Oplev dybere og mere tilfredsstillende orgasmer

Oplev dybere og mere tilfredsstillende orgasmer

Der er ikke nogen entydig formel til, hvordan en kvinde får en orgasme eller kommer i himlen seksuelt. Det handler snarere for en kvinde om at føle sig tryg, set, elsket og føle kærlighed fra hjertet. En kvinde skal først og fremmest mødes i hjertet, før hun kan åbne sine ben til overgivelse og til nydelse og ekstase.

Det er en fejl at tro, at en mand bare kan bruge sine hænder på en speciel måde eller stimulere kvindens g-punkt, og så vil hun få en skedeorgasme, g-punktsorgasme eller sprøjteorgasme. Men så nemt er det ikke.

Egentlig ser jeg g-området som et gudinde-punkt, som åbnes ved at forgude kvinden.

Kære kvinde, hvis du har været udsat for grænseoverskridende handlinger, et overgreb, overskridende gynækologiske undersøgelser og procedurer eller om og om igen har haft sex, selvom din krop egentlig har sagt nej, så vil din krop højst sandsynligt føle sig utryg. Så er det klart, at du kan føle dig seksuelt utilstrækkelig, mærkelig, lukket til og angst under sex.

For at kunne slappe af og komme tilbage til din krops magi, handler det om at finde tryghed igen og at være sammen med en partner, som gør dig tryg, og som du har en hjerte-forbindelse med.

I samfundet i dag lærer mange piger og kvinder, at vi kan få kærlighed og opmærksomhed gennem sex. Men den seksuelle akt er ikke, hvad der primært giver nydelse. For det er forbindelsen til dig selv og et andet menneske, der ultimativt vil åbne dig op til ekstatiske niveauer af nydelse og orgasme.

Bare fordi du har penetrationssex eller får oral sex eller fingersex betyder det ikke, at din fisse vil åbne sig.

Du kan faktisk få endnu mere nydelse ved at tage den seksuelle akt helt væk og i stedet fokusere på den forbindelse, kærlighed og intimitet, du har til din partner.

Hvis du ikke føler dig tryg, elsket eller mødt af din partner, så er han eller hun nok ikke det rette match for dig.

Mange piger og kvinder, inkl. mig selv, har lært at det er normalt at have sex på første date og have one night stands. Netop fordi vi føler, at vi får bekræftelse og opmærksomhed af fyrene igennem sex. Men hvad jeg ved nu er, at en kvindens fisse er så hellig og så dyrebar, at det ikke bare er hvem som helst, der skal få lov til at træde ind i dette hellige tempel.

Vi skal tænke på, at der var en gang, hvor prævention ikke var tilgængelig, og på den måde skulle en kvinde tage meget bedre vare på sig selv, fordi der var mulighed for at blive gravid. På den måde udgjorde sex en anden slags sårbarhed.

Selvom du i dag kan tage p-piller og kan have sex så ofte du vil uden at blive gravid, så har kroppen stadig en sårbarhed, og din fisse har ikke lyst til at blive befrugtet af hvem som helst. Så hvis du ikke føler dig tryg eller tiltrukket eller har kærlighed til den mand, du er sammen med, så vil din fisse ikke have lyst til at blive befrugtet af ham, og det kan skabe fysiske spændinger, hvis du alligevel er sammen med ham. På den måde kan din fisse og din krop lukke sig mere og mere sammen.

Derfor tror jeg på, at det er så vigtigt, at vi som piger og kvinder stadig tager vare på vores fisse og tænker over, hvem vi har sex med. Det betyder ikke, at du ikke kan være intim med de fyre, som du ikke umiddelbart er smaskforelsket i. Men jeg tror på, at det at kysse og kramme uden sex er det bedste til at begynde med, for på den måde kan du gå så langsomt frem, så du kan have din krop, dit sind og dit hjerte med, og det vil gøre, at du meget bedre kan lytte indad og mærke, om din krop, dit hjerte og din fisse har lyst eller ej.

Hvis din krop, dit hjerte og din fisse har lyst, vil du nærmest tigge og be’ om at blive fyldt ud og penetreret. Hvis din fisse har et ja, vil du være så ophidset og føle dig så åben og sårbar og våd, inviterende og ekstatisk.

Men hvis du ikke oplever dette, så er din fisse højst sandsynligt slet ikke klar og vil gerne have mere kærlighed, mere tryghed og mere bekræftelse og opmærksomhed.

Noget af det bedste sex jeg nogensinde har haft i mit liv har været med en jeg elskede meget meget højt. Hvor jeg nærmest græd af glæde under sex, fordi jeg mærkede så meget kærlighed til ham. Når der er kærlighed involveret, og at du føler, at han er der for dig, så er det, hvor man som kvinde virkelig kan overgive sig og smelte ind i nydelsen.

Vi skal tænke på, at selvom vi i dagens samfund ser mange stærke selvstændige kvinder, så er vi biologisk set stadig feminine, bløde og sårbare og har brug for den beskyttelse og støtte, som en mand kan give.

Vi har i bund og grund stadig vores primale natur i os – en frugtbar kvinde kan blive gravid, føde børn, menstruere, går igennem op og nedture under sin cyklus og har brug for intimitet, berøring, ømhed og kærlighed i sit liv.

At gå langsomt frem, og at finde en partner, som du er tryg med og allerhelst føler en hjerteforbindelse til er altså nøgleordene til en orgasme.

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.