Den ultimative guide til G-punktsorgasmer!

Den ultimative guide til G-punktsorgasmer!

Din guide til g-punktsorgasmer

G-punktsorgasmer er fuldstændig vidunderlige og er området for, hvor dit indre hellige springvand bor.

Her er min guide til, hvordan du kan finde dit G-punkt og hele og aktivere det til at opleve en g-punktsorgasme – og endda en sprøjteorgasme.

 

G-punktet – hvor sidder det?

G-punktet sidder øverst oppe i skeden to eller tre cm. inde. Hvis du lægger dig ned på ryggen og fører en eller to fingre ind i vaginaen, så er G-punktet placeret øverst oppe i vaginaen. Området føles lidt ligesom overfladen på en valnød eller ganen i munden.

G-punktet er ikke bare et punkt, men et helt område, der svulmer op med blod, når man er seksuelt ophidset. Så når du tænder dig selv, rører ved din klitoris og føler mere og mere ophidselse, begynder G-området at svulme op og kan være rigtig vidunderligt at røre ved.

 

Hvordan føles en G-punktsorgasme?

Fornemmelsen af G-punkts-stimulering varierer afhængigt af kroppen, men den beskrives ofte som en dyb, varm pulsering i skeden. Nogle oplever det som følelsen af at skulle tisse. Det kommer af, at det kvindelige prostata (det område, der er hjemsted for G-punktet) svulmer op og presser op imod blæren.

For nogle kan det dog føles ubehageligt at røre ved G-området, og det kan være, fordi området har brug for heling – men oftest er det altså, fordi man bare ikke er tændt nok. Det er derfor vigtigt at varme kroppen op på forhånd og stimulere klitoris og skedeåbningen rigtig godt.

Jeg kan godt lide at kalde G-punktet for Gudinde-punktet eller, som taoisterne kalder det, Den sorte perle. Først og fremmest fordi G-punktet er opkaldt efter en mand, der eftersigende ”opdagede” denne erogene zone i en kvindens vagina (selvom kvinder siden tidernes morgen højst sandsynligt har kendt til dette kraftfulde område). For det er nemlig ikke bare et punkt, der kan “opdages”, men det er hjemsted for noget, der er så guddommeligt og er nødt til at “opleves” – nemlig kvindens hellige springvand: Sprøjteorgasmen!

 

En guide til en sprøjteorgasme

Giv dig god tid til at varme din krop op, f.eks. ved at tage et varmt bad, give dig selv en massage, sæt noget sensuelt musik på, rør ved dig selv, stimulér klitoris og vulva.

Bevægelsen, som er den bedste måde at stimulere G-punktet til en sprøjteorgasme, er en kom-her-bevægelse. Når du er helt ophidset og klar, laver du et C med en eller to fingre og bevæger dem langsomt ind i din skede og op imod G-punktet og fører fingrene frem og tilbage.

Eksperimentér med forskellige bevægelser såsom cirkler, fra side-til-side eller op og ned bevægelser eller let vibration.

For dybere stimulering brug dit yndlings-sexlegetøj til G-punkts-stimulering, f.eks. Den Magiske Sprøjter. Den er fremstillet af ikke-porøst borosilikatglas, hvilket gør den ekstremt temperaturvenlig. Du kan koge den for at desinficere den, fryse den ned til sexet temperaturleg og bruge den med enhver glidecreme.

Selvom den kun er lavet af glas, kan du stadig oplade den med din intention. Glid den over din krop og hvisk dine intentioner ind i staven.

Når du er klar, hold om dens håndtag og guide dens kurvede ende langsomt ind i din vagina. Stimulér G-punktet med staven ved at trække den ind og ud fra indgangen (ikke hele vejen ind i vaginaen – men kun en eller to cm. inde), så den masserer op imod det rillede G-punkts erektilvæv. Start i et langsomt tempo og byg op til en hurtigere og fastere bevægelse.

Du kan stimulere klitoris samtidig for at opbygge mere seksuel nydelse og for at opleve blandede orgasmer.

Når du fører glasstaven ind og op, er det oftest, når du trækker den ud af, at du vil opleve en sprøjteorgasme. Du vil give slip på din smukke hellige nektar, din Amrita væske (Amrita er den hellige betegnelse for den væske, som kommer ud under en kvindelig udløsning).

Forbliv afslappet, vær nysgerrig og ikke fordømmede, lyt til din krop og pres ikke dig selv. Nyd dit Gudinde-punkt og lad Hende vise dig vejen til Orgasme-land!

 

Glem ikke toppen af isbjerget: Klitorisen!

HUSK: Klitorisen er ikke kun den lille perle, du kan se på ydersiden af vulva, men den er meget større og direkte forbundet med G-punktet.

Klitorisen har to ben, som går ind på hver side af vulva og ind i vaginaen.

Ved at stimulere hele vulva og klitoris gør derfor, at G-punktet svulmer meget mere op og er nemmere at lokalisere og få nydelse fra.

Glem derfor ikke klitoris og skedeåbningen. De er 1. port til kvindens orgasmer, og G-punktet er 2. port. Ved at begynde ved 1. port vil du højne kvaliteten af dine indre, dybere orgasmer og især dit orgasmiske Ocean! 

 

Ekstra gode tips & tricks

Hvis du har svært ved at slappe af ind i oplevelsen at stimulere dit Gudinde-punkt, kan det være en god idé at tisse forinden eller at have et vandtæt tæppe eller håndklæde under dig, så du kan overgive dig fuldt ud.

Det er meget forskelligt, hvor meget en kvinde sprøjter under en sprøjteorgasme. Nogle kvinder sprøjter få dråber, mens andre sprøjter flere kopper af væske. Det afhænger af personen, tiden på dagen, og hvor meget vand, man har drukket.

En sprøjteorgasme kræver stor tryghed til at kunne overgive sig. Det er derfor vigtigt, at du føler dig tryg og har et kærligt ja i dit hjerte.

For nogle kvinder kan en G-punktsorgasme eller sprøjteorgasme udløse en masse følelser, f.eks. ekstatisk lykke og latter eller stor sorg og frygt. Det giver mening, fordi når du giver slip på dine væsker, så giver du også slip på dine følelser, så lad dem bare flyde igennem dig.

Brug gerne de tantriske nøgler: lyd, åndedræt, visualisering og bevægelse.

Vandet giver stor heling og bringer med sig stor kærlighed og nydelse. <3 Så vær sikker på at drikke ekstra med væske for at få det til flyde!

Hvis du har svært ved at mærke dit G-punkt eller at sprøjte, er det godt at styrke sine vaginamuskler med et yoni æg eller bækkenbundsøvelser. For nogle kvinder er det bækkenbundsspændinger, der holder dem fra at mærke dette guddommelige område inden i. Hvis det er din oplevelse, så brug dine fingrer eller legetøj til massage og de-armouring.

For at komme igang med at udforske dit Gudinde-punkt investér i et godt sexlegetøj designet til g-punktsstimulering med en buet facon. Se Gudindetemplets udvalg her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.