualitet bliver hult på en måde, der ikke er tilfredsstillende.

 

Efterår

Nogen gange vil din fisse altså være i efterår, hvor den vil sørge, hele og være trist over verden, trist over havet, trist over traumer og trist over, hvad der var en gang, men ikke er længere. Og bare tillad det!Efterår handler om at give slip. Omfavne, acceptere og fejre forandringerne i dit liv! Denne periode kan være fokuseret omkring heling.

Dette kan følelse sorgfuldt, men der kan også være en stor befrielse i at give slip, fordi det kan åbne op for nye døre og dybere glæde og tilfredsstillelse. Det er som at skifte ham.

Så det handler om at at overgive sig og lade efterårets kulde køle sommerens varme, så man ikke bliver overophedet og tør... Det kan være, at du skal lave helende arbejde med yoni æg, yonimapping eller vagina massage og de-armouring og være villig til lægge fortiden bag dig.

Se det sådan at ved at give slip på ting og overbevisninger, måske endda en elsker, så vil du finde ind til en dybere forståelse for dig selv. Når du holder fast på noget, der er i fortiden og ikke er længere, så blokerer du egentlig vejen for at komme ind i din indre vinter, hvor du ultimativt baner vejen for, at dine væsker naturligt kan flyde igen, når sommeren igen kommer.

 

Vinter

Vinter er til for at hvile, integrere, slappe af. Det er her, hvor du giver din krop/fisse tid til at være og bare overgive sig ind i afslapning.

Nogen gange er det nemlig vinter. Det er faktisk uundgåeligt. Nogen gange vil din fisse være lukket, nogen gange vil den ikke komme ud. Nogen gange har den brug for stilhed.

Mange kvinder kan føle, at de er i vinter hele tiden i sin seksualitet. At de ikke føler sig liderlige eller har svært ved at blive tændte. Og det er, fordi at vi ikke giver vores krop og fisse mulighed for at slappe af fuldt ud og bare være og gå ind ad.

Istedet bliver vores indre vinter udskammet, og vi kritiserer os selv for ikke at være sexede nok eller ikke have den bedste sex i verden. Vi føler, at vi er "ødelagte", fordi vi ikke kan blive ophidsede nok, er tør og ikke bliver klar efter 2 minutters forspil. Vi presser os selv til at mærke noget eller efterligner samfundets billede på en sexet kvinde, selvom vores krop skriger efter ro og afslapning.

Men hvad du skal huske er, at når vi har haft en lang kold og mørk vinter med meget sne, så venter der sig også en vildt god og varm sommer. Det samme gælder den feminine seksualitet. Hvis vi ikke giver vores krop lov til at hvile, så vil vi heller ikke mærke at være helt vildt tændt, våd og høj på seksuel nydelse.

Hvis du er din indre vinter lige nu, så husk at imødekom den, også selvom blomsterne og fuglene vækkes omkring dig. Det er okay.

 

Forår

Ligesom naturen vil den være i forår. Efter en lang vinter vil en naturligt have lyst til at komme ud at lege og være frisk på at udforske nye ting.

Forår handler altsammen om vækst, energi og tiltagende energi. Der er en følelse af boblende sommerfugle i maven, ekspansion i hjertet og en lyst til at lære nye ting og komme på eventyr og dyrke sin lidenskab og nydelse.

Du er nysgerrig og føler dig legesyg og eksperimenterende og eventyrslysten.

Det er en følelse af at blive tændt.

Men nogle kvinder kan dog føle sig fastlåst i sit indre forår, hvor de bygger en masse energi op, der aldrig ender i en orgasme. Det kan være en frygt for at overgive sig og være uperfekt i sin seksualitet. Det kan være en frygt for at blive gammel og ikke længere være uskyldig og ung. At turde overgive sig ind i sin orgasme kræver at turde flyde med og overgive sig ind i livet og sin livsenergi, som seksuel energi jo egentlig er. Der kan være en fare for at blive gravid eller en fare for, at manden ikke længere er interesseret i dig, hvis du viser dit sande rå feminine jeg. Men sådan er det at leve og modne sig seksuelt og menneskeligt, og efter enhver cyklus vil du bare mærke, at du bliver mere og mere tilfreds i din krop og seksualitet. 

 

Hvordan de seksuelle årstider bruges i dit liv

Tillad og ær at din seksualitet kan flyde ligesom naturen.

Din seksualitet er det mest naturlige, og du behøves ikke at forcere noget, du behøves ikke at gøre noget, du behøves ikke at være eller noget bestemt for nogen.

Og det vigtigste er, at du ikke er nødt til at presse din krop, fordi din seksualitet er ikke for enden af at presse dig selv. Men din seksualitet er perfekt og hel lige netop, som den er lige nu i din indre årstid, som du befinder dig i. 

Ønsker du at gå dybere i din seksuelle vækkelse? Se her hvordan jeg kan støtte dig. 

Billed: @she_is_luminous

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.