Magien i livmoderhalsen

Magien i livmoderhalsen

Livmoderhalsen er et meget udviklet nydelsesorgan, som er porten til stor kosmisk kærlighed og nydelse. Men livmoderhalsen bliver let overset og ignoreret. På grund af gynækologi og medicin er livmoderhalsen for mange traumatiseret – den bliver skåret i, frosset, skrabet, ignoreret, og spiraler tvinges igennem den. Hvis du penetreres meget hårdt, og inden du er klar, eller uden du har hjertet med, kan livmoderhalsen også lukke ned, blive følelsesløs, hård og være smertefuld at røre ved.

Livmoderhalsen er helt øverst i vaginaen og er en del af vores reproduktive system, men dens funktion går langt ud over blot at skabe en passage til sædceller. Den er også et vigtigt sted for seksuel nydelse og kan give os en dybere forbindelse til vores indre univers.

Livmoderhalsen og hjertet

I den kinesiske taoisme er livmoderhalsen forbundet med hjertet, så når du føler dig lukket hen over hjertet, vil du højst sandsynligt også føle dig hård og lukket i din livmoderhals. Når du derimod føler kærlighed under sex, vil livmoderhalsen blive blød og åbne sig, når du er helt ophidset. Det betyder ikke, at du skal være helt vildt forelsket for at åbne din livmoderhals, men snarere at du skal have et sikkert ja i dit hjerte og i dine tanker.

Livmoderhalsen og vagus nerven

Livmoderhalsen er forbundet med vagus nerven, der er en meget emotionel stærk nerve. En velfungerende vagus nerve er vigtig for at kunne mærke seksuel nydelse. Den er vores sande mavefornemmelse og tjekker vores omgivelser for fare. Hvis den lurer farer, vil den stoppe blodet fra at sive ned til de følelsesmæssige områder. Det kan derfor ikke siges nok, at det er nødvendigt med et helt JA(!) inden sex, for ellers er vagus nerven ikke aktiveret.

Hvis du har oplevet et traume, kan det føre til en kronisk spændt vagus nerve, og det kan tage tid at åbne, berolige og aktivere vagus nerven igen. Man kan bl.a. hele en anspændt vagus nerve ved at stimulere livmoderhalsen regelmæssigt!

Heling af traume, stress og angst

For at komme i kontakt med den store nydelse, der er i livmoderhalsen, er du nødt til først at gå igennem en periode med heling og forløsning af gamle følelser og traumer. Du er nødt til at kunne se i øjnene og forløse alle de gamle sår og spændinger, der netop har hobet sig op som et skjold rundt om din livmoderhals (og dit hjerte).

Hvis du oplever følelsesløshed eller smerte i vaginaen og på livmoderhalsen, så vid at det ikke er din naturlige tilstand. Følelsesløshed og smerte er desværre meget normalt for mange kvinder, fordi størstedelen af vores traumer, stress og uforløste følelser lagres rundt om og i livmoderhalsen. Men husk at følelsesløshed og smerte ikke er din naturlige seksuelle tilstand.

Det er muligt for dig at føle stor nydelse og orgasmer igen. Det tager bare tid, øvelse, hengivenhed, disciplin, tålmodighed, medfølelse og heling.

Her er to måder du kan hjælpe dig selv til at mærke nydelse på din livmoderhals:

1) At bruge dine fingre eller en dildo til at massere din livmoderhals

Du kan bruge dine fingre eller en dildo til langsomt at glide ind i din vagina og føle dig frem til, hvor din livmoderhals er. Hvis du har fået opereret din livmoderhals væk, kan du arbejde med energien i området, for den forsvinder aldrig!

Den kan måske være svær at finde i starten, så brug dine fingre. Du har måske brug for at sidde på hug eller på et toilet for virkelig at komme dybt ind, men hvis du ikke kan nå helt ind, er det også okay. Du behøves egentlig ikke at røre din livmoderhals helt. Med dyb penetration med dine fingrer begynder du allerede at aktivere de nervebaner, som gør, at din livmoderhals kan føle nydelse. Men det kan være nemmere at bruge en dildo for at kunne slappe ordentligt af, imens du udforsker din livmoderhals. Her er Cervix staven eller en længere krystaldildo rigtig god.

Når du har fundet din livmoderhals, kan du starte med at massere rundt i cirkler eller nænsomt røre ved hende stødvist på tippen af halsen. Samtidig kan du røre ved din klitoris, dine bryster eller på den måde, du plejer at have sex med dig selv på. Du træner her dig selv til at have blendede orgasmer, dvs. to orgasmer samtidig, f.eks. både på klitoris og på livmoderhalsen.

Prøv også i din massage af livmoderhalsen at afholde dig fra at røre ved din klitoris og vær tilstede udelukkende med din livmoderhals alene. Det er godt at stimulere din livmoderhals regelmæssigt, fordi på den måde træner du dig selv og dit nervesystem til at mærke nydelse. Når du på et tidspunkt er sammen med en partner, er det derfor meget nemmere for dig at mærke din partners penis inde i dig. På den måde har du mulighed for at få vagina- og livmoderhalsorgasmer.

2) At bruge et jade æg

Du kan bruge et jade æg eller et andet yoni æg til at stimulere og vække din livmoderhals. Når du suger dit æg op til den dybeste sektion i din vagina, stimulerer du din livmoderhals og den reflekszone, der er forbundet med hjertet. Du kan klemme omkring ægget ved livmoderhalsen og på en udånding slipper du og ånder ud med hjertelyden ”hah”, hvilket hjælper dig til at åbne op i livmoderhalsen og i hjertet. Jade ægget vil hjælpe dig til at åbne din livmoderhals op til fantastiske livmoderhalsorgasmer.

Ved at have en regelmæssig jade æg praksis vil du kunne give slip på spændinger, traumer og uforløste følelser, som holder dig fra at føle stor nydelse på din livmoderhals lige nu. Hvis du ikke kender til de specifikke jade æg øvelser, kan du også gøre det, at du har dit jade æg indsat helt dybt inde ved livmoderhalsen, mens du nyder dig selv seksuelt, f.eks. mens du rører klitoris og dine bryster eller på anden måde har sex med dig selv. Jade ægget vil ligge inde ved din livmoderhals og stimulere denne kanal for kosmisk nydelse.

Over tid vil du aktivere og åbne din livmoderhals mere og mere. Til at begynde med vil du kunne mærke denne åbenhed som en prikken og pulsering og over tid vil din livmoderhals begynde at pulsere mere og mere med nydelse. Din krop vil flyde over med oxytocin (kærlighedshormonet). Du vil mærke en bølge af elektrisk, ekstatisk, kosmisk nydelse og forhøjet kærlighed, der oversvømmer din hjerne, dit hjerte, din krop og hele dit væsen. Det er en livmoderhalsorgasme, og den kan være livsændrende og føles som at åbne op til andre dimensioner.

Livmoderhalsen er den del af kvindens krop, der kan skabe en pulserende fornemmelse dybt inde, når man er seksuelt ophidset. Det er hende, er kan give en følelse af stor seksuel nydelse og disse store kosmiske helkropsorgasmer – som specielt sker når man er sammen med en person man føler stor kærlighed til. 

Desværre er det ikke alle kvinder, der får lov til at mærke den fantastiske hjerteåbende og ekspanderende nydelse, som livmoderhalsen kan give, og mange er ikke engang klar over dens potentiale. Men det er en mulighed for alle personer med en livmoderhals at vække den til live igen ved hjælp af bevidst praksis med massage, kærlighed og åndedræt. Du kan også stadig arbejde med hendes energi, selvom du har fået opereret din livmoderhals væk!

Vigtigt! Inden du går dybere...

Det kan være, at du ikke føler meget i din fisse lige nu.

Det kan være, at du er så følelsesløshed og afkoblet fra din fisse, at du ubevidst går rundt og spænder op uden på og inden i din vagina. Dette på grund af stress, traumer og uforløste følelser.

Hvis du går og holder på spændinger og traumatiske følelser i din vagina, så gå langsomt frem med at indsætte en finger og dildo ind i din vagina og ind ved din livmoderhals. Det kan skabe større spændinger og i værste tilfælde re-traumatisere dig selv, hvis du går for hurtigt frem. Inden du begynder at gå dybere ind i din vagina, start med at blødgøredin ydre krop: din hals, dit hjerte, din mave og din ydre vagina.

Først kan du varme dig selv op med en brystmassage og/eller mavemassage. Når du masserer dig selv bliv ved med at tage nogle dybe vejrtrækninger ind og ud af en åben afslappet mund. For at åbne op i din livmoderhals skal du nemlig have en afslappet kæbe, fordi den er direkte forbundet med vaginaen.

Når du er klar til det, kan du med noget kokosolie lave nogle lange strøg over din vulva og vaginaåbning. Start her med at massere og blødgøre inderlår, kønsben, klitoris, kønslæber, mellemkød og anus. Først derefter kan du spørge din fisse til råds, om hun er klar til dybere penetration med finger, dildo eller jade ægget. Hvis det er et nej, så respektér det nej og kontakt og blødgør i stedet din livmoderhals ved hjælp af din vejrtrækning og ved at sende god energi og din bevidsthed ned til din livmoderhals.

Tak, fordi du læste med, kære gudinde.

Jeg sender dig al god helende orgasmisk energi din vej!

/ Helle

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.