Sådan skaber du kontakt til en gudinde

Sådan skaber du kontakt til en gudinde

Der er tusindvis af gudinder at arbejde med, og hvilken gudinde du vælger at ære og arbejde med kommer helt an på, hvem du føler dig kaldet til, eller hvilke temaer der fylder i dig og i dit liv.

Du kan helt selv vælge den gudinde, du gerne vil arbejde med, men nogle gange vil du opleve at gudinden faktisk helt selv vælger dig.

Det oplevede jeg blandt andet med gudinden Kali.

Mød det guddommeligt feminine i Glastonbury

Jeg er netop hjemvendt fra smukke, magiske Glastonbury i Sydengland, og den er kendt for at være epicenteret for spiritualitet, keltisk kultur og heksetro.
Jeg havde nogle meget smukke dage og følte virkelig gudindens tilstedeværelse. 
Især mærkede jeg den feminine gudinde-energi ved Chalice Well, hvor jeg drak af den hellige røde kilde. 

Min oplevelse ved Chalice Well

Ved Chalice Well så jeg for mit indre blik en smuk blålig vandagtig gudinde, der hævede sine arme over hovedet og ligesom rensede mig og åbnede mig op til min sensualitet og til en følelsesmæssig indre ro.

Det var sådan en magisk oplevelse, specielt fordi jeg efterfølgende så, at den selvsamme gudinde var billedliggjort på malerier og billeder rundt om i byen. 

Jeg havde altså ikke bare set noget fra min fri fantasi, men faktisk noget universelt – og måske en ægte gudinde.

Gudinden for vand

Hendes navn er Domnu, gudinden for vand, og jeg oplevede hende som meget urgammel og som en universel energi fra selve kilden og vandelementet selv.

Helingsceremoni med Lady of Avalon

Nogle dage efter var jeg i byens Goddess House og få heling af selveste Lady of Avalon. Også dér oplevede jeg for mit indre blik at se en gudinde – en kvinde i lilla. 
Pludselig var der også en svane og svanefjer, som både skulle være forbundet med Lady of Avalon, men også den unge forårsgudinde Brigid.

Sådan får du kontakt til en gudinde (også din indre gudinde)

Du spekulerer måske på, hvordan du selv kan få kontakt med en gudinde og arbejde med hende.

Nedenunder giver jeg dig en lille guide til, hvordan du kan få kontakt til gudinderne. 

Måder at forbinde sig selv med gudinderne

1. Brug meditation og bøn

Noget af det vigtigste at gøre for at forbinde dig med en gudinde er at lære at meditere. Egentlig vil jeg ikke så meget sige, at du skal decideret ”lære” det, fordi det er en funktion, du allerede kan og er født til at kunne gøre. Så du skal snarere gøre det, som du egentlig er født til at kunne, nemlig at være stille, lukke øjnene og bare slappe af i din krop og bare være med dit åndedræt og dit hjertes kontinuerlige banken.

Noget af det som jeg synes er virkelig godt til at grounde mig og forbinde mig til det feminine er at trække vejret ind gennem en åben afslappet mund og ud af en åben afslappet mund. Samtidig forestiller du dig, at du trækker vejret ind og ud gennem din fisse. Jeg synes, at det er bedst at sidde i skrædderstilling, men du kan også sagtens ligge ned og gøre det.

2. Transfigurationsteknik – Brug din fantasi

Du kan her lave den tantriske teknik, der hedder transfiguration, hvor du forestiller dig som en gudinde eller en hvilken som helst kvindelig arketype, som du gerne vil kropsliggøre. For at komme yderligere ned i kroppen kan det hjælpe at bevæge dine hofter i cirkler og lave en god brystmassage og samtidig bruge din dybe fisse-vejrtrækning ind og ud.

Transfiguration betyder forvandling og kan bruges til at få kontakt til en gudinde, men også din egen indre gudinde. Du vil blive overrasket over, hvad der kan komme igennem.

Noget af det som vi tager fejl i her i den moderne verden er, at det guddommelige eller overnaturlige er forbeholdt nogle få udvalgte, og at man er nødt til at have en medfødt clairvoyant evne for at kunne se. Men egentlig er kontakten til det guddommelige i vores egen fantasi.

Fantasi er noget, som vi er født med, og som vi bruger i leg, når vi er børn. Vi bruger også vores fantasi i seksuelle fantasier. Fantasi er vores evne til at forestille os og forvandle os til noget andet end vores normale jeg. Og det er faktisk igennem vores forestillingsevne og fantasi, at vi kan kontakte og ”se” gudinderne. Det handler om at visualisere og bruge sit indre blik, også kaldet det tredje øje.

Så når du forestiller dig selv som en gudinde, skal du for dit indre blik ”se”. Og her handler det om ikke at dømme dig selv eller det du ser. Hvis du ser noget, så handler det faktisk bare at følge det, du ser, og så vil du opdage, at historien eller billederne vil udfolde sig og blive tydeligere for dig, jo mere du blot giver dig selv lov til at smide lidt de der forestillinger om, at fantasi er ikke-virkeligt. Men det er netop lige præcis, når fantasien spiller dig et puds, at du åbner op for den verden, hvor Gudinden er.

Hvis du har svært ved at se en gudinde eller forestille dig det, så kan du også se billeder af en gudinde eller søge billeder frem på nettet.

Du kan downloade en Gudinde Transfiguration Meditation her.

2. Kom ud i naturen

Noget der hjælper mig rigtig meget med at forbinde mig med Gudinden er at komme ud i naturen og besøge de steder, hvor naturen er så vild og fri som muligt, fri for mennerskers kultivering af den. I Glastonbury er der mange hellige steder, hvor folk i 2 tusind år har vandret til for at forbinde sig selv med noget højere. Disse steder har vi også i Danmark. Blot her i Aarhus, hvor jeg bor, er der virkelig meget energi i skovene, fordi skovene er meget velbevaret og gamle. Havet, kilder og søer er også gode steder at besøge.

3.  Lav et alter for den gudinde, du gerne vil arbejde med

Så når du begynder at fordybe din praksis med at mærke Gudinden i dig selv, igennem visualisering og i naturen, så kan det være, at du får lyst til at lave et alter for en udvalgt gudinde eller blot for det guddommeligt feminine. Du kan have billeder, statuer, stearinlys, røgelse, blomster og krystaller på dit alter. Alt hvad der får dig til at føle dig i kontakt med det feminine. Her kan du også placere din krystaldildo eller dit jade æg, hvis du har sådan nogle.

4. Giv ofringer, f.eks. vin, mjød, blomster eller menstruationsblod

Ved dit alter kan du give ofringer til gudinden, f.eks. vin, mjød, blomster eller dit eget menstruationsblod. Det er så kraftfuldt at give ofringer ude i naturen, specielt menstruationsblod. Det vil virkelig sætte dig i direkte kontakt med din egen erotiske vilde kvindenergi, din egen indre gudinde i dit skød og til Moderjord.

5. Spørg om gudindens hjælp og husk at vær respektfuld

Og du kan bede Gudinden om hjælp og spørge hende til råds om alt mellem himmel og jord. Det skal dog gøres respektfuldt og gerne med en klar intention og hos en gudinde, som du har æret og forbundet dig med i et godt stykke tid. Men egentlig kan du påkalde alle, som du ønsker at arbejde med. Der er mange forskellige gudinder – der er gudinder for frugtbarhed, kærlighed, rigdom, hjemmet, seksualitet, heling, døden, skyggesider, transformation og gudinder tilknyttet hver årstid.

Ønsker du at mærke gudindens energi, så kan du downloade en Gudinde Transfiguration Meditation her.


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.