Når du IKKE skal bruge et jade æg!

Når du IKKE skal bruge et jade æg!

Jade æg er meget populær for de kvinder, der ønsker at hele sin forbindelse til bækkenet og vække og styrke sin seksuelle nydelse og orgasmiske kapacitet. Jade ægget er også et fantastisk og meget kraftfuldt redskab og har hjulpet rigtig mange kvinder til at genfinde og generobre sig selv som en seksuel fri levende kvinde.

Jeg er dog nødt til at addressere nogle af de problemer, der kan være i forhold til at bruge et jade æg.

Det er nemlig ikke alle kvinder, der har gavn af at lave jade æg øvelser. For nogle kvinder kan jade ægget være en fantastisk måde at generobre og genetablere sin kontakt til underlivet og sin nydelse, men for en gruppe af kvinder vil jade ægget alene ikke være nok til at skabe heling, og for nogle så vil jade ægget faktisk gøre ens underlivsproblemer endnu værre!

Jeg er dybt dedikeret til at hjælpe dig, kære kvinde, til at finde de teknikker, der skal til for, at du kan komme hjem til din iboende nydelse, tryghed, sundhed og vitalitet.

I denne video adresserer jeg derfor, hvornår jade ægget bare ikke er nok for din seksuelle heling! Når jade ægget ikke alene kan hjælpe på dine underlivsproblemer og faktisk kan gøre underlivsproblemerne endnu værre.

Når jade ægget ikke er nok og potentiel dårlig at bruge:

– Sygdomme i underlivet såsom lichen sclerosus og prolaps (tal med din læge!)

– Ubearbejdet traume

Hvad du kan gøre:

– Skab dyb tryghed i dit nervesystem: lær at skabe sand tryghed i din krop og i dit liv, istedet for desperat at lede efter det uden for dig selv. Skab et fredfyldt tilflugtsted og frirum inden i din krop – hver evig eneste dag!

 

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

 

PS. Jeg er absolut ikke imod jade ægget. Jade ægget er fantastisk og har hjulpet så mange kvinder til seksuel heling & feminin empowerment, så hvis ægget virker for dig, og hvis din krop, fisse og dit nervesystem er klar til at bruge det i din seksuelle heling, så endelig gør det! Mit online kursus Det Magiske Jade Æg vil lære dig at bruge et jade æg fra inderst til yderst. Men hvis du er i tvivl, om et jade æg vil gavne dig så kontakt mig her. <3 <3 <3

 

[Kunst: Anna Lafae]

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.