Karneol yoni æg – kreativitet, mod, succes og sexlyst

Karneol yoni æg – kreativitet, mod, succes og sexlyst

Karneol er en varm og stærk ildsten, som er ligesom en rig og brændende solopgang eller solnedgang. Orange, gulorange eller helt gul i farven. Den vil ikke andet end give dig et boost af energi og styrke dit selvværd. Det er en perfekt krystal at bruge som et yoni æg.

Karneol hjælper med at:

- Øge fertilitet
- Gendanne livskraft & sexlyst
- Fremme kreativitet
- Forberede din krop til at blive befrugtet
- Regulere menstruationscyklussen og det reproduktive system
- Balancere hormoner
- Give mod
- Fremme held og succes

Chakra: Hara (området for det guddommelige feminine inden i en kvinde). Arbejder også med rod og hals.

Stjernetegn: Vædderen, Løven og Stenbukken

Element: Ild

Gudinde: Bridgid, Freja

Opladning: Solen (men pas på da for meget sol kan blege krystallen)

Renselse: F.eks. salvie, palo santo, fuldmånens skær, helligt vand fra kilde eller hav. Karneol kan ligesom selenite og bjergkrystal rense andre krystaller.

Fremmer kreativitet & sexlyst

Karneol er forbundet med det andet chakra, hara-chakraet, der sidder ved området under navlen ved det seksuelle kraftcenter. Karneol booster den indre ild i livmoderen til mere lidenskab, lyst, seksuel energi, kreativitet, livskraft og vitalitet. Så den er helt perfekt som et yoni æg.

Karneol balancerer hormonerne og det reproduktive system og forbedre din fertilitet og forbereder kroppen til at blive befrugtet.

Karneol kan hjælpe dig med at overvinde seksuelle barrierer eller generthed.

Øger optimisme og bringer følelsesmæssig harmoni

Karneol balancerer følelser og fjerner misundelse, vrede, apati, dårlig selvtillid og sløvhed.

Karneol hjælper dig med at stå op for dig selv, lærer at elske dit liv og værdsætte din nuværende situation og dem omkring dig.

Karneol kan hjælpe dig med at frigøre usund jalousi og genoplive et forhold, der har mistet sin gnist.

Forbundet med sol, ild og gudinden Bridgid

For mig er karneol forbundet med den keltiske gudinde Bridgid, som holder på den hellige ild i hjerte og livmoder. Hun er gudinde for kreativitet, heling, poesi og fertilitet.

Hun giver os varme i mørke tider og tænder lys, ild og inspiration, når tingene ser lidt sorte ud. Hun minder os om, at selvom livet måske ikke kan ses eller er sprunget ud endnu, så er det sikkert og vist, at nyt liv er i gang med at spire helt dybt indefra.

Bridgid holder på den indre ild af kreativitet, sexlyst og nyt liv i livmoderen, og det er netop denne energi, som karneol booster. På den måde er karneol og Bridgid forbundet.

God mod menstruationssmerter

Karneol er også forbundet med rodchakraet, vores andet chakra ved mellemkødet, som giver jordforbindelse og jordlig næring. Karneol har derfor en beroligende og beskyttende effekt, som støtter os i at stole på os selv og gå efter det, vi drømmer om. Det siges, at shamaner har brugt karneol som et redskab til at grounde sig selv, fordi de mener, at den vibrerer med en stressdæmpende og smertelindende energi.

Ordet ”karneol” stammer fra det latinske ord ”carne”, som betyder kød eller hud, og gennem historien har folkefærd over hele kloden ment, at karneol kan beskytte kroppen og rense og berolige blodet. Den anbefales endda til kvinder, der oplever stærke menstruationssmerter, fordi det siges, at den nedsætter generne under menstruation, formindsker blødningen og regulerer menstruationscyklussen.

Fremmer held, succes & velstand

Karneol er kendt for at bringe held, lykke og åbne døre til nye muligheder. Den bekæmper ubeslutsomhed og dovenskab og nærer og beskytter dig, så du føler dig frygtløs, besluttet, inspireret og klar til at tage de skridt, der skal til for at nå dine mål.

Den styrker mod, selvtillid, handling, styrke og vækst, og den menes at motivere til succes og velstand.

Der er en grund til, at karneol er forbundet med stjernetegnene Vædderen og Løven. Vædderen er fyrig, modig, handlingsorienteret og har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Løven går frem i lyset og er ikke bange for at vise sig selv og sine styrker frem.

Det er klart, at karneol er en rigtig selvtillidssten og en fantastisk manifestationssten, specielt i forhold til arbejde og kreative projekter. Derfor er karneol yoniægget perfekt at bruge i sex magi.

Karneol som et yoni æg

Når du bruger karneol som et yoni æg, vil du bringe kærlighed og romantik ind i din fisse og fyre op under din seksuelle energi samtidig med, at du blødgør og styrker bækkenbunden til større og mere eksplosive orgasmer.

Du vil måske mærke, at din livmoders seksuelle saft og kraft kommer til live på en helt ny måde – med hjælp fra karneolens kreative energi.

Din seksuelle energi er din iboende feminine skaberkraft, som vil give dig øget selvværd, glæde og optimisme og en lyst til at udrette noget i livet.

Du kan købe dit helt eget Karneol Yoni Æg på min webshop. (oven i købet får du et lækkert, juicy sex magi ritual).

 

 

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.