Sådan bruges en vibrator mod underlivsspændinger

Sådan bruges en vibrator mod underlivsspændinger

Følg vores guide til hvordan du bruger vores Sway vibrator til en helende bækkenmassage, der kombinerer massage og vibrationer for at frigive spændinger og skabe velvære i hele bækkenområdet. Uanset om du lider af bækkensmerter, oplever tørhed under sex eller har andre symptomer som vaginisme, vulvodyni, endometriose eller generelt ubehag, så er denne guide til dig.

Start med vejrtrækning og afslapning

Før du går i gang med bækkenmassagen, er det vigtigt at starte med åndedrætsøvelser og afslapning. Find en behagelig position på ryggen - helst i sengen - og begynd med at scanne din krop. Observer og afslap din kæbe, skuldre, mave, indre lår, baller, indgangen til skeden og endetarmsåbningen.

Placer dine hænder på dine nedre ribben og mærk dem roligt bevæge sig i takt med din vejrtrækning. Læg derefter dine hænder under navlen og mærk din mave bevæge sig roligt med din vejrtrækning - indånding løfter blidt, og udånding falder blidt.

Vibrerende bækkenmassage

Så går du videre til at udføre den vibrerende bækkenmassage.

Kønsbenet: Placer først vibratoren ved kønsbenet på både venstre og højre side i 30-45 sekunder hver. Derefter placeres den på hver side af lysken for at fremme optimal blodcirkulation.

Under navlen: Fortsæt stimuleringen ved at fokusere på et punkt under navlen, kendt som det nedre dantian, der bidrager til at øge væskemobilitet og blodcirkulation i tarmene.

Mellemkødet: Anvend vibrationen ved mellemkødet, et område mellem anus og skedeåbningen. Dette område er en skatkiste af potentiel frigørelse af års og endda årtiers traumer, som måske ikke engang er bevidste. Når det er åbent og afslappet, kan du opleve en nydelse, som du måske ikke har kendt før. Dette trin er en forberedelse til at blive seksuelt aktiv.

Halebenet: Skift til din ryg og fokusér på halebenet. Musklerne omkring halebenet kræver stimulering og øget opmærksomhed for at fungere optimalt. Flyt vibratoren til hver side af halebenet for blide, men opfriskende fornemmelser.

Korsbenet: Dedikér tid til korsbenet. At stimulere nerverne her kan være dybt helende og afslappende, hvilket fører til en transformerende ændring i, hvordan du opfatter fornemmelser i din krop. Slap af i hele kroppen og omfavn den nyfundne afslapning, mens du overgår til din orgasmepraksis.

Brug af vibrerende bækkenstav til indre massage

Inden du går videre til den indre massage, vær sikker på hvilken vibrationsindstilling der er mest behagelig for dig. Prøv gerne alle programmerne på din håndflade igen for at finde den rette.

Forestil dig, at indgangen til skeden er som et ur, hvor det øverste punkt mod kønsbenet er kl. 12, og mod endetarmen er det kl. 6, og dine hofter er henholdsvis 3 og 9.

Brug eventuelt glidecreme f.eks. Pussy Butter™ til at arbejde med bækkenstaven og smør en del af bækkenstaven og skedens indgang.

Placer bækkenstaven på mellemkødet og derfra indsæt den langsomt i skeden.

Indsæt bækkenstaven langsomt i skeden - træk vejret langsomt og mærk, hvordan vejrtrækningen påvirker vævets bevægelse i bækkenområdet.

Ret bækkenstaven mod kl. 3. Hold ved dette punkt - tryk forsigtigt på vævene, indtil du når din komfortgrænse, og slap derefter af. Gentag flere gange - arbejd med vejrtrækningen, og mærk, hvordan din krop slapper endnu mere af på udåndingen.

Gentag denne bevægelse fra 3 -> 6 -> 9 og vær opmærksom på din vejrtrækning og kroppens reaktioner undervejs.

Hvor lang tid skal massagen tage?

Hele massagen bør maksimalt tage cirka 10 minutter. Massér med bækkenstaven 2-3 gange om ugen. Du bør se en tydelig forskel i muskelafslapning efter kun en måneds regelmæssigt arbejde!

Anbefalinger

Husk at rådfør dig med en fysioterapeut OG krops/psykoterapeut for optimal helingsprogram. Det er vigtigt at du får hjælp til at lave øvelser for at styrke lænd, mave og bækkenbund samt arbejde med de psykologiske blokeringer bag spændingerne. Når du giver slip og forløser dybe muskelspændinger fra bækkenområdet, så giver du også slip på dybe følelser forbundet med dybereliggende traumer og sorger. Men under spændingerne og følelserne, så møder du også en svag muskel, som bør styrkes og genoptrænes, så det er altafgørende at arbejde med at styrke og stabilisere musklerne, for hvis du ikke gør det, vil du bare spænde unødvendigt op igen. Og så er alt dit arbejde lige meget.

Din hjemmepraksis kan kombinere yonistav til yoni massage, dilator til blid udvidelse af en stram bækkenbund og - når du er afspændt - et Yoni Jade Æg til bækkenbundstræning. Men alt dette bør ikke stå istedet for fysioterapi OG psykoterapi/kropsterapi. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.